Serie A (34): JUVENTUS 4-0 Roma
- kosciu88
- Juventino
Pieknie gramy, szkoda ze Pirlo nie dal Arturo pyknac hattricka. W 2 polowie chce Alexa i Caceresa
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Castiel
- Juventino
Nieładnie Claudio oj nieładnie...karny z kapelusza...chociaż wiele ten karny nie zmienił. Roma nadal beznadziejnie...oni mają aż taki kryzys w obronie, że De Rossi musi tam grać?
Dochodzą z piłką do 20-25m i w takiej sytuacji przydałby się strzał z dystansu, a tu zonk...nie ma kto...
Dochodzą z piłką do 20-25m i w takiej sytuacji przydałby się strzał z dystansu, a tu zonk...nie ma kto...
- annihilator1988
- Juventino
Spodziewałem się, że piłkarze Conte rzucą się na przyjezdnych, ale nie sądziłem, że wpakują już trzy bramki w pierwszej połowie. Brawo. Lichemu ewidentnie nie pasuje 3-5-2, mam nadzieje, że się wyrobi
- bendzamin
- Redaktor

Ogladamy dzisiaj wielki Juventus, ktory bez zadnych watpliwosci moze na glos wymawiac slowo scudetto.
Conte, ktory krzyczy na pilkarzy, gdy w 30. minucie prowadza u siebie 3-0, a rywal gra w 10 :oops: Kocham goscia.
W drugiej polowie czas na Del Piero i Caceresa. Nic nam sie stac juz nie moze.
E: Aha, karny moim zdaniem byl. Widac bylo, jak Stekelenburg zahacza Marchisio. Ogladam na weeb.tv w HD na Canal+, wiec mozecie mi wierzyc

Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2012, 21:39 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino
Nie spodziewalem sie az 3 goli do przerwy : ) Dobry mecz w Naszym wykonaniu. Swietny Vidal, dobry Vucinic, bardzo dobry De Ceglie! Mecz Nam sie ulozyl fantastycznie i dobrze, ze Nam udalo sie tak szybko wykorzystac sytuacje, ktore sobie stworzylismy.
Pewnie kontrowersje beda przy rzucie karnym, jednak wydaje mi sie, ze Stekelenburg zahaczyl noga o stope Marchisio. Ogladam jednak w slabej jakosci, wiec roznie z tym moglo byc.
Pewnie kontrowersje beda przy rzucie karnym, jednak wydaje mi sie, ze Stekelenburg zahaczyl noga o stope Marchisio. Ogladam jednak w slabej jakosci, wiec roznie z tym moglo byc.
- johnnybgoode
- Juventino
Jaki z kapelusza? :shock: Poszedł mu po nogach i tyle, w meczu z interem merdiolan była podobna sytuacja, tyle że Marchisio był tyłem do bramki i karnego nie było - wtedy burzy nie było, bo mecz skończył się wygraną, ale mimo wszystko karny się należał.Castiel pisze:Nieładnie Claudio oj nieładnie...karny z kapelusza...chociaż wiele ten karny nie zmienił. Roma nadal beznadziejnie...oni mają aż taki kryzys w obronie, że De Rossi musi tam grać?
Tak, wyleciał Burdisso i Juan, więc nie wystawiają juniora na środku obrony.
- Hoffman
- Juventino
Zahaczył ewidentnie, wedle przepisów karny się należał, interpretacja sędziego to już druga sprawa, ale z tego co pamiętam podobna sytuacja była z Boatengiem i karny też był podyktowany.jakku1 pisze:Pewnie kontrowersje beda przy rzucie karnym, jednak wydaje mi sie, ze Stekelenburg zahaczyl noga o stope Marchisio. Ogladam jednak w slabej jakosci, wiec roznie z tym moglo byc.
- KeRmit19
- Juventino
Poczatek meczu ustawił wszystko.Brawo Vidal! Vucinic widac, ze bardzo sie stara ale roznie mu to wychodzi aczkolwiek przy kazdej bramce mial swoj udzial. Licht jakby zagubiony w tej formacji. Karny absolutnie nie na czerwona kartke ale niewiele to zmienia. Licze na Caceresa i Alexa w drugiej polowie:)
- Tharp
rozpiera mnie duma jak patrze na nasza gre. Masakra. Koniec meczu, roma nie ma po co wychodzic na druga polowe.
- Mate.G
- Juventino
Sędzia nie miał wyboru, sytuacja sam na sam, faul = czerwona.mateelv pisze:Karny był na pewno. Tylko czerwona kartka z du..peńki ;-)
Taka sama sytuacja jak z Fabio.Q przy kontrataku Romy, faulu jako takiego strasznego nie było ale to był kontratak = żółtko.
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2012, 21:41 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino
Karny był, zahaczony był, ale czy mimo zahaczenia doszedł by do piłki to nie jestem pewny.
Wkurza mnie to, że Pirlo do każdej pilki się zabiera, oddałby ktoregos wolnego lub karnego innemu zawodnikowi.
DeCeglie dziś super.
No i Fabio mógłby mnie irytować się na wszystko tylko zacząć strzelać w bramke.
Wkurza mnie to, że Pirlo do każdej pilki się zabiera, oddałby ktoregos wolnego lub karnego innemu zawodnikowi.
DeCeglie dziś super.
No i Fabio mógłby mnie irytować się na wszystko tylko zacząć strzelać w bramke.
- Kubba
- Juventino
Coś pięknego, gramy na prawdę świetnie... w dodatku to Romę upokorzyliśmy praktycznie w 8 minut.
Jedynie do czego mogę się przyczepić, to gra Lichego... Od kilku meczów widać, że nie jest w formie. Chce zobaczyć na boisku Martina.
Vidal
De Ceglie
Paolo gra wybornie na lewej. Mam nadzieję, że wreszcie się ogarnął i zawsze będzie grać jak w dzisiejszym meczu. Oby dostał szansę na Euro.
PS. Karny dla Juve? Nie może być...
Jedynie do czego mogę się przyczepić, to gra Lichego... Od kilku meczów widać, że nie jest w formie. Chce zobaczyć na boisku Martina.
Vidal

De Ceglie

PS. Karny dla Juve? Nie może być...
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2012, 21:44 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.