Serie A 12/13 (22): JUVENTUS 1-1 Genoa
- zippo01
- Juventino

Jak nie potrafiliśmy wczesnej strzelić drugiej bramki to nie spinajmy sie na sędziów. Owszem karny powinien być, ale jak się nie potrafi nic ustrzelić i liczy się na farta to tak sie właśnie kończy z lamentem na sędziego 
- Myzarel
- Juventino

Abstrahując od tego że graliśmy nędznie a De Czelie zawalił nam drugi mecz w tygodniu to jak to urwy nędzy nie mogli zobaczyć tej ręki. Przecież to jest NIEMOŻLIWE by trzech idotów nie widziało czegoś tak perfidnego
Beltrame i Giacch nawet ładne strzały.
Beltrame i Giacch nawet ładne strzały.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Nedved1983
- Juventino

frajerstwa ciąg dalszy
do 78 minuty mamy aż 18 złych podań!
nasz atak to tradycyjnie parodia, nasi napastnicy powinni występować w kabarecie a nie u mistrza włoch!
no i nasz kochany Kuczer, jedna z największych pomyłek, powinni go oddać za worek piłek, ta pokraka powinna oglądać nasze mecze najwyżej z trybun.
mamy kryzys, nie widać poprawy na horyzoncie. w takiej formie Celtic nas rozwali u siebie z 3:0.
jedyny pozytyw to żółtko dla Szwagra, na szczęście nie zagra za tydz.
a bramkę najlepszej defensywie serie a strzelił BORRIELLO :rotfl: :rotfl: :rotfl:

powinien być karny, ale z taką ekipą jak Genua powinniśmy brez problemów wygrać 3:0. niestety nasze pokraki nadają się do cyrku
do 78 minuty mamy aż 18 złych podań!
nasz atak to tradycyjnie parodia, nasi napastnicy powinni występować w kabarecie a nie u mistrza włoch!
no i nasz kochany Kuczer, jedna z największych pomyłek, powinni go oddać za worek piłek, ta pokraka powinna oglądać nasze mecze najwyżej z trybun.
mamy kryzys, nie widać poprawy na horyzoncie. w takiej formie Celtic nas rozwali u siebie z 3:0.
jedyny pozytyw to żółtko dla Szwagra, na szczęście nie zagra za tydz.
a bramkę najlepszej defensywie serie a strzelił BORRIELLO :rotfl: :rotfl: :rotfl:
powinien być karny, ale z taką ekipą jak Genua powinniśmy brez problemów wygrać 3:0. niestety nasze pokraki nadają się do cyrku
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2013, 22:41 przez Nedved1983, łącznie zmieniany 1 raz.
- jareckik
- Juventino

No a jakby nie było gość tą ręką zablokował całkiem ładne podanie, gdzie było naszych dwóch już nie pilnowanych, co innego, że to byl Vucinic i itak by to przestrzelił...
Ciekawe kto podał Lichtowi...Nedved1983 pisze: jedyny pozytyw to żółtko dla Szwagra, na szczęście nie zagra za tydz.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2013, 22:41 przez jareckik, łącznie zmieniany 1 raz.
- mixery
- Juventino

Ci sędziowie mnie wkur... nie mniej niż cegła. Niby nominalny lewy obrońca, z jakimś tam doświadczeniem a TAK dał się objechać?
Ta EWIDENTNA ręka w doliczonym czasie.. wszyscy się gapili, jak można było tego nie gwizdnąć?!?!?!?!! Wstyd i hańba.
Ta EWIDENTNA ręka w doliczonym czasie.. wszyscy się gapili, jak można było tego nie gwizdnąć?!?!?!?!! Wstyd i hańba.
- couec
- Juventino

