Suchy pojazd po frajerze - JEST JUŻ PIERWSZY WPIS!

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
Zablokowany
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2012, 20:43

oliver pisze:
LordJuve pisze: Kolego, Misiek robi to czyimś kosztem, bez możliwości wypisania się i własnej zgody na udział w zabawie.
O tuż to. W ogóle jedna z głupszych zabaw jaka kiedy kol wiek widziałem. Sam tytuł zabawy powoduje odruchy wymiotne
Ciii... :wink:
Cabrini_idol pisze:
LordJuve pisze:
Cabrini_idol pisze: Zaglosowałem na stahoo :P nie lubie Realu.
Kolego, ta ankieta od dawna jest zamknięta... :| Chyba jednak za dużo luzu i osiedlowej mądrości z Twojej strony... :prochno:
Co z tego, głos oddałem, wyraziłem moją opinie co do twoich mądrości życiowych, a Ty co? znowu przyszłes kogoś pouczyć ^.
To z tego, że było to kompletnie bezsensowne bo niczego już nie zmieni. Tutaj od dawna powinna być nowa ankieta a ja powinienem pisać list pożegnalny po zapoznaniu się z "dziełem" autorów tegoż wirtualnego "eventu".

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2012, 20:49

Supersonic pisze:
ODOS pisze: Hahaha, suchy pojazd po frajerze kończy się banem dla Pana Zambrotty, najlepsze zakończenie tematu :)
Myślę, że masz niewielkie moralne prawo do oceniania ludzi, którzy robią coś, by to forum żyło- samemu robiąc- czekaj- nic?
Jeśli forum ma żyć w taki sposób to lepiej go zamknąć.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2012, 21:04

oliver pisze:
LordJuve pisze: Kolego, Misiek robi to czyimś kosztem, bez możliwości wypisania się i własnej zgody na udział w zabawie.
O tuż to. W ogóle jedna z głupszych zabaw jaka kiedy kol wiek widziałem. Sam tytuł zabawy powoduje odruchy wymiotne
Uch, nasz forumowy twardziel okazuje się być "poważnym człowiekiem" :lol:

A tak w ogóle, to spinka niektórych z was, przyjaciele, jest zabawniejsza od samego tematu.
:ok:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2012, 21:51

LordJuve pisze:Kolego, ta ankieta od dawna jest zamknięta... :|
właśnie nie jest bo autorzy nie ustawili daty końca ;)

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2012, 22:31

Maly pisze:
Chyba jednak pierwsza runda dobiegła końca :wink: :
szczypek pisze:Zakończenie pierwszej ankiety i pierwszy zwycięzca.

1. LordJuve 77 głosów
2. zahor 48
3. stahoo 34

4. Maly 22

Wszystkich Głosów: 181

Za niedługo pojawi się kolejna ankieta a wkrótce pierwszy wpis.

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2012, 22:46

LordJuve pisze:
Huhahuhahhaa...co za riposta. Widzę, że jesteś fanem Macierewicza...:P Idź się utop...
Your Lord tego nauczał? 8)
LordJuve pisze:
Kolego, w życiu dobrze jest być "jakimś", zimnym albo gorącym...ja przynajmniej wzbudzam emocje...wisi mi to jakie, bo to forum to tylko wirtualna wspólnota. Ty natomiast jesteś nijaki, ot co, kolejny, przeciętny i zupełnie niezauważalny user kolejnego z kilku miliardów for internetowych. Moja nieobecność zostałaby zauważona przez wielu, gdy ty znikniesz to nikt tego nie zauważy...dlatego trzeba być "jakimś".

Człowieku, najpierw bezsensownie komentujesz moją nieskierowaną do Ciebie wypowiedź, nie mając w dodatku racji, potem, przywalasz się do mnie, piszesz tu jakieś niezbyt mądre epopeje- nie szkoda ci czasu? W każdym wątku wylewasz z siebie jakieś gorzkie żale. Nie przypominam sobie jednego twojego posta, w którym byłoby coś pozytywnego. Cheer up man, masz dwadzieścia-kilka lat przyjdzie czas jeszcze na bycie zgredem. Obejrzyj bramkę Del Piero z Lazio, odwiedź jakiś burdel w okolicach Świdnicy, cokolwiek :ok:
p.s. niejedna mówiła mi że jestem gorący 8)

Ruszcie jakoś tą zabawę bo tu morze negatywnych emocji zamiast zabawy.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2012, 01:12

Supersonic pisze: Ruszcie jakoś tą zabawę bo tu morze negatywnych emocji zamiast zabawy.
Trzeba było siedzieć na dupie i nie nabijać bezsensownymi postami w temacie, w którym już od 2 tygodni wiadomo, że trzeba czekać bo Pan Zambrotta jest niewiarygodny i nie wie jak wybrnąć z sytuacji, która go lekko przerasta (gdyby tak nie było to już dawno cieszylibyśmy się pojazdem na moją skromną osobę).

