Serie A 13/14 (18): JUVENTUS 3-0 Roma
- Antek666
- Juventino
Llorente i Pirlo chyba u nas NAJSŁABSI.
Gramy bardzo slabo z momentami dobrej gry. Nie lubię czegoś takiego,że gramy u siebie na JS i gramy jak Chelsea głównie się broniąc.
Gramy bardzo slabo z momentami dobrej gry. Nie lubię czegoś takiego,że gramy u siebie na JS i gramy jak Chelsea głównie się broniąc.
No pewnie,że wyminili 5 celnych podań! Raz ale jednak... Gigi->Barzagli->Bonuc->znowu Buffon->znowu Barza. Nie widziałeś?Paweljuve2006 pisze:Nie wiem czy w ogole wymienilismy 5 celnych podac pod rząd.. :?
- Gandalf8
- Juventino
Roma odważnie zaczęła, ale stracona bramka podcięła im nieco skrzydła, chociaż myślę, że w 2 połowie od początku zaatakują, więc dobrze byłoby wykorzystać jakąś kontrę. Gol padł po pięknej akcji, ręce same składają się do braw
. Totti próbuje prowokować, co jest żałosne.

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- bendzamin
- Redaktor
Dobrze widziałem, że on tam się sam kopnął i potem zwijał na murawie?Kubba pisze:"Faul" Leo na Tottim :rotfl:
Oczywiście, że Conte kazał im tak grać. Momentami brakuje dokładności, ale to styczeń, więc sprawa raczej zrozumiała. Jak tylko podchodzimy z piłką pod bramkę Romy, to robi się gorąco. Szybko wturlać na 2:0 po przerwie i finito.
- Dybala 4ever
- Juventino
Może i optycznie Roma lepsza, ale to My tworzymy groźniejsze akcje. Grajmy tak do końca, a będzie dobrze.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Lichtsteiner dośrodkowywał, ręką blokował Dodo. Widać było świadomy ruch ręką w stronę piłki.Sila Spokoju pisze:O jakim karnym mowa, bo pewnie sytuacja ta miala miejsce, akurat w mojej 3 minutowej nieobecności ?szczypek pisze:Czemu nie gwizdnął tego karnego?! No ja...
- annihilator1988
- Juventino
Nie miałbym nic przeciwko temu, by Peluso, przy stanie 2-0 (o ile to w ogóle możliwe) wszedł i sfaulował kapitana Romy na czerwo. Niech mu zrobi "sanki", od tyłu 

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Dybala 4ever
- Juventino
Szczypku masz rację. Ale jak wygramy ten mecz i bez karnego, to będzie przyjemnie czytać wypowiedzi jak to nam sędziowie dają fory 8).szczypek pisze:Lichtsteiner dośrodkowywał, ręką blokował Dodo. Widać było świadomy ruch ręką w stronę piłki.Sila Spokoju pisze:O jakim karnym mowa, bo pewnie sytuacja ta miala miejsce, akurat w mojej 3 minutowej nieobecności ?szczypek pisze:Czemu nie gwizdnął tego karnego?! No ja...
- kuba2424
- Juventino
Moim zdaniem sędzia mógł gwizdnąć jedenastkę, ale nie musiał. W sumie to i lepiej, i bez jedenastki powinniśmy sobie z nimi poradzić i nikt nam nie zarzuci, że wygraliśmy z "wielką" Romą dzięki -jak zwykle- pomocy arbitra.
:doh: :doh: :doh:annihilator1988 pisze:Nie miałbym nic przeciwko temu, by Peluso, przy stanie 2-0 (o ile to w ogóle możliwe) wszedł i sfaulował kapitana Romy na czerwo. Niech mu zrobi "sanki", od tyłu
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2014, 21:49 przez kuba2424, łącznie zmieniany 1 raz.
Conte to nie idiota, nie zagra naszej normalnej, dość otwartej piłki przeciwko drużynie, która w grze z kontry jest najlepsza we włoszech. To nie tak, ze Roma dominuje, my im dajemy tę inicjatywę celowo i to widać ewidentnie. Conte nie chce pozwolić im na kontry.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- zahor
- Juventino
Też tak to widzę, w związku z tym lepiej że nie gwizdnął i nie będziemy wysłuchiwać. W sumie ręka była przy ciele, że łokieć nieco wystawał to raczej normalne.kuba2424 pisze:Moim zdaniem sędzia mógł gwizdnąć jedenastkę, ale nie musiał.
Najlepszy zdecydowanie Vidal, potem Tevez z Lichtsteinerem. Pogba bezproduktywny jak Giovinco, mam nadzieję że po przerwie się to zmieni.
- grande amore
- Juventino
Pislalam wczesniej, ze Pirlo wraca po kontuzji i moze byc pod forma. Dobrze, ze nie przegrywamy (przynajmniej na razie).Antek666 pisze:Llorente i Pirlo chyba u nas NAJSŁABSI.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- jakku1
- Juventino
Roma to jest jednak stan umyslu...
Totti, De Rossi, Castan. Masakra.
Totti, De Rossi, Castan. Masakra.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Kamex22
- Juventino
Roma pokazała klasę nie ma co... Tyle chamskich fauli to chyba nawet Napoli nie wykonało.
Pytanie do malkontentów z przerwy. Dalej widzicie tą wielką bezlitośnie cisnącą nas Romę?
Brawo Juve! Panowie pokazaliście klasę! Forza!
Pytanie do malkontentów z przerwy. Dalej widzicie tą wielką bezlitośnie cisnącą nas Romę?
Brawo Juve! Panowie pokazaliście klasę! Forza!
- pablo1503
- Juventino
Miła atmosfera po końcowym gwizdku.
Nie wiem kto zasługuje na miano idioty dnia. De Rossi czy Cestan. Po chwili zastanowienia stwierdzam, że ten pierwszy. Gdyby trafił w Chielliniego, to noga pękłaby mu jak słuchy patyk.
Piękny wynik, czego chcieć więcej.
Nie wiem kto zasługuje na miano idioty dnia. De Rossi czy Cestan. Po chwili zastanowienia stwierdzam, że ten pierwszy. Gdyby trafił w Chielliniego, to noga pękłaby mu jak słuchy patyk.
Piękny wynik, czego chcieć więcej.