Nigdzie nie mogę znaleźć o tym newsa, czy jest gdzieś wzmianka, że zakazano dyktować oczywiste karne przeciwko nam?
W ważnym momencie Conte nie boi się postawić na młodzież i wchodzi młody Beltrame, gra bez kompleksów... coraz bardziej niezrozumiałe jest przyjście do nas Anelki. Czai to ktoś?
Borriello wróć !!! :twisted:
W ważnym momencie Conte nie boi się postawić na młodzież i wchodzi młody Beltrame, gra bez kompleksów... coraz bardziej niezrozumiałe jest przyjście do nas Anelki. Czai to ktoś?
Borriello wróć !!! :twisted:
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2013, 22:46 przez couec, łącznie zmieniany 2 razy.
- juvemaroko
- Juventino

Sedzia przy slubku nie sygnalizowal 2 rzuty karny. Nie wiem po co tam stoi jak tego nie widzi! enfoire de mes 2
Conte dal cialo przy 1-0 mogl wpuscic Gio zeby namieszal z przedu a tak go wpuscil jak Genoa wstawila calkowity autobus z tylu.
Boriello jak go nie lubilem rok temu to teraz go nienawidze bo to taki pilkarz ktore zagra raz w sezonie przeciwko bylych kolegow i tyle.
Aha zapomnialem jestesmy najfaworyzowana przez sedziow druzyna w serii A. Smiechu na sali!
Conte dal cialo przy 1-0 mogl wpuscic Gio zeby namieszal z przedu a tak go wpuscil jak Genoa wstawila calkowity autobus z tylu.
Boriello jak go nie lubilem rok temu to teraz go nienawidze bo to taki pilkarz ktore zagra raz w sezonie przeciwko bylych kolegow i tyle.
Aha zapomnialem jestesmy najfaworyzowana przez sedziow druzyna w serii A. Smiechu na sali!
- kosciu88
- Juventino

DC powinien do konca sezonu sie nie pojawiac na boisku, podczas nieobecnosci Asy powinien grac Gacek lub Peluso. Sedziowania nie bede komentowal bo wszyscy widzieli co sie stalo w 93 minucie. Pomijajac kontrowersje my musimy zaczac grac bo takie granie na 1 0 zazwyczaj tak sie konczy. Trzeba pewniej prowadzic w takich meczach a wtedy do sedziego nikt by nie mial pretensji.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Tośmy powróżylijakku1 pisze:Tez mam, wiec nie wypada mi sie z Toba nie zgodzic.yanquez pisze: 3-0 będzie(zastrzegam, że mam gorączkę 39*)
3 bramki Giovinco w drugiej polowie
Już czekam na forumowe walki hejterzy Mirko vs. hejterzy Seby... Obaj zagrali dzisiaj tak tragicznie, że argumentów masa.
Swoją drogą - najgorszy mecz Giovinco jaki kiedykolwiek widziałem.
Oczywistym jest, że można było gwizdnąć ze 4 karne (w tym dwa bezczelnie ewidentne) dla nas, ale mistrzom nie wypada zwalać na sędziego... Bramka na konto Barzagliego (60%) i De Ceglie (40%).
Fajnie, że Beltrame się pokazał.
- Mate.G
- Juventino

A niech spier w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> .Marat87 pisze:Na pocieszenie - Włóczykijcz nie zagra w następnym meczu
Niech mi ktoś raz zacznie bronić tego nieudacznika i lenia to przysięgam pumex itd zabiję!
Giovinco przynajmniej grał krócej wszedł grał tak samo jak Vucinic + oddał groźny strzał.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2013, 22:42 przez Mate.G, łącznie zmieniany 2 razy.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 37 razy
- Otrzymał podziękowanie: 65 razy
Pogba wywracany całym ciałem w polu karnym - brak reakcji
Ewidentna ręka w polu karnym - brak reakcji
Ja się pytam po co Ci sędziowie za bramkami stoją ?
Ewidentna ręka w polu karnym - brak reakcji
Ja się pytam po co Ci sędziowie za bramkami stoją ?

- johnnybgoode
- Juventino

Karnego na Vucinicu można było nie widzieć, na Pogbie powinni zobaczyć, ale to z końcówki spotkania... rany boskie :doh: Każdy kto mówi że nie powinno się tak obwiniać sędziego chyba nie widział tej akcji dokładnie. Zdziwię się jak sędziowie wyjadą z Turynu w jednym kawałku