Serie A 12/13 (15): JUVENTUS 3-0 Torino [DPL na meczu!]
- annihilator1988
- Juventino
Glik powinien dostać od Lichego w ryj. Zresztą Szwajcar dobrze pokazał polaczkowi, żeby ten myślał. Chociaż Kamilek może nie znać tego słowa. Z oczu defensora Torino bije tępota.
Przez pierwsze 15 minut Juve skoncentrowało się na odpieraniu ataków Torino, które porównałbym do "wiatraczka" w wykonaniu "dresiak" . Teraz "Stara Dama" gra z przewagą 1 zawodnika i powinna to wykorzystać. Czekam na Pepe i Matriego
Przez pierwsze 15 minut Juve skoncentrowało się na odpieraniu ataków Torino, które porównałbym do "wiatraczka" w wykonaniu "dresiak" . Teraz "Stara Dama" gra z przewagą 1 zawodnika i powinna to wykorzystać. Czekam na Pepe i Matriego
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2012, 21:42 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- Castiel
- Juventino
Z tego co ja widze to grają 4-3-3 i marnie to wygląda. Tak patrzę na nas i najlepsze kluby w Europie to nasi podstawowi zawodnicy w napadzie gdzie indziej byliby aż rezerwowymi wpuszczanymi tak często jak u nas Matri i Bendtner.Robaku pisze:Castiel pisze:Gra beznadziejna. Chyba wrócą do 3-5-2 w drugiej połowie bo widać było grzejącego się Asamoah. Mecz tragedia. Giaccherini słabiutko choć w sumie nie dziwota. W ogóle nie gra. 1:0 jak wyciągną to będzie cud.
No nie wróca do 3-5-2 bo grają 3-5-2.
Ogólnie mam to gdzieś ale chce 3 zmiany w ataku Bedntenr matri Quag bo wygląda to słabo z przodu, wiec nic innego niz zmiany nie podniosą poziomu gry.
- OPD
- Juventino
Oj, pamięć słaba. Z Anglią na Mistrzostwach Europy zrobił "Panenkę".Reg pisze:Ktoś wie kiedy Pirlo ostatnio karnego strzelił? Chyba z półtora roku będzie.
Ale poważnie, to co w naszych barwach wyczynia Andrea z karnymi to parodia, dziś dołączył do grona zawodników, po których strzale trzeba będzie ściągać piłki spoza atmosfery.
Glik idiotyczne wejście, dobrze, że Giak jest cały, zasłużona czerwona kartka.
Szkoda, że sędzia odgwizdał faul Pogby na bramkarzu, bo takowego nie było.
- Łukasz
- Juventino
Wreszcie oglądam na żywo, bo ostatnimi czasy mogłem tylko retransmisje ściągać...
Giovinco podobał mi się w primaverze, rokował nadzieje na ławce u Ranieriego, strzelał w Parmie, a teraz irytuje. Niezmiernie irytuje. Chaos i brak siły przebicia - źrebak na pastwisku. Pirlo... Nie gra źle, ale karny zmarszczony koncertowo. U niego nie ma dobrze wykonanych "11". Albo genialnie (Euro), albo źle.
Glik nie jest bezmyślny tylko wolny jak żółw.
Giovinco podobał mi się w primaverze, rokował nadzieje na ławce u Ranieriego, strzelał w Parmie, a teraz irytuje. Niezmiernie irytuje. Chaos i brak siły przebicia - źrebak na pastwisku. Pirlo... Nie gra źle, ale karny zmarszczony koncertowo. U niego nie ma dobrze wykonanych "11". Albo genialnie (Euro), albo źle.
Glik nie jest bezmyślny tylko wolny jak żółw.
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2012, 21:45 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Rzadko się s Tobą zgadzam, ale teraz nie mam wyboru. Vucinic jest bezproduktywny jak 1gorsz leżący za moją lodówką od 4,5 rokuMate.G pisze:eee?strong return pisze: Vucinić najlepszy
Jak dla mnie jest w top3 do zmiany
Identycznie jak VucinicŁukasz pisze:Glik nie jest bezmyślny tylko wolny jak żółw.

