Serie A 12/13 (29): Bologna 0-2 JUVENTUS
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Ci, którzy widzą postęp/podoba im się nasza gra, chyba nie oglądali pierwszych minut meczu. Gdyby nie Gigi, mogło być 2-0 dla Bologny i mielibyśmy ciepło.
Barzagli i Bonucci chyba się dzisiaj nie wyspali. Taki babol nie przystoi.
Wystawianie na boisku Vu-Gi, to marnowanie 2 zmian. Nawet Antonio wie, że w drugiej połowie ściągnie obu.
Barzagli i Bonucci chyba się dzisiaj nie wyspali. Taki babol nie przystoi.
Wystawianie na boisku Vu-Gi, to marnowanie 2 zmian. Nawet Antonio wie, że w drugiej połowie ściągnie obu.
Ostatnio zmieniony 16 marca 2013, 21:47 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Marian.
- Juventino
Peluso i atak do zmiany. Peluso dlatego, że jak dalej będzie tak grał to nie w wytrzyma do końca, bo sędzia go odeśle do szatni. W ataku jak zwykle bryndza. Vucinic przynajmniej umie się zastawić, odegrać piłkę na skrzydło i nie stracić. Każdy kontakt Giovinco z piłką kończy się stratą, niecelnym podaniem. Matri i Quag do ataku.
Gramy nieźle, ale do 16 przeciwnika. Vidal goni jakby miał motorek w dupie. Ciężko będzie dzisiaj wygrać z Bolonią, bo są niesamowicie zmotywowani. Grają wysokim pressingiem, co nam nie pomaga. Mam nadzieje, że mimo to wygramy, choćby 1:0.
Gramy nieźle, ale do 16 przeciwnika. Vidal goni jakby miał motorek w dupie. Ciężko będzie dzisiaj wygrać z Bolonią, bo są niesamowicie zmotywowani. Grają wysokim pressingiem, co nam nie pomaga. Mam nadzieje, że mimo to wygramy, choćby 1:0.

- Monte Cristo
- Juventino
Peluso to chyba nie chce z Interem grac bo pracuje i pracuje na czerwona kartke.
Ogolnie to wcale nie jest tak zle jak niektorzy to maluja. Tylko ten atak...
Ogolnie to wcale nie jest tak zle jak niektorzy to maluja. Tylko ten atak...
- Buffalo
- Juventino
Pogba by sie przydal ze wzgledu na to, ze Bologna zostawia sporo miejsca w okolicach 20-25m na oddanie strzalu. Niestety probojemy wejsc w bramke.
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- Antek666
- Juventino
http://futboltv.eu/kanal6.htmlbajbek17 pisze:Nie ma to jak całe 48 minut przełączać z kanału na kanał szukając obrazu bez ścinania. Masakra.
no tę ostatnią piłkę w samej końcówce którą Arturo zmarnował to już naprawdę było "coś"... i wcale się nie dziwię,że wali się po głowie jak to zmaścił..mrozzi pisze:Vidal miał 2 znakomite sytuacje i w obu przypadkach powinien był umieścić piłkę w siatce. 2 razy w trybuny, a wystarczyło strzelić w światło bramki...
- gucio_juve
- Juventino
Też zapamiętałem tę wymianę. Można rzec, że iście barcelońska.Donnie pisze: Akcja z 24 minuty, kiedy przeszliśmy od naszego pola karnego pod pole karne Bologny grając cały czas klepką była iście imponująca.
Aha, wg. statystyk to Giovinco razem z Vuciniciem oddali jeden celny strzał, a w sumie trzy. Ten z końcówki połowy Czarnogórca, który wylądował w reklamach. Kiedy Vucinić wygrał pojedynek 1na1? A Giovinco? Chyba jak go wyciął jeden z piłkarzy Bologny na środku boiska..Robaku pisze:
Gucio jesli tego wymagasz, to wlasnie to otrzymujesz od Giovinco, bo od Vucinica to tylko podanie do Vidala, które przestrzelil, wiec jesli to są twoje standardy to siedz cicho i ogladaj mecz, bo dokladnie tylko to robią. moze z 3 dobre podania i jeden wygrany pojedyna 1 vs 1.
- rajmund88
- Juventino
- koki90
- Juventino
Mecz pupy nie urywa. Dużo walki i jeszcze więcej teatru. Dobrze, że mamy Buffona, bo było gorąco. Peluso pracuje na czerwoną kartkę.
Wg ostatnio podawanych statystyk przez jednego z forumowiczów najwięcej strzelamy w samych końcówkach, a następnie w pierwszym kwadransie 2 połowy. Liczę na kolejny pozytywny efekt suszary. Forza !
Wg ostatnio podawanych statystyk przez jednego z forumowiczów najwięcej strzelamy w samych końcówkach, a następnie w pierwszym kwadransie 2 połowy. Liczę na kolejny pozytywny efekt suszary. Forza !

- SKAr7
- Juventino
Nie. Ja widzę tylko, że Bologna daje nam trochę więcej miejsca, by to przeprowadzać. Ale to bynajmniej nie jest nasza zasługa, że się udaje.Donnie pisze: Nie widzisz, że w końcu gramy dynamicznie, często klepką, jest dużo ruchu i wysoka dokładność?
Nad Vuciniciem bym się zastanowił, mimo wszystko wyłożył dwie patelnie Vidalowi. Ale Giovinco do zmiany, to mecz dla Matriego albo Anelki. Sebastian, odbiający się od siłowców z Bologni, to był od początku zły pomysł. Gra Peluso mi sie podoba, ale jego też zmienić trzeba.
Vidal najgorszy na boisku, przypomina mi tę parodię siebie z pierwszego meczu z Napoli. Wtedy za niego wszedł Pogba i...
- kuba2424
- Juventino
Nie wiem jak Ciebie, ale mnie ta "dynamika" usypia w fotelu. Poza trzema akcjami, dno. No, chyba że kierujemy się ku totalnemu upadkowi to można być megazadowolonym z naszego tempa, klepek oraz dokładności, bo przecież wszystkiego jest aż nadto!Donnie pisze:Nie widzisz, że w końcu gramy dynamicznie, często klepką, jest dużo ruchu i wysoka dokładność?kuba2424 pisze:WTF??? :doh:Donnie pisze:Naprawdę podoba mi się nasza gra.
Ostatnio zmieniony 16 marca 2013, 22:44 przez kuba2424, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
11 milionów wyrzucone w błoto. Kto jeszcze uważa, że Giovinco będzie naszą tajną bronią na Bayern? 

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Vucinić = dziecko (nie)szczęścia. Trzy dobre kontakty z piłką zamienił na gola i asystę.
Seba - mały ciałem, z małym mózgiem i wielkim ego. Chłopakowi wyraźnie nie chciało się czekać w kolejce po cokolwiek: wzrost, pomyślunek, albo chociaż skromność.
Są 3 pkt. jest git.
Seba - mały ciałem, z małym mózgiem i wielkim ego. Chłopakowi wyraźnie nie chciało się czekać w kolejce po cokolwiek: wzrost, pomyślunek, albo chociaż skromność.
Są 3 pkt. jest git.
Ostatnio zmieniony 16 marca 2013, 22:47 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!