LM 12/13 (gr. E) [02]: JUVENTUS 1-1 Shakhtar
- mati888
- Juventino
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Mateuszello
- Juventino
Jakim cudem są takie pustki na stadionie? Aż tak odstraszające ceny? 

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
dalbys 80 euro na mecz z ukraincami?
- pumex
- Juventino
Ten ukraiński Shakhtar z ogórkowej ligi miażdży nas pod względem prowadzenia gry i posiadania piłki. Lichtsteiner nie istnieje na prawej stronie, po prostu go nie ma. Asamoah z SerieA i Asamoah z LM to dwaj różni piłkarze (tylko jedna udana akcja). Vidal gra według mnie nie najlepiej. Vucinic nie gra źle, ale strasznie irytujące jest to jego slow motion, mógłby czasem szybciej podać zamiast wstrzymywać akcje swoimi kółeczkami. Dobrze gra Pirlo, ale to za mało.

- Viking
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Co to za protest ze flagi mamy do gory nogami ?
“But merely being tradition does not make something worthy, Kadash. We can’t just assume that because something is old it is right.”
Dalinar Kholin
Dalinar Kholin
- KondzioJuveFans
- Juventino
Nasi chyba się obsrali Shaktharu... Vucinić dzisiaj bardzo mi się podoba , zastawia się bardzo dobrze i rzadko traci piłkę. Bonucci kapitalna bramka , ale i tak nie nadąża z interwencjami i powinien już dawno dostać żółtą kartkę. Mam nadzieję , że po przerwie obraz gry się zmieni i wygramy ten mecz. FORZA JUVE !
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Technicy-magicy z Doniecka dryblingowo tak ze 2 lata świetlne lepiej niż nasi.
Do 30 min. wyglądało to bardzo słabo. Złamana linia spalonego przez, a jakże, Bonucciego, który reflektuje się bardzo ładną bramką.
Asamoah na swojej stronie chyba przyklepił się do Srny, jak kupa do podeszwy buta. Na szczęście w ostatnich 15 min. zaczął coś mieszać na lewej flance.
Super defensywnie także Vidal. przez większą część 8 naszych piłkarzy zaangażowanych było wyłącznie w grę obronną.
Dobrze Matri, jako napastnik "na ścianę". Widać pewność w jego poczynaniach. Oddał 2 strzały i raz bardzo ładnie dograł.
Szwagier jak zwykle irytujący. Nie rozumiem jak można w ciągu jednej połowy grać aż tak nierówno.
Do 30 min. wyglądało to bardzo słabo. Złamana linia spalonego przez, a jakże, Bonucciego, który reflektuje się bardzo ładną bramką.
Asamoah na swojej stronie chyba przyklepił się do Srny, jak kupa do podeszwy buta. Na szczęście w ostatnich 15 min. zaczął coś mieszać na lewej flance.
Super defensywnie także Vidal. przez większą część 8 naszych piłkarzy zaangażowanych było wyłącznie w grę obronną.
Dobrze Matri, jako napastnik "na ścianę". Widać pewność w jego poczynaniach. Oddał 2 strzały i raz bardzo ładnie dograł.
Szwagier jak zwykle irytujący. Nie rozumiem jak można w ciągu jednej połowy grać aż tak nierówno.
Ostatnio zmieniony 02 października 2012, 21:38 przez jackop, łącznie zmieniany 3 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!