- Kruczenzo
- Juventino
Co jak co ale Mirko gra naprawde dobry mecz od dluzszego czasu. Bardzo dobrze sie zastawia i niezle odgrywa, brakuje tylko strzalow. Oprocz niego w ofensywie na plus tylko De Ceglie i Pogba.
Liliputy ławka wchodzi Pepe z Fabio i pukamy ich 3:0.
Liliputy ławka wchodzi Pepe z Fabio i pukamy ich 3:0.
- Wojtek
- Juventino
Pirlo zawsze bije w to samo miejsce, a jak już chce w inne to nie trafi
Giac mnie doprowadza do szału. Do zmiany. Wpuścić FQ na szipice a Mirko po prawej bedzie sobie chadzał. Seba słabo. Najgroźnieszy Pogba i jego strzały.
Nie wyobrażam sobie że tego nie wygramy w takiej sytuacji.
FORZA JUVE!!

Nie wyobrażam sobie że tego nie wygramy w takiej sytuacji.
FORZA JUVE!!
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Wiecie co mnie ucieszyło ?
Że wreszcie NAWET komentatorzy, którzy lubią piłkarzy robiących wiatr zauważyli, iż Giovinco poza wspomnianym wiatrem nic więcej nie robi na boisku.
Gio, Vucinic OUT w połowie
Że wreszcie NAWET komentatorzy, którzy lubią piłkarzy robiących wiatr zauważyli, iż Giovinco poza wspomnianym wiatrem nic więcej nie robi na boisku.
Gio, Vucinic OUT w połowie

- Szaq
- Juventino
1.Gramy nieźle. Mój scenariusz na drugą połowę wygrywamy 2-0. Na 1-0 strzela Pogba uderzeniem z dystansu, a na 2-0 De Ceglie. Pirlo wrzuca z rożnego Bonuc trafia w słupek, a piłka odbija się i trafia w próbującego wymusić karnego boskiego Paolo. Tak bym to widział.
2.Pirlo nie powinien wykonywać rzutów karnych.
3.W naszym Kamilu obudziło się zwierzę, ale żeby tak Giaccha? Niech podskoczy do Bonnucciego :lol: .
4.Pogba robi wiatr, ale często jest zbyt niedokładny i chimeryczny.
2.Pirlo nie powinien wykonywać rzutów karnych.
3.W naszym Kamilu obudziło się zwierzę, ale żeby tak Giaccha? Niech podskoczy do Bonnucciego :lol: .
4.Pogba robi wiatr, ale często jest zbyt niedokładny i chimeryczny.
- Nicolas
- Juventino
Hmm osobiście mam mieszane odczucia do tego czy grają 4-3-3 Wygląda to tak, że ani to kompletne 3-5-2 ani 4-3-3... Bardzo często przechodzimy do 3-5-2 gdzie skrzydła do Giach i Lichy...Z tego co ja widze to grają 4-3-3 i marnie to wygląda.

- Darek-WLKP
- Juventino
Dlaczego na weeb.tv wyłączyli NSPORT HD... gdy nadeszła przerwa w spotkaniu gościu nie nadaje... 

- StaryDobryNedved
- Juventino
Mam nadzieję, że w drugiej połowie trochę żywiej będzie i wygramy ładnie. Wiem, że oszczędzają się na Ukraińców ale trzeba w lidze też dobrze grać, a nie tylko grać.
Sam jesteś 'polaczek'. Burak z Ciebie zwykły widać, gościu coś osiągnął już teraz, a może osiągnąć więcej to trzeba go skrytykować, tak dla zasady. To właśnie jest 'polaczkowatość', więc nie osądzaj czy Kamil jest Polakiem czy 'polaczkiem', kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień.annihilator1988 pisze:Glik powinien dostać od Lichego w ryj. Zresztą Szwajcar dobrze pokazał polaczkowi, żeby ten myślał. Chociaż Kamilek może nie znać tego słowa. Z oczu defensora Torino bije tępota.