Serie A (24): JUVENTUS 3-1 Catania
- Kubba
- Juventino
Jeśli faktycznie, znów mamy grać 3-5-2 z Padoinem i Boriello to od razu nastawiam się na porywający mecz, który zapewne zakończy się tak samo pięknym wynikiem jak ten z Parmą!
4-4-2 albo 4-3-3 innego ustawienia nie ogarnę...
4-4-2 albo 4-3-3 innego ustawienia nie ogarnę...
- Bukol87
- Juventino
KaroMDM pisze:panowie jest sprawaczy moglibyście wysłać wynik meczu na sms bo niestety nie dam rady obejrzeć.same zmiany wyniku jakby była taka możliwość.daje numer: 509128246
z góry wielkie dzięki,będę wam wisiała piwo
Nie ogarniam takich postów. Dziewczyno nie masz jakiś znajomych, babci, wujka, czy innych, którym mogłabyś zawracać głowę? Wstaw avatar ze zdjęciem to może zmienię zdanie.
- Wojtek
- Juventino
Podobno OFICJALNE:
A w Catanii od 1 minuty Legrottaglie,Almiron i...Motta
FORZA JUVE!!
I co? Padoin gra w miejsce Lichsteinera? Nie ograniam tego. Cereses powinien grać od 1 min, Boriello wgl nie powinno być. Co do Vucinica to może mu pomoże posadzenie na ławce, ale w drugiej połowie chce go widzieć na boisku. QuagliarellaJuventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Padoin, Marchisio, Pirlo, Giaccherini, De Ceglie; Borriello, Quagliarella.
A disp.: Storari, Caceres, Lichtsteiner, Pepe, Del Piero, Matri, Vucinic.
All.: Conte

A w Catanii od 1 minuty Legrottaglie,Almiron i...Motta
FORZA JUVE!!
- pablo1503
- Juventino
Boriello? To już wole Matriego.
Padoin powinien grać na środku, a nie na skrzydle. Mam nadzieję, że Alex jest po prostu chory i dlatego nie wyjdzie w pierwszej 11. Nie chce mi się wierzyć, że Del Piero stoi niżej od Boriello w hierarchii klubu :doh:
Padoin powinien grać na środku, a nie na skrzydle. Mam nadzieję, że Alex jest po prostu chory i dlatego nie wyjdzie w pierwszej 11. Nie chce mi się wierzyć, że Del Piero stoi niżej od Boriello w hierarchii klubu :doh:

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Kurde no nie! No po prostu kurde nie! Boże, czy Ty to widzisz?Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Padoin, Marchisio, Pirlo, Giaccherini, De Ceglie; Borriello, Quagliarella.
A disp.: Storari, Caceres, Lichtsteiner, Pepe, Del Piero, Matri, Vucinic.
All.: Conte
Tłukę od meczu ze Sieną, że totalnym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jest granie takim ustawieniem z takimi rywalami. Tłukę że na mecze z przeciwnikiem, który zamierza się bronić (a Catania na naszym stadionie taki cel będzie miała ustawiony jako priorytetowy, na 100%) nie można wychodzić tak defensywnymi zawodnikami. A Conte z uporem będzie tkwił w tym chorym systemie. Jeśli dziś nie wygramy to po raz pierwszy zwątpię w ten sezon i w jego końcowy wynik.
Forza Juve!
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2012, 20:14 przez szczypek, łącznie zmieniany 2 razy.
- LordRahl
- Juventino
Czego się czepiasz człowieku? Może kiedyś Ty będziesz potrzebował, chciałbyś spotkać się z takim odezwem? Dziewczynie zależy na wyniku, sms chyba Cie nie kosztuje aż takiego majątku?Bukol87 pisze:KaroMDM pisze:panowie jest sprawaczy moglibyście wysłać wynik meczu na sms bo niestety nie dam rady obejrzeć.same zmiany wyniku jakby była taka możliwość.daje numer: 509128246
Nie ogarniam takich postów. Dziewczyno nie masz jakiś znajomych, babci, wujka, czy innych, którym mogłabyś zawracać głowę? Wstaw avatar ze zdjęciem to może zmienię zdanie.
Co do meczu, dziwne ustawienie, ufam Conte i zobaczymy, może on widzi coś co nam umyka, wynik go osądzi. Ja osobiście wystawiłbym inny skład ale jako zwykły szary kibic mogę sobie tylko pobożnie życzyć. Oby dzisiaj 3 pkt zostały w Turynie. FORZA JUVE!
- pablo1503
- Juventino
Myślisz, że babcia i wujek nie mają co robić, tylko siedzieć na necie i oglądać Juventus?Bukol87 pisze:KaroMDM pisze:panowie jest sprawaczy moglibyście wysłać wynik meczu na sms bo niestety nie dam rady obejrzeć.same zmiany wyniku jakby była taka możliwość.daje numer: 509128246

