Serie A (29): JUVENTUS 2-0 Inter [DPL na meczu!]
- Kicek7
- Juventino
Do przerwy Roma prowadzi, do tego Thiago Silva zszedł po 10 minutach. Jeśli dadzą radę to utrzymać to jutro możemy zniwelować stratę do 1 punktu. Motywacja w obu drużynach jest ogromna więc możemy się spodziewać ostrej gry. Już raz ich w tym sezonie pokonaliśmy, zróbmy to ponownie, Forza Juve!
- Tharp
Reka De Rossiego, KOLEJNY karny dla ibrahimovica w tym sezonie, i mamy 1:1. Nie ma co liczyc na rome, stawiam ze milan jeszcze strzeli.
Bylem z ciekawosci na forum interistow, i poza tym jednym typkiem, co parafrazowal ta smieszna przyspieweczke rodem z polskich stadionow, to generalnie wszyscy sie spodziewaja ze im spuscimy niezle lanie. Jakos tak stracili swoja arogancje i zadziornosc, pod skrzydlami Ranieriego.
EDIT:
Bylem z ciekawosci na forum interistow, i poza tym jednym typkiem, co parafrazowal ta smieszna przyspieweczke rodem z polskich stadionow, to generalnie wszyscy sie spodziewaja ze im spuscimy niezle lanie. Jakos tak stracili swoja arogancje i zadziornosc, pod skrzydlami Ranieriego.
EDIT:
A nie mowilem. caly rigorimovic, a niech go pod prysznicem wychedorza czarnoskorzy koledzy milanisci.tharp pisze: stawiam ze milan jeszcze strzeli.
Ostatnio zmieniony 24 marca 2012, 20:18 przez Tharp, łącznie zmieniany 2 razy.
- pakman
- Juventino
Karnego to byc nie powinno to po pierwsze , po drugie obrona Romy to jest totalna slabizna a w szczegolnosci Kjaer (a wy sie z Bonu smiejecie) . 2-1 dla Milanu czyli wynik jaki typowalem przed meczem.
"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- Milan
- Milanista
Karny jako karny to był. Jedynie co można zarzucić sędziemu to to, że wcześniej powinien odgwizdać faul/nakładkę na Heinze. Wiem, Conte będzie narzekać, że wam takich nie gwiżdżą.
Wiem, że w waszych oczach Milan zagrał dziś kiepsko. Bo zagrał, ale Milan ma więcej obowiązków niż Bologna czy Napoli w Coppa Italia i dziś rossoneri myślami byli już przed środowym meczem z niejaką Barceloną
. Szkoda tylko, że Allegri od samego początku nie dał sobie spokoju z wpuszczaniem Thiago Silvy. Teraz trzeba czekać na diagnozę, czy wykuruje się na ćwierćfinał w LM.
Fajnie będzie jutro obejrzeć Juve-Inter ze świadomością, że przewaga 4 pkt będzie na pewno utrzymana. Nie liczę na Inter, bo kuzyni niestety grają tak, jakby czekali na ostatnią kolejkę sezonu
. Jeśli Vucinic zagra na podobnym poziomie co z Milanem to Juventus nie powinien mieć z Interem żadnych problemów. Bardziej liczę na Napoli, w przyszłym tygodniu. Oczywiście licząc, że rossoneri uporają się z Catanią.
Wiem, że w waszych oczach Milan zagrał dziś kiepsko. Bo zagrał, ale Milan ma więcej obowiązków niż Bologna czy Napoli w Coppa Italia i dziś rossoneri myślami byli już przed środowym meczem z niejaką Barceloną
Fajnie będzie jutro obejrzeć Juve-Inter ze świadomością, że przewaga 4 pkt będzie na pewno utrzymana. Nie liczę na Inter, bo kuzyni niestety grają tak, jakby czekali na ostatnią kolejkę sezonu
Ostatnio zmieniony 24 marca 2012, 21:15 przez Milan, łącznie zmieniany 1 raz.
