Serie A (26): JUVENTUS 1-1 Chievo
- Bartek88
- Juventino
Nie potrafie zrozumiec dwoch rzeczy, dlaczego Matri gra a Fabio siedzi na lawce, oraz dlaczgo zawodnik, ktory potrafil wejsc pierwszy raz do meczu i strzelic dwie bramki Milanowi siedzi na lawce.
Padoin zamiast Vidala i 4-3-3 jak byk.
Widzialem wczoraj spadającą gwiazdę, moze Elia wkoncu dzisiaj wejdzie
Padoin zamiast Vidala i 4-3-3 jak byk.
Widzialem wczoraj spadającą gwiazdę, moze Elia wkoncu dzisiaj wejdzie

- Mateuszello
- Juventino
No tym 4-4-2 to mnie Paolo kompletnie zaskoczył. Niby mówiło się o 4-3-3, ale wciąż były obawy, że zagramy mało efektywnym 3-5-2, a tu BĘC - czwóreczka w pomocy :C
Najbardziej dziwi obecność Padoina na skrzydle
śmierdzi mi tu przejściem w inne zestawienie, bo niby czemu defensywny pomocnik musiałby zająć miejsce skrzydłowemu(patrz: Elia). To jakaś ironia chyba :lol:
No nic, mało czasu zostało do rozpoczęcia meczu. Nie życzę sobie niespodzianek z negatywnym skutkiem dla nas :naughty: Milan rozklepał dziś Palermo 4-0. Spinać tyłki i po 3 punkty :!:
Przyjemnie by było gdybyśmy oglądali domowe stroje
Wie ktoś gdzie można znlaleźć te linki do SimpleTV, który rozpromował beka
Przy okazji poprzednich meczy Juve próbowałem znaleźć jakieś na tym forum, o którym wspomniał właśnie beka, ale nie udało mi się
Może już ktoś znalazł i mógłby się podzielić
Najbardziej dziwi obecność Padoina na skrzydle

No nic, mało czasu zostało do rozpoczęcia meczu. Nie życzę sobie niespodzianek z negatywnym skutkiem dla nas :naughty: Milan rozklepał dziś Palermo 4-0. Spinać tyłki i po 3 punkty :!:
Przyjemnie by było gdybyśmy oglądali domowe stroje
Wie ktoś gdzie można znlaleźć te linki do SimpleTV, który rozpromował beka

Może już ktoś znalazł i mógłby się podzielić

Ostatnio zmieniony 03 marca 2012, 20:30 przez Mateuszello, łącznie zmieniany 1 raz.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Weźcie już wrzućcie na luz z tym Matrim panowie. Obecnie jest on naszą najlepszą gwarancją goli, także DEAL WITH IT !!!!!Bartek88 pisze:[...]dlaczego Matri gra a Fabio siedzi na lawce
Też bym chciał Caceresa w podstawie

DŻIZAS, wystarczy spojrzeć na skład, żeby zobaczyć, że gramy 4-3-3 z Giaccherinim na prawym skrzydle atakuMateuszello pisze:No tym 4-4-2 to mnie Paolo kompletnie zaskoczył.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- pablo1503
- Juventino
Na przyszłość, żeby nie było pytań o transmisje. Tu macie stronę z rewelacyjnymi jakościami na sopcasat!
Co do naszej taktyki. Nie mam pojęcia po co Conte wychodzi 4-4-2 z takimi piłkarzami, jak z nich można zrobić 4-3-3 i powinno to wyglądać lepiej
Co do naszej taktyki. Nie mam pojęcia po co Conte wychodzi 4-4-2 z takimi piłkarzami, jak z nich można zrobić 4-3-3 i powinno to wyglądać lepiej

- couec
- Juventino
A widziałeś dobry mecz FaQu od czasów kontuzji? Jak dla mnie Fabio w lato trzeba spieniężyć, albo dołączyć do jakiegoś transferu, najlepiej Jojo.Bartek88 pisze:Nie potrafie zrozumiec dwoch rzeczy, dlaczego Matri gra a Fabio siedzi na lawce,
Jeśli aklimatyzacja i poznawanie tajników taktyki Conte zajmie mu tyle co EE to jeszcze poczekamy.Bartek88 pisze: oraz dlaczgo zawodnik, ktory potrafil wejsc pierwszy raz do meczu i strzelic dwie bramki Milanowi siedzi na lawce.
Najbardziej cieszy Marco B. na trybunach.

E:
Dziś gramy 433.
Ostatnio zmieniony 03 marca 2012, 20:35 przez couec, łącznie zmieniany 2 razy.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
http://sportowadoba.pl/juventus-turyn-c ... -5584.html
Tutaj wyszukałem trochę linków, zaraz się okaże które z nich działają.
Tutaj wyszukałem trochę linków, zaraz się okaże które z nich działają.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja zacząłem ufać w pełni Conte, więc nawet takie dziwne decyzje, jak dzisiejszy skład popieram. Mam nadzieję, że zdobędziemy 3 punkty. Forza Juve!
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- J-d-U-o-V-m-E-inik
- Juventino
ma ktos dobrego linka ?
- gucio_juve
- Juventino
Fajny mecz rozgrywa De Ceglie. Pomijając już bramkę, to na prawdę - dobry w defensywie i bardzo dużo daje zespołowi w ofensywie. Trochę samolubny jest Vucinić. Ogólnie mecz na plus.
Nie podoba mi się zmiana w 41 minucie :snooty:
Nie podoba mi się zmiana w 41 minucie :snooty:
- sylvin
- Juventino
no niestety ale na ICTIMAY TV meczu sobie ne poogladamy, ja mam n i niestety jak wychodza na murawe to... pojawia sie czarna plansza, zas wyczytalem tu cos takowego...
http://forum.satkurier.pl/viewtopic.php?t=1178&p=597609
http://forum.satkurier.pl/viewtopic.php?t=1178&p=597609
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba.
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mam transmisję z niesamowitą grafiką tylko mi się strasznie tnie, dlatego na wstępie czy może ktoś mi podrzucić dobry link? Co do meczu to cieszy bramka cegły, smucą mnie niestety marnowane okazje.