Serie A 12/13 (11): JUVENTUS 1-3 Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 21:40

Czemu tracimy tyle piłek w taki łatwy sposób? Zdominowali nas w środku boiska.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Lichy zszedł, bo miał żółtko, a później brutalnie sfaulował gracza Interu. Jeszcze jeden faul i gralibyśmy w 10. Moim skromnym zdaniem pierwszy faul Lichego nie był na żółtą. Drugi natomiast minimum na żółtą. Sędzia go oszczędził.

Krew mnie zalewa przez tych sędziów. Nie ma meczu w SerieA, żeby te patałachy nie popełniły jakiegoś błędu. Niestety strzeliliśmy gola ze spalonego. Mam nadzieję, że strzelimy jeszcze przynajmniej jednego gola, tym razem prawidłowego, a później inter wsadzi na 2:1 z np. ewidentnego spalonego, żeby się wyrównało. Oczywiście, ten gol dla Interu w 4 doliczonej minucie, żeby nie mieli czasu odrobić :)

Pierwsze 10 minut zagraliśmy świetnie. Z pazurem, szybko i były okazje na zdobycie gola. Później do głosu doszedł Inter, natomiast jeszcze później mecz się wyrównał i tak o to w Turynie mamy widowisko średnich lotów.

Obrazek
jarmel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

bajbek17 pisze:Najsłabsza Mrówka i Vidal, Vucinic słabo a Pirlo średnio. Gra Interu zdecydowanie lepsza od naszej.
Chyba inny mecz oglądamy o.O Vidal słaby? Gra mega dobrze w destrukcji, strzelił gola i niezły strzał na koniec połowy.
Inter zdecydowanie lepszy? W czym? W podchodzeniu na 40metr i braku pomysłu na cokolwiek?

#AllegriOut
kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

bajbek17 pisze:Najsłabsza Mrówka i Vidal, .
Naprawdę chyba inny mecz oglądasz. Vidal gra każdego meczu OK. A w tym meczu, znów nie gra słabo.

Słabo to może gra Gio pod względem strat.
PS: Obrona interu dziś lipę, dlatego wygrywamy -TO jeden z kilku czynników.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Lichy zszedł i dobrze, bo mogliśmy już grać w 10 ;/ Szkoda że nie Isla go zastąpił ale cóz...jest dobrze ;D Asa zamiast podawać do Vidala to powinien przywalić w brame;/
Strzelić na 2-0 i spokojnie kontrolować mecz.
Ogólnie mecz bardzo fajny!

FORZA JUVE!!

Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 21:41

"ale dla Juventusu to normalka" oglądacie studio ? Bitch please..

Gra obrony dzisiaj to po prostu bajka. W tym aspekcie, gramy świetnie. Przy wyprowadzaniu kontr strasznie irytuje mnie Giovincio, zalicza zbyt dużo strat. Liczę na drugiego gola.

rosomak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 21:41

Jak wyglada komentarz polakow?ja nie ogladam na kanale polskim ale podobno jest strasznie stronniczy.

Niby czerwien dla Lichego ale przeciez on nie powinien dostac pierwszej zoltej.

15Kowal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 21:42

Mirko z meczu na mecz co raz bardziej mnie wkurza. Myślałem, że na derby będzie zmotywowany a on, jak to już nie raz, bywało chodzi po boisku i prawie wgl się nie stara. :angry:

Obrazek
bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 21:43

jarmel pisze:
bajbek17 pisze:Najsłabsza Mrówka i Vidal, Vucinic słabo a Pirlo średnio. Gra Interu zdecydowanie lepsza od naszej.
Chyba inny mecz oglądamy o.O Vidal słaby? Gra mega dobrze w destrukcji, strzelił gola i niezły strzał na koniec połowy.
Inter zdecydowanie lepszy? W czym? W podchodzeniu na 40metr i braku pomysłu na cokolwiek?
Arturo owszem odbiera, ale traci maaaase piłek. No to fakt, że Inter nie ma pomysłu na wykończenie akcji i może nie grają znów tak dobrze, ale ich gra na pewno może bardziej się podobać od naszej. Mnie nasza gra dzisiaj bardzo się nie podoba.

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 21:44

Arbiter do odstrzału. Żenada i nic więcej.
Ja chcę żeby Juventus ten mecz wygrał, ale jak frajer w pierwszej minucie nie gwiżdże 2 metrowego spalonego to ja się pytam kto mu dał licencje arbitra?

Lichy powinien dostać czerwo i to również nie ulega wątpliwości.
Piszę to wszystko obiektywnie i po prostu nie jestem zadowolony z sędziowania, bo mecz jest wypaczony.

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 21:44

Studio to jakiś żart.

Tak jak nasza wymiana podań.

Vucinic out...

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 21:45

Jejku, jejku. Był spalony? Był. Po uj drazyć temat? :lol:

Obrazek
SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 21:45

Jak na złość kontrowersji z każdym meczem coraz więcej. Spalony przy bramce i czerwona dla Lichsteinera. Dobrze, że Szwajcar został zmieniony bo to była tylko kwestia czasu zanim nie dałbym już sędziemu możliwości popełnienia kolejnego błędu i by wyleciał.
Inter niby ma przewagę ale to my stworzyliśmy groźniejsze sytuacje bramkowe. Znów dobrze gra Vidal, nieźle Asamoah, za to Giovinco dramatycznie. Masa niedokłądności, idiotycznych dryblingów i strat. Mam nadzieję, że w drugiej połowie zagra lepiej bo raczej nie ma na kogo do zmienić - może Fabio.
W drugiej części spotkania powinniśmy jeszcze coś strzelić i spokojnie dowieść 3 pkt. Mam nadzieję, że obejdzie się bez czerwonych i kontuzji bo mecz jest dość ostry...

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 21:46

Przepraszam bo nie wytrzymam kto wpuścił tego starego dziada do studia. Nie można raz obiektywnego człowieka poprosić o komentowanie , a nie jakiegoś chłopa z łapanki.

mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 21:47

trochę nie mamy jaj w środku, daliśmy na siebie wsiąść niestety. Szkoda, że Marchisio zwalił te dwie piły, no ale zwłaszcza ta druga to nie była taka czysta patelnia - musiał się nawyginać. Szkoda, ze inter się ogarnął i już nie dopuszcza do takich sytuacji. Albo raczej...że Marchisio już nie próbuje tak urywać.
Generalnie straszna lipa z tą bramką. Co to za zwycięstwo jak się pakuje gola po taaaaaaaaaaaaaaaaakim spalonym :/ Wydaje mi się, że Alessio nie jest do tego zdolny, ale naszym w przerwie przydałaby się naprawdę niezła suszara na spięcie zadków. Trzeba odzyskać środek pola, a potem dokończyć dzieła, wsadzając im jeszcze ze dwie - żeby nikt nie mówił, żeśmy wygrali kompletnym fartem i dzięki sędziemu

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
Zablokowany