CI SN LE COSE DA NN FARE MAI
NE' DI GIORNO NE' DI NOTTE
NE' X MARE NE' X TERRA
UNA AD ESEMPIO. LA GUERRA
NE' X MARE NE' X TERRA
- Mate.G
- Juventino
MilaaaanMilan pisze:Karny jako karny to był. Jedynie co można zarzucić sędziemu to to, że wcześniej powinien odgwizdać faul/nakładkę na Heinze. Wiem, Conte będzie narzekać, że wam takich nie gwiżdżą.

Faul był, ręka była.
Mecz na remis Roma i Milan nie błyszczały.
Co do meczu ja jestem dobrej myśli choć mam obawy.
Może wyjdzie Alex w podstawie

Może Barza już zagra (i zagramy bez mr.b )
Wybacz, tylko ja jestem taki głupi.Milan pisze:Myślałem, że JP jest na wyższym poziomie niż fcinter.pl :roll:
Że nie lubie milanistów(itp) na forum jp.
Reasumując na przykładzie. Podszedłbyś do garstki fanatyków (dajmy na to 100) którzy rozmawiają o Juve i znów są wkurzeni, że sędzia im pomaga. Nie, tylko zrobisz to tam gdzie jesteś anonimowy. Ja rozumiem, że to tylko forum Juve. Dyskusja prowadzi tylko do kłótni. Bo nie jesteśmy we wszystkim zgodni. Więc po co ludzie nie kibicujący Juve zakładają tu konta. Forum dla wszystkich fanów Juve
Nie rozumiem.
Ostatnio zmieniony 24 marca 2012, 21:29 przez Mate.G, łącznie zmieniany 3 razy.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Tak tak, prędzej też byli myślami przy meczu z Arsenalem a tak w ogóle to kontuzje Pato spadły na sztab trenerski tak niespodziewanie...Milan pisze:Milan ma więcej obowiązków niż Bologna czy Napoli w Coppa Italia i dziś rossoneri myślami byli już przed środowym meczem z niejaką Barceloną![]()
A ten, tak byli myślami przy Barcelonie, że Zlatan strzelił dwie bramki bo z Barcą będzie się kopał po czole.
- Milan
- Milanista
Mate.G, regulamin tego forum nie zabrania rejestrowania się i wypowiadania kibiców innych drużyn.
Czy już jesteście tak sfrustowani tym, że Juventus jest drugi w tabeli, że aż przeszkadzają wam normalne wypowiedzi kibiców obcych drużyn? Czym Cię tak uraziła moja wypowiedź, że robisz niepotrzebne napinki?
Ouh_yeah, zobaczymy w przyszłym sezonie, gdy dojdzie wam grać w LM i czasem trzeba będzie trochę odpuścić, bo za 3 dni ważny mecz w fazie grupowej, np. o "awans" do LE
.
Ciekawe czy jutro Conte znowu uprze się na Borriello :roll:
.
Podszedłbyś do garstki fanatyków (dajmy na to 100) którzy rozmawiają o Milanie i pokazałbyś im na telefonie filmik z wulgaryzmami na Milan? Nie, tylko robisz to anonimowo na forum. Brawo.Mate.G pisze:Podszedłbyś do garstki fanatyków (dajmy na to 100) którzy rozmawiają o Juve i znów są wkurzeni, że sędzia im pomaga. Nie, tylko zrobisz to tam gdzie jesteś anonimowy.
Czy już jesteście tak sfrustowani tym, że Juventus jest drugi w tabeli, że aż przeszkadzają wam normalne wypowiedzi kibiców obcych drużyn? Czym Cię tak uraziła moja wypowiedź, że robisz niepotrzebne napinki?