Ostatnio zmieniony 18 lutego 2012, 20:19 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- juventusprzemek
- Juventino
Od dawna nie pisałem w temacie meczowym ale przełamanie Antonio mnie zmotywowało.
Tak sobie myślę, że Conte był ostatnio na JuvePoland i dostosował się do naszych wołań. Zaczął od wyjęcia z "11" super snajperów, wysłał Estiego na trybuny i dał szansę od początku Giach-owi.
Jedyną moją obawą jest sztywny jak pień Boriello, być może po przerwie Alex dostanie swoją szansę.
Mimo wątpliwości po meczu z Parmą mam nadzieje, że tym razem Antek wie co robi i w razie piachu podejmie stosowne decyzje co do zmian.
Musi być wygrana, ja daję jedno bramkowe zwycięstwo po golu "naszego" snajpera ewentualnie samobój.
Tak sobie myślę, że Conte był ostatnio na JuvePoland i dostosował się do naszych wołań. Zaczął od wyjęcia z "11" super snajperów, wysłał Estiego na trybuny i dał szansę od początku Giach-owi.
Jedyną moją obawą jest sztywny jak pień Boriello, być może po przerwie Alex dostanie swoją szansę.
Mimo wątpliwości po meczu z Parmą mam nadzieje, że tym razem Antek wie co robi i w razie piachu podejmie stosowne decyzje co do zmian.
Musi być wygrana, ja daję jedno bramkowe zwycięstwo po golu "naszego" snajpera ewentualnie samobój.
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2012, 20:21 przez juventusprzemek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dante93
- Juventino
:doh:Bukol87 pisze:Nie ogarniam takich postów. Dziewczyno nie masz jakiś znajomych, babci, wujka, czy innych, którym mogłabyś zawracać głowę?
Prostactwo do kwadratu.Bukol87 pisze:Wstaw avatar ze zdjęciem to może zmienię zdanie.
Co do meczu- to nie przyjmuje do wiadomości innego wyniku niż zwycięstwo. Ten mecz TRZEBA wygrać, bo jeśli nie- zacznie sie nerwówka i teksty w stylu 'Juventus w kryzysie'. Lepiej tego uniknąć i spokojnie wrócić na lidera.
Ustawienia sam nie ogarniam... wystawienie Boriello zakrwawa o sabotaż.
- Cabrini_idol
- Juventino
Jak zobaczyłem przypuszczalny skład to już flaszkę otworzylem
Cofam słowa że Conte to mądry facet
Cofam słowa że Conte to mądry facet

- daroo89
- Juventino
Conte chce sobie chyba ostatecznie udowodnić, że lepsze jest przeciwnikiem dobrego. Nie wiem po jakiego grzyba forsuje 3-5-2 skoro w 2 meczach nie zdobyliśmy bramki grając w tym ustawieniu. Nie łatwiej byłoby wrócić do 4-3-3? Wystawiając taki skład z Borriello w ataku liczy chyba na lawinę dośrodkowań na jego bańkę, bo o ile Quag jeszcze jako tako do gry kombinacyjnej się nadaje, to na Marco raczej w tym aspekcie nie liczę. Pozostaje mieć nadzieję, że nasz boss wie co robi. Forza Juve!