Trofeo TIM 2012: Inter 1-0 JUVENTUS | JUVENTUS 1-0 Milan
- Łukasz
- Juventino

Vucinić na niesamowitym luzie gra, ogromna kreatywność i nonszalancja. Massi nieźle wyprowadza piłkę (obunożny, dokładny), Leali chyba nogami gra nie najlepiej. Nowy Murzyn Milanu - :shock:. Duży, wolny, nic nie potrafi. Murawa - też szok (Pepe, Vucinić, Caceres).
Kliknąłem w transmisję, którą ktoś tu wyżej wrzucał - ładna jakość, ale hiszpański akcent jest irytujący. Vufinić, Caferes...
Kliknąłem w transmisję, którą ktoś tu wyżej wrzucał - ładna jakość, ale hiszpański akcent jest irytujący. Vufinić, Caferes...
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2012, 22:43 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Giovani
- Juventino

Ten turniej to jakaś porażka. Mam nadzieję, że te kontuzję/urazy wywołane z pewnością przez tą gó.wnopodobną murawę to nic groźnego.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2012, 22:45 przez Giovani, łącznie zmieniany 4 razy.
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Na minus zdecydowanie Matri i Q. Lucio trudno oceniać, bo było w tym sporo przypadku, ale z racji, że to drugi gol, który tracimy bezpośrednio z jego udziałem trudno mówić o jakichś pozytywach. Ja go będę bronił, ale do czasu. De Ceglie nie zachwycił również.szczerbi pisze:Kto na plus, kto na minus?
Na plus hmm Vidal, Asamoah, Marrone, Lichtsteiner, Masi czy Caceres. Storari wiele piłki nie wąchał. Szału jakiegoś mega nie było w grze, no ale byliśmy lepsi, zdecydowanie lepsi, ale niestety jak się nie potrafi tego przypieczętować to się schodzi z porażką na ryju.
- SKAr7
- Juventino

Dzięcioł pisze:Wszyscy jedziecie po Lucio, podczas gdy gol nie jest jego winą, bo w tamtej sytuacji piłka skozłowała na nieurównej murawie, o co nie można mieć do niego pretensji
To trochę tak, jakby powiedzieć, że do Kuszczaka nie można mieć pretensji za Kolumbię :roll:
Widział na jakiej murawie gra, mógł zablokować Coutinho i podać nogą. To była opcja wolniejsza, ale dojrzalsza, bezpieczniejsza. A od bodaj 33 letniego obrońcy chyba powinniśmy wymagać dojrzałości.
- roccoco23r
- Juventino

Co to za boisko? Kto dopuścił do gry na tym polu bez trawy?
- Mateuszello
- Juventino

Co jest w przypadku jak Milan wygra 1:0? Wszyscy ze sobą karne rozgrywają 
EDIT:
Tradycją jest, że ten turniej jest rozgrywany w Bari.
EDIT:
Tradycją jest, że ten turniej jest rozgrywany w Bari.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2012, 22:58 przez Mateuszello, łącznie zmieniany 2 razy.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- mambooocha
- Juventino

chyba ktoś powinien dostać strzała na odmulenie za organizowanie meczu na takim klepisku. vucinic i pepe pewnie (oby tylko!) jakieś nadciągnięcie mięśni ale co do caceresa to też mi się wydaje, że zerwał więzadła 
fino alla fine FORZA JUVENTUS!