Ouh_yeah, zobaczymy w przyszłym sezonie, gdy dojdzie wam grać w LM i czasem trzeba będzie trochę odpuścić, bo za 3 dni ważny mecz w fazie grupowej, np. o "awans" do LE
Ciekawe czy jutro Conte znowu uprze się na Borriello :roll:
NE' X MARE NE' X TERRA
NE' X MARE NE' X TERRA
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Akurat My mamy podstawy do zdenerwowania bo wyprzedza nas drużyna którą w tym sezonie Ligowym została przez nas pokonana. Mało tego, jedyną zasługą tego że jesteście pierwsi jest Zlatan, który gdyby nie Calciopoli nadal byłby naszym zawodnikiem bo to Moggi go sciągnął do Włoch.Milan pisze:Mate.G, regulamin tego forum nie zabrania rejestrowania się i wypowiadania kibiców innych drużyn.Podszedłbyś do garstki fanatyków (dajmy na to 100) którzy rozmawiają o Milanie i pokazałbyś im na telefonie filmik z wulgaryzmami na Milan? Nie, tylko robisz to anonimowo na forum. Brawo.Mate.G pisze:Podszedłbyś do garstki fanatyków (dajmy na to 100) którzy rozmawiają o Juve i znów są wkurzeni, że sędzia im pomaga. Nie, tylko zrobisz to tam gdzie jesteś anonimowy.
Ouh_yeah, zobaczymy w przyszłym sezonie, gdy dojdzie wam grać w LM i czasem trzeba będzie trochę odpuścić, bo za 3 dni ważny mecz w fazie grupowej, np. o "awans" do LE.
Ciekawe czy jutro Conte znowu uprze się na Borriello :roll:.
Ad Jutra. Nie mogę się doczekać..
- Milan
- Milanista
I strzeliła wam do przerwy 2 bramki na San Siroiltalismano pisze:Akurat My mamy podstawy do zdenerwowania bo wyprzedza nas drużyna którą w tym sezonie Ligowym została przez nas pokonana.
Spoko, jeśli skończymy sezon na pierwszym miejscu to oddamy wam mistrza. Wszak jesteście niepokonani i z tego tytułu wszystko wam się należy.
A jedyną zasługą, że jesteście w finale Coppa Italia jest Vuciniciltalismano pisze:Mało tego, jedyną zasługą tego że jesteście pierwsi jest Zlatan...

Ja też.iltalismano pisze:Ad Jutra. Nie mogę się doczekać..
NE' X MARE NE' X TERRA
NE' X MARE NE' X TERRA
- isolato
- Juventino
to wlep sobie, mistrzuRadek_88 pisze:Kolejne posty niezwiazane z tematem karane beda kartkami.

Co do meczu Milanu - nie ma co płakać nad mediasetem, Berlusconim i faworyzowaniem Mediolańczyków przez panów w żółtych kubraczkach. Trzeba było 1/2 zremisowanych spotkań wygrać, to Milan wąchałby nasze zady od kilku kolejek, a tak skończymy na tym drugim miejscu czy się to komuś podoba czy nie. Chyba nikt racjonalnie myślący nie wierzy w Scudetto? :rotfl: Milan potraci pkt? bo co? bo ma Barce w LM. No, dzisiaj właśnie "stracił". Tja... dostanie kilka szybkich na SS od Messiego, potem jeszcze parę na Camp Nou i skończy się argument, że Milan zgubi ... dajcie sobie spokój. Wygrajmy CI i zajmijmy 2 miejsce - będę happy i będziemy mogli być dumni :roll:
A jutro lekko pokonamy panieny Siwego i będzie git. 3-0 to najmniejszy wymiar kary jaki przewiduję. Mirko 2x i Pepe. Elo
- Brutalo
- Juventino
W pierwszym meczu był remis, w drugim My awansowaliśmy do finału. Oba były dla was "przegrane". To cię boli ? (nie cytuj mnie, najwyżej mi pw wyślij bo szkoda zaśmiecać forum kolejnym milańskim hejterem)Milan pisze:I strzeliła wam do przerwy 2 bramki na San Siroiltalismano pisze:Akurat My mamy podstawy do zdenerwowania bo wyprzedza nas drużyna którą w tym sezonie Ligowym została przez nas pokonana..
Spoko, ble ble ble.
A z interem wygramy. Barzagli wraca do kadry. Oby zagrał z Giorgio na środku. Będzie ciężko.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Powinien.Milan pisze:Karny jako karny to był. Jedynie co można zarzucić sędziemu to to, że wcześniej powinien odgwizdać faul/nakładkę na Heinze.
