Serie A (18): JUVENTUS 1-1 Cagliari
- LordRahl
- Juventino
Milan w tamtym sezonie stracił coś około 25, gdzie wszyscy pozostali grubo ponad 30, także można powiedzieć, że przy sprzyjających okolicznościach gdy na koncie straconych bramek jest <30 to bdb i można smiało myśleć nawet o scudetto.johnnybgoode pisze:Połowa sezonu to będzie za dwa mecze, a do tego czasu lepiej nic nie osądzajmy. Pamiętam, że za Capello straciliśmy w całym sezonie bodajże 19 bramek w lidze i przegraliśmy 1 mecz (chyba z Regginą, jeżeli mnie pamięć nie myli). Tak czy siak drużyna która straci mniej niż 20 bramek w całym sezonie będzie mogła mówić o posiadaniu świetnej defensywy - ja jestem przekonany że my stracimy więcej niż 25risto pisze:ja licze ze zagramy na 0 z tylu. Napewno Cagliari nie ma lepszych obroncow od nas. Jakby im oddac dwoch Leandro to pewnie grali by w podstawowym skladzie u nich i strzelalibysmy im na zawolanie myslac tokiem co poniektorych. Mamy tylko 11 bramek straconych w polowie sezonu a piszecie jakbysmy mieli najgorsza obrone w lidze!!
Pewnie jakby Kolarow gral na LO a Chiellini na ŚO to tych bramek bysmy stracili max 5 a może 0Gramy druzyna a nie jednym obronca. To ze napastnik idzie sam na sam z obronca to tez wina kogos kto dopuscil do takiej sytuacji
Nie żebym nie wierzył - ale z obecnym składem nie jest to po prostu możliwe.
Jeżeli chodzi o Calgiari - ważne jest aby szybko strzelić bramkę, albo najlepiej dwie: oglądanie ostatniego meczu było mordęgą nie tylko ze względu na styl gry, ale nerwówka też była...
Nie wyrokujmy, że przez De Ceglie czy Bonu musimy stracić gola, to jest mecz u siebie z rywalem, którego mamy cisnąć całe spotkanie i powinien mieć minimalną ilość sytuacji bramkowych.
- yamakasi
- Juventino
FORMAZIONI UFFICIALI:
Juventus: Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Vidal, Pepe, Matri, Vucinic.
A disp.: Storari, Sorensen, Marrone, Estigarribia, Krasic, Borriello, Del Piero. All.: Conte.
Cagliari: Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Dessena, Ekdal, Nainggolan; Cossu; Larrivey, Ibarbo.
A disp.: Avramov, Ariaudo, Gozzi, Conti, Ceppelini, Thiago Ribeiro, El Kabir. All.: Ballardini.
żródło: Tuttojuve.com
Juventus: Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Vidal, Pepe, Matri, Vucinic.
A disp.: Storari, Sorensen, Marrone, Estigarribia, Krasic, Borriello, Del Piero. All.: Conte.
Cagliari: Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Dessena, Ekdal, Nainggolan; Cossu; Larrivey, Ibarbo.
A disp.: Avramov, Ariaudo, Gozzi, Conti, Ceppelini, Thiago Ribeiro, El Kabir. All.: Ballardini.
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- risto
- Juventino
ma racje ale kazdy moze sie pomylicdeszczowy pisze:On się nie czepia, on ma rację.risto pisze:czepiasz sie. Pisz lepiej na temat a nie o slownictwie.bohdan pisze: jaki jestes?
Czuję, że Matri dziś strzeli gola. Albo nie strzeli.

Ciekawe czy Matri bedzie sie cieszyl jak strzeli brame

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Gramy w dwunastu... <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!yamakasi pisze:FORMAZIONI UFFICIALI:
Mecze z Cagliari często sprawiają nam kłopoty. Z jednej strony mamy mocniejszych zawodników na każdej pozycji, a z drugiej to pamiętne 2-3

- johnnybgoode
- Juventino
Vidal jest tak aktywny i wybiegany że po prostu gra za dwóchyanquez pisze:Gramy w dwunastu... <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!yamakasi pisze:FORMAZIONI UFFICIALI:
Mecze z Cagliari często sprawiają nam kłopoty. Z jednej strony mamy mocniejszych zawodników na każdej pozycji, a z drugiej to pamiętne 2-3
- jakku1
- Juventino
Czyli Ekdal znow w pierwszej 11. Wydaje mi sie, ze ten chlopak zaczyna grac coraz lepiej. Widzialem ostatnio jakis mecz Cagliari i gral naprawde fajnie. Ciekawe tez jak zaprezentuje sie Nainggolan.yamakasi pisze:FORMAZIONI UFFICIALI:
Nasz sklad bez niespodzianek. Zastanawia tylko kolejna absencja Pazienzy na lawce rezerwowych.
Edit: Nie chce krakac, ale pachnie mi w tym spotkaniu remisem ; / Wiadomo, ze kazdy chcialby, aby Juve zdobylo 3 punkty ale mam zle przeczucia.
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2012, 14:30 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
Rok temu dwa razy ich pokonaliśmy i ten pamiętny hat-trick Krasicia 8) . Jestem dobrej myśli, jakoś specjalnie nie zwracam uwagi na to jak zagrali z Lecce to już przeszłość.
Skład bez niespodzianek. Licze na występ Alexa i przynajmniej 10 minut Boriello bo na więcej nie licze.
Skład bez niespodzianek. Licze na występ Alexa i przynajmniej 10 minut Boriello bo na więcej nie licze.
- BarMos
- Juventino
Jak stracimy punkty to będzie wiadomo na go zwalić winęjakku1 pisze:Edit: Nie chce krakac, ale pachnie mi w tym spotkaniu remisem ; / Wiadomo, ze kazdy chcialby, aby Juve zdobylo 3 punkty ale mam zle przeczucia.
A co do meczu to tylko zwycięstwo, obojętnie w jakim stylu.
- juventini22
- Juventino
Dzis 3 pkt,Boriello won z Juve, nie wiem po co on jest w meczowej kadrze. Ma ktos linka do meczu z canal plus?
- pablo1503
- Juventino
Nie, bo mecz jest jest transmitowany na żadnej polskiej stacji.juventini22 pisze:Ma ktos linka do meczu z canal plus?
A ja jestem dość spokojny, jeżeli chodzi o Boriello. Na pewno gorszy od Matriego być nie może.juventini22 pisze:Boriello won z Juve, nie wiem po co on jest w meczowej kadrze.

- J-d-U-o-V-m-E-inik
- Juventino
- Andryk
- Juventino
jeszcze nawet meczu nie zagrał, a już ma grzecznie odchodzićjuventini22 pisze:Dzis 3 pkt,Boriello won z Juve, nie wiem po co on jest w meczowej kadrze. Ma ktos linka do meczu z canal plus?