Co do reszty...równowaga we Wszechświecie musi być, dlatego nie wszyscy są tacy chillout jak ty...i barrrdzo dobrze. :lol:

BTW. Poucza o smęceniu ten, który wpada w temat i bezsensownie smęci, zaśmieca a potem, w akcje przedziwnej autokrytyki (?), nawołuje do rozkręcania zabawy. :smile:

PS.
Przeczytaj temat o Alexie, dziś napisałem tam coś bardzo pozytywnego...coś kiepsko czytasz moje posty...no, ale ty jesteś fanem na wskroś pozytywnej twórczości Miśka... :C

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2012, 10:43

Mateuszello pisze:
Maly pisze:
Chyba jednak pierwsza runda dobiegła końca :wink:
i co z tego skoro dalej można głosować bo ankieta jest aktywna? nie każdy zanim zagłosuje przeczyta jakiś post na 2 czy 3 stronie tematu

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2012, 10:58

Akurat zacząłem odrabiać straty... :/

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2012, 11:34

Ej goście co wy macie w głowie?

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2012, 12:26

OGŁOSZENIA PARAFIALNE:

1. Pragnę zapewnić, że zabawa nie umarła, a żyć będzie. Teraz to już raczej przesądzone, za jakiś czas pojawi się pierwszy wpis.

2. Kolejna ankieta:
deszczowy
stahoo
Vimes
zahor

Maly na razie nam wypada, ale to kwestia chwil jak powróci, zapewniam.
Administrację/moderatorów proszę o zmianę ankiety. Kiedy ona wystartuje to podam czas zakończenia.

3.
Mateuszello pisze:to będzie jakiś 'artykuł' z Waszej strony :?: :D
Wszystko w swoim czasie :)

4.
LordJuve pisze:bez możliwości wypisania się i własnej zgody na udział w zabawie.
Obawialiśmy się, że odmówisz, a to znacznie pokrzyżowałoby nasze plany.
LordJuve pisze:Ta cała sytuacja pokazuje jak bardzo (nie)wiarygodny jest Pan Zambrotta...tym bardziej, że Szczypek pisał iż "kontakt się urwał"...tyle tylko, że ja go na GG często widuje. :|
Kogo? Mnie? Bywam. Zambrottę? Często? Po co miałbym pisać, że się nam kontakt urwał jeśli byłoby inaczej? Gdyby nie to to już bylibyśmy daleko z przodu.

5.
oliver pisze:O tuż to. W ogóle jedna z głupszych zabaw jaka kiedy kol wiek widziałem. Sam tytuł zabawy powoduje odruchy wymiotne
Czy jest mi przykro? Hahahahhahahhahahahaah nie.

6. Proponuję niektórym, aby trochę ochłonęli, bo przerasta Was cały ten kram.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2012, 12:40

szczypek pisze:Maly na razie nam wypada, ale to kwestia chwil jak powróci
to po co są te głosowania skoro i tak każdy będzie tylko w innym terminie? bo chyba o to w takim powracaniu chodzi... bezsens, to już lepiej byłoby jakby każdy tu mógł stworzyć profil wybranego przez siebie usera bez bawienia się w jakieś ankiety (ewentualnie wpis podlegałby moderacji i tyle), chyba się powtórzę ale... bezsens

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2012, 12:42

Supersonic pisze: p.s. niejedna mówiła mi że jestem gorący 8)
...taa, a potem przychodziło zapłacić. Nie, nie autopsja.

Wpisy niektórych użytkowników sugerują, że to forum jest całym ich życiem, nie mają normalnego życia towarzyskiego i siedzą z nosem w monitorze. Co kto lubi. Spinka must go on. 4 fame, jee.

Go hard, or go home.
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2012, 12:44

szczypek pisze: 5.
oliver pisze:O tuż to. W ogóle jedna z głupszych zabaw jaka kiedy kol wiek widziałem. Sam tytuł zabawy powoduje odruchy wymiotne
Czy jest mi przykro? Hahahahhahahhahahahaah nie.
Mi też nie jest przykro, tylko to wszystko pokazuje jaki z Ciebie idiota

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2012, 14:11

Łohoho , czyli co ? teraz ten moment z panczami wchodzi ? bo ja już sam nie czaję:P

Kocham ten kraj ^

Tak na poważnie... ankieta jak ankieta, nikt tu niw wybiera <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> , tylko forumowicza, który jest bardzo wyrazisty i który się często rzuca w oczy. Kto tego nie pojmuje to własnie jest idiotą albo baaardzo zamknietym w sobie czlowieczkiem.

Obrazek
Zablokowany