Serie A 13/14 (22): JUVENTUS 3-1 Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 21:39

O ile się nie mylę, to jedyną okazją dla Interu był błąd Bonucciego.
:bravo: dla Interu.
Jest tak jak się spodziewałem. Nasze klepki momentami wyglądają bardzo imponująco. Autentycznie jakbyśmy grali z amatorami. Podoba mi się to zaangażowanie i pressing.
Jak Tevez zawsze robił za dwóch, to dziś można powiedzieć, że robi nawet za trzech. Wszystko fajnie, aż do momentu oddawania strzału. Widać, że siedzą w nim te minuty bez bramki.
PS. Llorente można było chwalić za grę głową czy też 'na ścianę'. Gra nogami odstawała od tamtych elementów, ale w tym meczu jest całkowicie przeciwnie. Nic mu nie odskakuje, wszystko cacy.
PS2. Pirlo jak za najlepszych lat. Pogba w końcu fajnie.

Obrazek
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 21:39

Asus3 pisze:Oprawy Juve na nowym stadionie nie istnieja, chyba że mowa o tych opłaconych i wykonanych przez związek piłkarski we Włoszech albo sam klub. Nie ma to nic wspólnego z wymarłym w Turynie ruchem ultras i kibicami którzy sprzedali się komercji, o co z resztą Vikingi i spółka mają ciśnięte w całym kraju. Przykre lecz prawdziwe, smród i komercha jak na Camp Nou. Tam też widzicie oprawy? Tak, też je układają firmy zewnętrzne za siano co jest wstydem.

Milan, Inter czy Genoa/Sampdoria - kibice robią oprawy, Juve, Barca, itd - oprawę robi klub, ostatnio za środki ze związku piłkarskiego w myśl grzeczności i poprawności politycznej. Gdzieś mam takie pseudo oprawy na śmiesznym nowym stadionie gdzie kibice są jednostkami wymarłymi i sprzedajnymi.
:angry:
BUAAHAHAHAHAHA!!!!
Jaki ultras!!!
Niech zgadnę - fan żużla?

Co do meczu - bardzo podobają mi się dzisiaj Asamoah i Llorente. Szczególnie Ghańczyk gra świetnie zarówno w ataku jak i w obronie. Trzeba tylko uważać, żeby nie stracić jakiegoś kartofla.

Bardzo fajna oprawa meczu... a nie - przecież to za pieniądze klubu... taka sobie oprawa, nic specjalnego ;)

mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 21:41

Mnie rozbawiła w pewnym momencie mina Mazzariego, który mam wrażenie myślał=ja pier... co ja tu robie z tymi kretynami :D

Juve, storia di un grande amore
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 21:44

Interu dzisiaj praktycznie nie ma i szkoda, że tylko 1:0. Wydaje mi się, że momentami trochę się bawiliśmy w zbyt koronkowe próby wykańczania akcji. Bardzo ładnie dzisiaj Asamoah tyra tego Dżonatana, akcja Pirlo -> Lichtsteiner palce lizać. Mam trochę problem z oceną Teveza, który bardzo mocno walczy, ale momentami podejmuje nieoptymalne wybory. Musi się przełamać jak najszybciej, oby już dziś.

Bardzo go lubię, ale forma Bonucciego ostatnio... :doh:

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 21:44

Ej, kim jest ten koleś z nazwą tandetnych laptopów? Co to za przekozak-ultras od flag, racowisk i smażonej kaszanki? :D

Ładne podanie Pirlo.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 21:47

KOMENTUJ MECZ JUVE NA CZACIE LUB FANPAGE JUVEPOLAND!

#AllegriOut
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 22:37

Różnica klas. Zwłaszcza w pierwszej połowie fajnie klepaliśmy z pierwszej. Wypoczęty Pirlo daje dużo.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 22:38

Frajersko stracona bramka musi być, bez tego to nie mecz Juve!

Trochę za późno ta zmiana Mirasa, z resztą jak zwykle... Ale najważniejsze 3pkt.

mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 22:39

Czemu Campagnaro biega w dziurawych getrach? Taka bieda w interze?
Ogólnie czuje niesmak, wiem że to smęcenie.Ale w 2 połowie odezwały się nasze demony.To co wyczynia się przy rożnych to dramat!
Pogba za dużo gestykuluje i sie fochuje na boisku.
Inter powinien wyłapać 5 ale naszym się nie chciało i ten Szwagier...

Juve, storia di un grande amore
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Z tak słabym Interem nie dało się przegrać, od 3-0 słabiutka gra Bianconerich..gdyby nie kiepska dyspozycja dnia Palacio, który zmarnował 3 dogodne okazje mogło być nerwowo.
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2014, 22:39 przez dp10, łącznie zmieniany 1 raz.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Szkoda, że Vucinić, którego tak obśmiewali w Mediolanie, nie zaliczył bramki :/ A Pogba powinien dostać kopa w #### za stratę piłki na trzydziestym metrze, jego popisywanie się mogło kosztować utratę drugiego gola

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 22:41

Jakoś ja nie jestem zadowolony po tym meczu. Szkoda straconej bramki, potem jakies rrozluźnienie czy coś i masa błędów w ostatnich 10ciu minutach przez co mogło sie zrobić 3:2. Szkoda że nasi nie mieli chęci ich dobić.

U nas coraz cieplej co cieszy, +9.

Tevez jest słaby.

FORZA JUVE!!

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 22:42

Znow te stale fragmenty... Pogba przy setce Palacio zachowal sie karygodnie. Francuz juz od dluzszego czasu zasluguje na to, zeby usiasc na lawce. Przydalyby mu sie z trzy mecze "odpoczynku".

Cieszy "powrot" Mirasa :D Szkoda, ze nie wbil bramki. Isla cztery razy dotknal pilke i mial dwie straty. Z naszych szeregow najlepiej zaprezentowali sie Chiellini, Pirlo, Vidal i Lichy. Slabiej Bonucci i Pogba. Tevez bardzo chcial, ale nie wychodzilo, a Llorente zrobil swoje przy pierwszej i trzeciej bramce (tez w sumie dobry mecz, szkoda, ze zadnej sytuacji nie mial Fernando w tym meczu).

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 22:42

Co z tymi rożnymi? :roll: Mam nadzieję, że w końcu to ogarną. Szkoda, że udało się interowi strzelić honorowego i że Mirko trafił jedynie w słupek.
Liczyłem na zgniecenie rywala i poniekąd się to udało, jednak czuję mały niedosyt :wink: W Interze Rolando zagrał bardzo fajnie.

#AllegriOut
Tengen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 22:43

Szkoda trochę tej straconej bramki, ale ogólnie ok :ok: Gdyby nie koszulki, to bym się nie kapnął, że to Inter, co podobno na początku sezonu był typowany do walki o mistrza :roll: Pierwsza bramka naprawdę impassiburu :-D

Zablokowany