LM 12/13 (gr. E) [04]: JUVENTUS 4-0 FCN
- roccoco23r
- Juventino

- kuba2424
- Juventino

- sFieSu
- Juventino

Panowie czata nie ma ? Kurde, chciałem wejść na czata i wyskakuje mi okienko GG.
btw. wykupiłem na onecie mecz, lecz nie chce mi się załadować transmisja. Na stacjonarce piszę, że wtyczka Windows Media Player uległa awarii, a na lapku nic mi nie wyskakuję, tylko mam czarny ekran. WTF ?
btw. wykupiłem na onecie mecz, lecz nie chce mi się załadować transmisja. Na stacjonarce piszę, że wtyczka Windows Media Player uległa awarii, a na lapku nic mi nie wyskakuję, tylko mam czarny ekran. WTF ?

- pumex
- Juventino

Ja już może napiszę teraz, żeby w przerwie się nie produkować i poświęcić 15 minut na zrobienie herbaty.
Jedno pytanie: dlaczego nie graliśmy z takim zaangażowaniem dwa tygodnie temu? Jeśli zdarzy się, że jednak odpadniemy z LM w fazie grupowej to tylko i wyłącznie na własne życzenie, przez lenistwo, olewanie rywali i podejście "mecz sam się wygra bez biegania" w meczu z Shakhtarem i Nordscośtam na wyjeździe. Tyle.
Jedno pytanie: dlaczego nie graliśmy z takim zaangażowaniem dwa tygodnie temu? Jeśli zdarzy się, że jednak odpadniemy z LM w fazie grupowej to tylko i wyłącznie na własne życzenie, przez lenistwo, olewanie rywali i podejście "mecz sam się wygra bez biegania" w meczu z Shakhtarem i Nordscośtam na wyjeździe. Tyle.
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2012, 21:13 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Maciek01
- Juventino

Aaaa mam mecz w polsacie, bóg istnieje! 
Spróbuj wejść w ustawienia i zainstalować nowe kanały, jak pojawi się 1000 nowych to powinieneś znaleźć odpowiedni
pudełko21 pisze:Ale ten Cyfrowy Polsat jest beznadziejny. Jest okazja na tym g... coś obejrzeć, to u mnie akurat tego kanału nie ma. Niech sie ta umowa szybciej kończy...
Spróbuj wejść w ustawienia i zainstalować nowe kanały, jak pojawi się 1000 nowych to powinieneś znaleźć odpowiedni
- @D@$
- Juventino

ktoś wrzucił na fejsa: http://www.livesoccerhd.info/channels/ch1/ nie za dobra jakość, ale przynajmniej raczej nie ścina a jak już to na krótko
- deszczowy
- Juventino

Giovinco i Matri... Ktoś mówił, że obaj są na boisku. Słyszeliście coś na ten temat?