Kibice Milanu mają taką dziwną przypadłość. Otóż nikt nie mówi o tym, że tego karnego nie powinno być, bo wcześniej był faul. W serwisach się to pomija. Skoro tak sobie porównujemy JuvePoland do innych, to tutaj, gdy sędzia pomyli się na naszą korzyść nikt na siłę nie zmienia rzeczywistości. Gdy nie uznano Wam bramki Muntariego nie było głosów, że bramka ta się Wam nie należała. Była jedynie próba zwrócenia uwagi na fakt iż sędzia mylił się później i w drugą stronę i to też miało wpływ na losy meczu. Tak więc z łaski swojej zacznij od swojego terenu, a potem pouczaj nas.
Tak poza tym, Milaaan.
Inter osłabiony, w słabej formie, my bez większych osłabień, w dobrej formie. Nie wiem co może się stać, abyśmy tego meczu nie wygrali. Co do ich kibiców, muszą przyzwyczaić się do tego, że są i będą już tylko oglądać nasze plecy.
A teraz coś dla chłopaków, którzy mówią o mistrzostwie. Polecam przeczytać, bo warto, bo to ja pisze, etc.:
O mistrzostwo w tym sezonie będzie ciężko dlatego, że straciliśmy głupio punkty z drużynami, z którymi nie powinniśmy ich stracić. Będzie ciężko, bo aby to osiągnąć to poza stratą punktów przez Milan (o co się rozchodzi w dużej części tematów) dochodzi jeszcze fakt iż to MY MUSIMY WYGRAĆ WSZYSTKIE SWOJE SPOTKANIA. A to nie jest niestety oczywiste, bo możemy je też zgubić jakimś głupim remisem czy porażką. Tak więc walczyć trzeba, ale trzeba myśleć też o tym, że jeśli będzie drugie miejsce i będzie wygrana PW to będzie bardzo udany sezon w naszym wykonaniu, a po dobrze przepracowanym mercato może w następnym sezonie uda się i wygrać mistrzostwo i ugrać coś w LM. Byłoby też nam może nieco łatwiej w tym wszystkim w tym sezonie gdyby nie fakt iż Milanowi sędziowie przyznają pewnie 90% karnych, które powinny zostać podyktowane, a my do końca sezonu najpewniej nie będziemy mieć okazji do strzelenia bramki z 11. metrów, bo nas przeciwnicy nigdy w polu karnym nie faulują i zamiast rąk mają nogi (tak więc jeśli w tym sezonie 10% sytuacji w naszych meczach w polu karnym przeciwnika zostało dobrze rozstrzygnięte to i tak dobrze). Ale ja nie płaczę, pokonaliśmy ich dwukrotnie, dwa razy zremisowaliśmy, eliminując też z PW. Już się nas boją, a w przyszłości będą i płakać.
- seba77
- Juventino
"Spoko, jeśli skończymy sezon na pierwszym miejscu to oddamy wam mistrza. Wszak jesteście niepokonani i z tego tytułu wszystko wam się należy."
Milan nic nam nie będziecie oddawać bo i tak Juve skończy sezon w koronie.
"A jedyną zasługą, że jesteście w finale Coppa Italia jest Vucinic "
I tu się mylisz Milan popatrz kto u was strzela większość bramek Zlatan tak ,u nas drużyna jest drużyną gdzie zapierniczają wszyscy zawodnicy przez cały mecz i każdy może brame huknąć obyście Ibry do końca sezonu nie stracili z powodu kontuzji .
Co do meczu z Interem coś czuję że nie będzie to piękne widowisko ale trzy punkty zostaną w Turynie
Milan nic nam nie będziecie oddawać bo i tak Juve skończy sezon w koronie.
"A jedyną zasługą, że jesteście w finale Coppa Italia jest Vucinic "
I tu się mylisz Milan popatrz kto u was strzela większość bramek Zlatan tak ,u nas drużyna jest drużyną gdzie zapierniczają wszyscy zawodnicy przez cały mecz i każdy może brame huknąć obyście Ibry do końca sezonu nie stracili z powodu kontuzji .
Co do meczu z Interem coś czuję że nie będzie to piękne widowisko ale trzy punkty zostaną w Turynie