Serie A 12/13 (35): JUVENTUS 1-0 Palermo [DPL na meczu!] 31!
- kosciu88
- Juventino
Jak ktos chce zobaczyc ceremonie to prosze
http://www.rojadirecta.me/goto/locotv.tk/
jakosc nie najlepsza ale lepsze to niz nic
http://www.rojadirecta.me/goto/locotv.tk/
jakosc nie najlepsza ale lepsze to niz nic
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Ein
- Juventino
ktokolwiek ma link do transmisji tego co się teraz dzieje ? bo mi 2 steamy padły 

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- pablo1503
- Juventino
Siamo noi, siamo noi I Campioni dell'Italia siamo noi
31
Szkoda kartki dla Pogby. Nie widziałem go też na boisku podczas cieszenia się
31
Szkoda kartki dla Pogby. Nie widziałem go też na boisku podczas cieszenia się

Ostatnio zmieniony 05 maja 2013, 17:03 przez pablo1503, łącznie zmieniany 2 razy.

- karosznurek
- Juventino
31 mistrzostwo stało się faktem. Dobrze, że nie wyjdziemy już tym dziwnym ustawieniem do końca sezonu. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- pumex
- Juventino
http://aliez.tv/live/quintarete_spo_50081/ - tutaj jest ciąg dalszy transmisji ale (chwilowo) przenieśli się do studia.Ein pisze:ktokolwiek ma link do transmisji tego co się teraz dzieje ? bo mi 2 steamy padły
31 SCUDETTO 8)
Ciekawy jestem, jak zachowa się Conte wobec Pogby

- annihilator1988
- Juventino
Glik musi być dziś bardzo niepocieszony
Swoją drogą już wiem czemu Palermo jest bliskie spadku. Zatrudnili Aronicę, to teraz zbierają tego konsekwencje

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Vojtimar
- Juventino
Scudetto obronione :-D w sumie bez wielkiej podniety, od jakiegoś czasu byłem na to przygotowany.
Co do meczu.. przewaga duża, 2 niezłe akcje Palermo i to wszystko. Tyle że z tej naszej przewagi to też niewiele wynikało. Do pola karnego, a potem słabo. Troche mnie irytował też Asa. Może i wygrał kilka pojedynków, ale wszystkie w prawie ten sam sposób.. nie można ciągle próbować brać przeciwnika na szybkość.. do linii końcowej i wrzuta, a nuż się uda.. denerwujące i kompletnie nieskuteczne. Tak se można grać od czasu do czasu, jak nie idzie a nie od początku klepać ile wlezie. Widać że Asa nie jest naturalnym skrzydłowym i jak mamy grać tym systemem to musimy mieć kogoś błyskotliwego w ofensywie, który ma coś więcej niż szybkość i siłę.
To w sumie najbardziej zwróciło moją uwagę. Jesteśmy najlepsi po raz kolejny, mistrzostwo obronione więc wielkie dzięki dla każdego kto miał udział w tym sukcesie. FORZA JUVE!!!
PS. Szkoda że Conte nie wpuścił Giaccheriniego w jego urodziny.
Co do meczu.. przewaga duża, 2 niezłe akcje Palermo i to wszystko. Tyle że z tej naszej przewagi to też niewiele wynikało. Do pola karnego, a potem słabo. Troche mnie irytował też Asa. Może i wygrał kilka pojedynków, ale wszystkie w prawie ten sam sposób.. nie można ciągle próbować brać przeciwnika na szybkość.. do linii końcowej i wrzuta, a nuż się uda.. denerwujące i kompletnie nieskuteczne. Tak se można grać od czasu do czasu, jak nie idzie a nie od początku klepać ile wlezie. Widać że Asa nie jest naturalnym skrzydłowym i jak mamy grać tym systemem to musimy mieć kogoś błyskotliwego w ofensywie, który ma coś więcej niż szybkość i siłę.
To w sumie najbardziej zwróciło moją uwagę. Jesteśmy najlepsi po raz kolejny, mistrzostwo obronione więc wielkie dzięki dla każdego kto miał udział w tym sukcesie. FORZA JUVE!!!
PS. Szkoda że Conte nie wpuścił Giaccheriniego w jego urodziny.
Z Juve na dobre i złe!
- D-Rose
- Juventino
No tak. Ty byś wziął i pojechał do domu, nie?Szwarou pisze:Ciekawi mnie z czego Bendtner zaciesza michę - w żaden sposób nie przyłożył się do tego scudetto a świętuje
Ktos go tu chciał? Tak.
Jest członkiem druzyny? Tak.
Zagrał wystarczajaco duzo zeby dostac medale? Tak.
Wiec o co Ci chodzi?

- Szwarou
- Juventino
Nie będe prowadził z Tobą dyskusji, mam swoje zdanie na ten temat i niech tak zostanieD-Rose pisze:No tak. Ty byś wziął i pojechał do domu, nie?Szwarou pisze:Ciekawi mnie z czego Bendtner zaciesza michę - w żaden sposób nie przyłożył się do tego scudetto a świętuje
Ktos go tu chciał? Tak.
Jest członkiem druzyny? Tak.
Zagrał wystarczajaco duzo zeby dostac medale? Tak.
Wiec o co Ci chodzi?
Świętujmy dzisiaj bo na to jest teraz czas