Serie A 12/13 (4): JUVENTUS 2-0 Chievo
- Mate.G
- Juventino
Kiepska jakość. Bo SD... Mam nadzieję, że będzie ten kanał kiedyś w HD.Darek-WLKP pisze: weeb.tv polecam stronkę
- pumex
- Juventino
LGDS i SkySport są zgodne, że zobaczymy dziś pięć zmian w stosunku do normalnego pierwszego składu. Dużo, nie powiem. Gdy okaże się to prawdą, będzie to bardzo odważna decyzja, szczególnie jeśli chodzi o pomoc, gdzie większość zawodników będzie 'wymieniona'.
Natomiast Tuttosport idzie jeszcze o krok dalej, i prognozuje aż 6 zmian, ustawiając Kuczera na lewej stronie zamiast Asy.
Sky: (trochę się im poprzestawiało w ustawieniu)

Tuttosport:

Natomiast Tuttosport idzie jeszcze o krok dalej, i prognozuje aż 6 zmian, ustawiając Kuczera na lewej stronie zamiast Asy.
Sky: (trochę się im poprzestawiało w ustawieniu)

Tuttosport:

- Mate.G
- Juventino
Jaką byśmy 11 wystawili i tak będzie mocniejsza od Chievo. Więc ja jestem dobrej myśli
Wreszcie zobaczymy Pogbe i Isle 

- Monte Cristo
- Juventino
Jedyne co mnie martwi to to, ze zamiast Vidala gra Giacchierini. Chcialbym zeby Kwadawo gral na tej pozycji.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Mnie rowniez. Giakuś po prostu na tej pozycji ssie. Skrzydlowy - co innego. Jeszcze zeby gral za Marchisio - box-to-boxa, to rozumiem, ale nominalnego skrzydlowego stawiac na defensywnym pom? To szalenstwo !Monte Cristo pisze:Jedyne co mnie martwi to to, ze zamiast Vidala gra Giacchierini. Chcialbym zeby Kwadawo gral na tej pozycji.
BESTER MANN, BESTEEER !

- kosciu88
- Juventino
Jedenastka ze Sky mogla by dzis zagrac, gramy u siebie z niezbyt wymagajacym przeciwnikiem, jestesmy po LM, kiedy jak nie dzis maja grac zmiennicy? Damy rade
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- SKAr7
- Juventino
Kurcze, jak wczoraj szedłem spać to byłem przekonany, że gramy registą otoczonym dwoma b2b.... Ten Łiskacz musiał chyba leżeć jednak za długoDobry Mudżyn pisze:
Mnie rowniez. Giakuś po prostu na tej pozycji ssie. Skrzydlowy - co innego. Jeszcze zeby gral za Marchisio - box-to-boxa, to rozumiem, ale nominalnego skrzydlowego stawiac na defensywnym pom? To szalenstwo !

Lekko przeginasz w drugą stronę. Buffon trzymał nam mecz, Asa z Vuciniciem go wygrali. Można oddzielić potężną krechą tę trójkę od całej reszty.szczypek pisze:Kandydat na najlepszego zawodnika spotkania z Genoa.Monte Cristo pisze:Jedyne co mnie martwi to to, ze zamiast Vidala gra Giacchierini.
- Vojtimar
- Juventino
http://www.pilka.pl/bendtner-i-pogba-cz ... -odpocznie
A mi się podoba coś takiego. Marrone i Pogba razem w pomocy. Jeszcze w 4-3-3, Marrone trochę z tyłu a Pogba obok Marchisio. Ale 4-3-3 prędko pewnie nie zagramy, a szkoda. Z drugiej strony kogo by dać na prawe skrzydło ataku, skoro Pepe nie gotowy.
Quagliarella powinien zagrać od początku. Vucinic lub Seba na ławkę. I Bendtnera chciałbym zobaczyć, mógłby wejść w drugiej połowie.
A mi się podoba coś takiego. Marrone i Pogba razem w pomocy. Jeszcze w 4-3-3, Marrone trochę z tyłu a Pogba obok Marchisio. Ale 4-3-3 prędko pewnie nie zagramy, a szkoda. Z drugiej strony kogo by dać na prawe skrzydło ataku, skoro Pepe nie gotowy.
Quagliarella powinien zagrać od początku. Vucinic lub Seba na ławkę. I Bendtnera chciałbym zobaczyć, mógłby wejść w drugiej połowie.
Z Juve na dobre i złe!
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ale jak widze na pierwszym planie Bonuca, to mi sie dopiero co zjedzone spaghetti rwie na swiat...filippo pisze:Ale zdjęcie z fety umieszczone na stronie n.pl to chyba lustrem zrobionePaulo pisze: Btw. Zobaczcie czołówkę strony internetowej n.plaż się miło robi, że Juve jest reklamą ligi włoskiej w tej stacji. Brawo
![]()
Zlatan znowu brama. Kurcze, trzeba by znalezc kogos w jego stylu nareszcie.
Chelsea po przeprawie z nami, ledwo ledwo 1:0 z siepaczami ze Stoke.
Chcialbym zobaczyc dzisiaj Bendtnera w grze

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- pumex
- Juventino
Dziwnie to brzmi, tak, jak np. oficjalny skład według Alinyalina pisze:Oficjalny skład (wg Zulianiego)

Skąd wzięła się taka ksywka Chielliniego? To chyba jakiś radosny twór kibicowski, który bardziej kojarzy się z Estigarribią, niż z Giorgioalina pisze:Chiello

Przecież to jego 'oficjalna' ksywa. "Il Chiello - Giorgio Chiellini - Sito Ufficiale"pumex pisze:Skąd wzięła się taka ksywka Chielliniego? To chyba jakiś radosny twór kibicowski, który bardziej kojarzy się z Estigarribią, niż z Giorgioalina pisze:Chiello

Fota <3
E:
Matusiak ekspertem w Nce. AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!111
- Piotr Juvefan
- Juventino
Działa wam nsport na weeb tv normalnie?Bo mi prócz tego kanału odtwarza wszystko 
PS;ok odblokowało się już :-D

PS;ok odblokowało się już :-D
Ostatnio zmieniony 22 września 2012, 20:19 przez Piotr Juvefan, łącznie zmieniany 1 raz.

- daroo89
- Juventino
Oficjalny skład: JUVENTUS (3-5-2): 1 Buffon; 19 Bonucci, 2 Lucio, 3 Chiellini; 33 Isla, 24 Giaccherini, 6 Pogba, 8 Marchisio, 22 Asamoah; 27 Quagliarella, 9 Vucinic
Są więc zapowiadane zmiany, ciekaw jestem co pokażą Isla i Pogba.
Są więc zapowiadane zmiany, ciekaw jestem co pokażą Isla i Pogba.