Coppa Italia 12/13 (1/4): JUVENTUS 2-1 Milan
- ewerthon
- Juventino
Nie gra piachu, ale tamtą akcję powinien lepiej wykończyć. Nie stał na wprost bramki, żeby decydować się na strzał.squinter pisze:Czekam na glosy, ze Gio gra piach bo zmascil setke itd itp.
Trudno winić kogokolwiek za utratę gola. Storari trochę niepewny, ale czemu się dziwić jak gra 4 razy w roku?
- Vincitore
- Juventino
Mam nadzieję, że Caceres powieli swoją pierwszą połowę w drugiej części i wybije wszystkie argumenty z ręki Conte jeżeli chodzi o obsadę LOŚ pod nieobecność Chielliniego.
Fajnie Seba, nieźle Giak. Kiepścizna Isli, Vidal też jakiś nieswój.
Mecz zdecydowanie do wygrania.
Fajnie Seba, nieźle Giak. Kiepścizna Isli, Vidal też jakiś nieswój.
Mecz zdecydowanie do wygrania.
- Arcadio Morello
- Juventino
Co do Bonucciego to ładnie zablokował strzał El Sharawego. Vidal jak zawsze w swoim stylu. Wie ktoś dlaczego Fabio Q nie ma nawet na ławce?

- SKAr7
- Juventino
Nie rozumiem jak można nie lubić Juventusu. To takie uczynne chłopaki. Stanęli sobie we trzech i na spokojnie poczekali, aż Szary wyprowadzi Milan na prowadzenie 
Masso jak zwykle błyszczy. Po wstępnych składach z Pirlo dał 21-latkowi potrójne krycie, przez co Giovinco z przodu mógł z nimi robić co chciał :rotfl: Niestety, chyba koło 20 minuty znalazł szkła kontaktowe, bo się skończyło
Giovinco znów bohater po pierwszej połowie, oby nie skończyło się tak, jak ostatnio
Na razie Sebkowi wychodzi niemal wszystko i jednocześnie dobrze pilnuje boiskowych wydarzeń.
tylko ten prezent od Acerbiego łyżką dziegciu...

Masso jak zwykle błyszczy. Po wstępnych składach z Pirlo dał 21-latkowi potrójne krycie, przez co Giovinco z przodu mógł z nimi robić co chciał :rotfl: Niestety, chyba koło 20 minuty znalazł szkła kontaktowe, bo się skończyło

Giovinco znów bohater po pierwszej połowie, oby nie skończyło się tak, jak ostatnio

Chodzi Ci o tę akcję po złym wybiciu Marco S.? To nie był Marrone?Arcadio Morello pisze:Co do Bonucciego to ładnie zablokował strzał El Sharawego

Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2013, 21:43 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- bajbek17
- Juventino
Moim zdaniem świetne podsumowanie pierwszej połowy. Dodam, że Gio powinien wykonywać rzuty wolne.jakku1 pisze:Momentami fajnie wyglada wspolpraca na linii Giaccherini - Giovinco - Matri. Swietne 45 minut Seby, szkoda, ze nie strzelil 2 bramki. Brakuje mu w kluczowych momentami zimnej krwi i musi facet nad tym pracowac.
Podoba mi sie gra Caceresa, nie podoba za to Marrone. Nasz rozgrywajacy dzisiaj jest swietnie gry, slabo gra pod pressingiem, gubi pilke i chyba jest lekko zestresowany.
Isla jest w dobrej formie fizycznej, ale brakuje mu czucia pilki. Biega baaardzo szybko, ale momentami strasznie mu pilka skacze. Chcialbym, zebym Conte zaczal sukcesywnie wprowadzac go do druzyny.
Bonucci jak zwykle kilka bledow, a Vidal jak zwykle kilka swietnych odbiorow. Storari dzisiaj mocno niepewny.
- Lypsky
- Juventino
Wraca stare, czyli Bonucci kopiący się w czoło przy każdym kontakcie z piłką. To co dziś wyczynia ten gość przypomina mi jego początki w naszej koszulce - idiotyczne straty, tragiczne wyprowadzenie piłki i mnóstwo błędnych decyzji.
Sytuacji "sam na sam" Giovinco chyba nie warto komentować.
Fatalne rozgrywanie Giaccheriniego - koleś non stop holuje piłkę zamiast podawać dobrze wychodzącym kolegom. Kończy się to zazwyczaj stratą bądź faulem.
Do powyższej trójki mam największe pretensje. Nie najgorzej Isla (nic nie zepsuł, a z przodu stara się coś działać), dobrze Matri, który wychodzi na pozycje (oczywiście nie dostaje podań) i zgrywa do Giovinco. Marrone nijak.
Sytuacji "sam na sam" Giovinco chyba nie warto komentować.
Fatalne rozgrywanie Giaccheriniego - koleś non stop holuje piłkę zamiast podawać dobrze wychodzącym kolegom. Kończy się to zazwyczaj stratą bądź faulem.
Do powyższej trójki mam największe pretensje. Nie najgorzej Isla (nic nie zepsuł, a z przodu stara się coś działać), dobrze Matri, który wychodzi na pozycje (oczywiście nie dostaje podań) i zgrywa do Giovinco. Marrone nijak.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Nicolas
- Juventino
Witam. Niestety nie mam możliwości oglądania meczu i mam pytanie: Jak wygląda nasze ustawienie? 3-5-2 tylko nie wiem gdzie Gich, a gdzie Isla w takim wypadku 
PS - Chyba pierwszy raz tyle pozytywów dla Matriego z waszej strony O.o

