Coppa Italia (FINAŁ): JUVENTUS 0-2 Napoli [DPL na meczu!!!]
- urthas
- Juventino
Puchar pocieszenia i tyle ,nie jest ważny dla piłkarzy.Zresztą jakbym był piłkarzem olał bym go.Postawiłem na Napoli ,mam nadzieje że Cavani coś ustrzeli i pokaże parę ładnych zagrań.A co do piłakarzy Juve niech grają na luzie ,najwazniejsze żeby nie było kontuzji przezd Euro i będzie dobrze.Licze 3-1,-4-2 dal Napoli.
Zresztą na miejscu trenera postawił bym na młodzików,nie wiem czemu Conte tego nie robi.Bo Lippi i Capello stawiali na młodych w pucharze włoch
Zresztą na miejscu trenera postawił bym na młodzików,nie wiem czemu Conte tego nie robi.Bo Lippi i Capello stawiali na młodych w pucharze włoch
- juvemaroko
- Juventino
Oby udalo sie zakonczyc ten niesamowitego sezonu mocnym akcentym zdobywajac po raz 3 w historii dublet.
Napewno to spotkanie jak to bywa w pucharach bedzie zupelnie inny niz w rozgrywkach ligowych. Pilkarze Napoli tez dzis zagraja tak aby dobrze zakonczyc ten sezon szczegolnie po tym jak nie zdolali zapewnic udzial w rozgrywkach LM.
Napewno to spotkanie jak to bywa w pucharach bedzie zupelnie inny niz w rozgrywkach ligowych. Pilkarze Napoli tez dzis zagraja tak aby dobrze zakonczyc ten sezon szczegolnie po tym jak nie zdolali zapewnic udzial w rozgrywkach LM.
- bendzamin
- Redaktor
I wlasnie dlatego nie jestes pilkarzem.urthas pisze:Puchar pocieszenia i tyle ,nie jest ważny dla piłkarzy.Zresztą jakbym był piłkarzem olał bym go.
A ja mam nadzieje, ze Del Piero to zrobi.urthas pisze:mam nadzieje że Cavani coś ustrzeli i pokaże parę ładnych zagrań
To moze popros o zmiane rangi na 'kibic Naples Soccer' czy jak tam sie oni nazywaja :lol:urthas pisze:Licze 3-1,-4-2 dal Napoli.
E: Zreszta, widze ze odpisuje temu samemu baranowi, ktory zalozyl temat o 'bardzo mocnych dowodach' przeciwko Conte :lol: raport leci
Ostatnio zmieniony 20 maja 2012, 16:38 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mate.G
- Juventino
@up bo nie aktualizują programu TV
Ostatni mecz Alexa, mam nadzieje, że zejdzie ze sceny jako zwycięzca.
Jestem dumny, że mogłem kibicować Alexowi mało osób z mojego rocznika tj:95 nie miała tego zaszczytu.
Ja oglądałem SerieB a sezonowcy jarali się wtedy Barcą. :doh:
Dobrze, że odchodzi... w Juve w tym sezonie i tak grał mało. Za rok gdyby doszedł ktoś w stylu Cavani i Giovinco.Miałby tej gry jeszcze mniej. Sam Conte wymaga od wszystkich niesamowitego wysiłku. Alex ma 37 lat i schodzi ze sceny jako mistrz. Jak dla mnie jest kimś więcej niż wzór, wielki człowiek, nieziemski piłkarz.
Grazie Alex.
Dziś bez łez, no chyba, że przegramy.
FORZA JUVENTUS!

Ostatni mecz Alexa, mam nadzieje, że zejdzie ze sceny jako zwycięzca.
Jestem dumny, że mogłem kibicować Alexowi mało osób z mojego rocznika tj:95 nie miała tego zaszczytu.
Ja oglądałem SerieB a sezonowcy jarali się wtedy Barcą. :doh:
Dobrze, że odchodzi... w Juve w tym sezonie i tak grał mało. Za rok gdyby doszedł ktoś w stylu Cavani i Giovinco.Miałby tej gry jeszcze mniej. Sam Conte wymaga od wszystkich niesamowitego wysiłku. Alex ma 37 lat i schodzi ze sceny jako mistrz. Jak dla mnie jest kimś więcej niż wzór, wielki człowiek, nieziemski piłkarz.
Grazie Alex.

