ŁÓDŹ i okolice || wspólne wypady na mecz
- kuchcior
- Juventino
19.09.2012 r.
Chelsea - Juventus.
Moglibyśmy się zebrać i obejrzeć gdzieś meczyk tylko czy we wszystkich pubach nie będą miączeć, żeby im przełączyć na barcelone (chyba gra tego dnia). alternatywą może być moja stancja, nikogo w czasie wakacji tam nie ma, więc myślę, że dobra opcja
czekam na odp.
Chelsea - Juventus.
Moglibyśmy się zebrać i obejrzeć gdzieś meczyk tylko czy we wszystkich pubach nie będą miączeć, żeby im przełączyć na barcelone (chyba gra tego dnia). alternatywą może być moja stancja, nikogo w czasie wakacji tam nie ma, więc myślę, że dobra opcja
czekam na odp.
ORJAN NILSEN - VIKING
- Cornholio
- Juventino
PIĘKNIEEE. jeśli będę przebywał we w mieście Łodzi to się piszę, ale pewność będę miał zapewne jakoś w przyszłym tyg.kuchcior pisze:19.09.2012 r.
Chelsea - Juventus.
czekam na odp.
- tonietamto
- Juventino
popoludniowa zmiana w robo.
odpadam niestety.
odpadam niestety.
- Moonk
- Juventino
wbijaj -coś się wymyśli!kuchcior pisze:no właśnie, co robimy ?
chciałbym coś wiedzieć, bo musze z piotrkowa dojechać jak coś...
To narazie mamy:
Mnie
Kuchcik
Lucas
Ktos jeszcze? Bo niewiadomo czy sie zbierac Czy nie?
- A_Lisowski
- Juventino
Dobra to słuchajta, możemy się umówić pod Silver Screenem o 20. Jeżeli puszczą mecz to zostajemy tam, a jak nie to na Piotrkowskiej się gdzieś wbijemy. Wszystkim odpowiada?
- Moonk
- Juventino
Mam nadzieję, że macie na myśli ten pubik gdzie chodzimy, a nie na kinowym ekranie;] tak tylko precyzuje
p.s
proszę się nie spóźnić, gdyż ewe. zostanie nam mało czasu na znalezienie alternatywy
przy głównym ta jak jest salon orange.lucas89 pisze:ok pod silverm o 20 jak dla mnie ok, tylko przy ktorym wejsciu? od strony pietryny czy galeri ?
p.s
proszę się nie spóźnić, gdyż ewe. zostanie nam mało czasu na znalezienie alternatywy