PS - Chyba pierwszy raz tyle pozytywów dla Matriego z waszej strony O.o
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2013, 21:42 przez Nicolas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mate.G
- Juventino
Matri to drewno i nie zamilczę. Jest kiepski i nie wiem co tutaj robi koniec kropka. Giovinco może teraz będzie podchodził czasem do wolnych zamiast Pirloalina pisze:Zamilcz. Matri gra z a j e b i s t y mecz. Świetnie współpracują z Giovinco.Mate.G pisze:Bonu coś nie pewnie, Matri to drewno. i niech on już w końcu zniknie
Chyba przyzwyczailiście się do kiepskiego Matriego. Bo zagrał dosyć pierwszą połowę i już jest świetny.
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2013, 21:44 przez Mate.G, łącznie zmieniany 3 razy.
- Giovani
- Juventino
Marrone zdecydowanie najgorszy na boisku, z jego braku szukania gry i nieumiejętności wystawiania się no wolne pozycje wynikają głównie durne straty piłki przez obrońców (którzy też nie są bez winy). Irytujący Giaccherini, bezproduktywny Matri i Isla, świetny Giovincio. Mam nadzieję na lepszą drugą połowę !
- whitesignus
- Juventino
A moim zdaniem Luca nie gra tak zle. O ile dobrze widzialem, kontra Gacka poszla po jego podaniu. No gacek mogl wczesniej podac, moze byloby 2-1 juz dla nas. Tak czy owak, Juve w wiekszosci rezerwowe jest ciezkim orzechem dla Milanu w najlepszym skladzie. A to juz wiele mowi o nich.
BTW. Zabije brata ( kibica Barcy ) za niektore komentarze. Fan Lessi :doh:
BTW. Zabije brata ( kibica Barcy ) za niektore komentarze. Fan Lessi :doh:
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- bendzamin
- Redaktor
+1alina pisze: Zamilcz. Matri gra z a j e b i s t y mecz. Świetnie współpracują z Giovinco.

Troche kuleje u nas wyprowadzanie pilki, Marrone nie prezentuje sie najlepiej i nie rozumie sie z Bonuccim tak dobrze, jak Pirlo. Dlatego chetnie na ostatnie pol godziny zobaczylbym Maestro.
Conte jak wybuchl po faulu meksesa :C
Zawieszony.Arcadio Morello pisze:Wie ktoś dlaczego Fabio Q nie ma nawet na ławce?
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2013, 21:43 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
alina pisze:Matri gra z a j e b i s t y mecz.

I tak i nie. To chyba Bonucci źle rozprowadził piłkę gdy Milan ją przejął. To chyba Bonucciego minął na skraju pola karnego El Shaarawy.ewerthon pisze:Trudno winić kogokolwiek za utratę gola.
Mexesa nie powinno być już na boisku a Gacek fatalnie dziś rozprowadza kontry, choć w innych aspektach jest niezły
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2013, 21:43 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Skibil
- Redaktor
Ty chyba synek meczu w ogóle nie oglądasz... :shock:Mate.G pisze:Matri to drewno i nie zamilczę. Jest kiepski i nie wiem co tutaj robi koniec kropka. Giovinco może teraz będzie podchodził czasem do wolnych zamiast Pirloalina pisze:Zamilcz. Matri gra z a j e b i s t y mecz. Świetnie współpracują z Giovinco.Mate.G pisze:Bonu coś nie pewnie, Matri to drewno. i niech on już w końcu zniknie