Dziś bez łez, no chyba, że przegramy.
FORZA JUVENTUS!
Ostatnio zmieniony 20 maja 2012, 17:09 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marian.
- Juventino
Dobra wiadomość dla tych, którzy nie posiadają stacji Orange Sport!
Mecz ten można będzie obejrzeć na ich stronie internetowej, mimo, że jeszcze wczoraj stacja twierdziła, że nie będzie można obejrzeć tego meczu na ich stronie internetowej:
http://www.orange.pl/kid,4000265800,id, ... video.html
Mecz ten można będzie obejrzeć na ich stronie internetowej, mimo, że jeszcze wczoraj stacja twierdziła, że nie będzie można obejrzeć tego meczu na ich stronie internetowej:
http://www.orange.pl/kid,4000265800,id, ... video.html

- gawron
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, dzięki Marian za info.
Nerwy mogą być, pewnie będą, byle Alex wzniósł w górę puchar, którego w tym sezonie w biało-czarnym otoczeniu nie można nazwać "pucharem pocieszenia". Jak dla mnie wygranie go będzie przypieczętowaniem totalnej dominacji Juventusu we Włoszech w tym wspaniałym sezonie. No i niestety trzeba też wspomnieć o innym aspekcie - pożegnanie. Byłoby pięknie pożegnać Del Piero kolejnym pucharem.
Nerwy mogą być, pewnie będą, byle Alex wzniósł w górę puchar, którego w tym sezonie w biało-czarnym otoczeniu nie można nazwać "pucharem pocieszenia". Jak dla mnie wygranie go będzie przypieczętowaniem totalnej dominacji Juventusu we Włoszech w tym wspaniałym sezonie. No i niestety trzeba też wspomnieć o innym aspekcie - pożegnanie. Byłoby pięknie pożegnać Del Piero kolejnym pucharem.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nie. Musisz uruchomić Sopcasta, ale z racji, że ten lubi nawalać, to uruchamiasz równocześnie vlc playera i przenosisz cały transfer na niego.Kimi pisze:Ciekawe... posiadam VLC i wystarczy, że to wpiszę? I bez niczego będzie mi transmitowało mecz?Push3k pisze:warto zaopatrzyć się w vlc playera i puszczać równolegle z sopcastem jak plik->strumień w sieci:http://localhost:8902.
Chyba da się bezpośrednim adresem uruchamiać, ale ja tego nie rozgryzłem

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- mazi12
- Juventino
ZGIŃ :evil:urthas pisze:Puchar pocieszenia i tyle ,nie jest ważny dla piłkarzy.Zresztą jakbym był piłkarzem olał bym go.Postawiłem na Napoli ,mam nadzieje że Cavani coś ustrzeli i pokaże parę ładnych zagrań.
Już siedzę przed TV i czekam na mecz chociaz jeszcze 2h :-D
Liczę oczywiście na zwycięstwo i dobry występ całego zespołu, a w szczególności naszego Il capitano. Mam nadzieję, że poprowadzi dziś Bianconeri do zwycięstwa.
- juventusiak_94
- Juventino
czy to juz jest pewne w 100000% ze adp odchodzi ? czy jeszcze mozna miec jakas nadzieje ze to nie bedzie jego ostatni mecz?
- bendzamin
- Redaktor
- Qrczak
- Juventino
Nie 10000 % pewne ,ale na 99% tak .juventusiak_94 pisze:czy to juz jest pewne w 100000% ze adp odchodzi ? czy jeszcze mozna miec jakas nadzieje ze to nie bedzie jego ostatni mecz?
Pojawiały się jakiś czas temu informacje ,że będzie niespodzianka dla kibiców. Zobaczymy ...
- juventusiak_94
- Juventino
ehh no wlasnie mam nadzieje ze ta niespodzianka ciagle przed nami. nie zdziwie sie jak cos ju byli jako niespodianka..
jeszcze takie pytanie, na eNce mecz bedzie? patrze teraz norange sport i o 21:00 liga francuska a o finale PW nic nie widze
(120 kanal na N ?)
jeszcze takie pytanie, na eNce mecz bedzie? patrze teraz norange sport i o 21:00 liga francuska a o finale PW nic nie widze

- Qrczak
- Juventino
Też mnie to zaciekawiło ,ale kolega wcześniej pisał ,że to tylko orange sport nie zaktualizowało programu. Bo na necie pisze ,że będzie mecz i rano też zapowiadali więc raczej będziejuventusiak_94 pisze:ehh no wlasnie mam nadzieje ze ta niespodzianka ciagle przed nami. nie zdziwie sie jak cos ju byli jako niespodianka..
jeszcze takie pytanie, na eNce mecz bedzie? patrze teraz norange sport i o 21:00 liga francuska a o finale PW nic nie widze(120 kanal na N ?)