Sparing (05.01) Al Hilal 1-7 JUVENTUS
- Mateuszello
- Juventino

Ja to mam fart, wbiłem po 1 barmce coś koło 20 minuty, a przy tych trzech bramkach akurat się ścięło, gdzie reszta meczu chodziła bezproblemowo
W takim tempie to 9:0 powinno być
Często się gubiliśmy w obronie, robił się taki tłok, który nie wiedział co robić gdy rywal miał piłkę w polu karnym :doh: Już zdążyłem zobaczyć po jednym dość sporym błędzie dla panów Bonucciego i De Ceglie, po których zrobiło się niebezpiecznie.
Elia pyka aż miło, Vidal eleganckie podanie do Alexa, takie ze spokojem(w taki sposób powinniśmy zdobywać bramki naszym włoskim średniakom
) chyba najlepszy w tej połowie doliczając jeszcze bramkę i parę innych zagrań, Marchisio ładny zwód i podanie do Matriego.
No cóż mecz towarzyski całkiem miły dla oka. Chciałbym w końcu zobaczyć takiego Elię w Serie A, który by zaczął grac w wyjściowej już od meczu z Lecce. Pół roku minęło, czas najwyższy :!:
EDIT
A propos koszulek to zapomnieliście już jak występowaliśmy w LM/LE, tam też nie mieliśmy numerów/nazwiska na pasach.
W takim tempie to 9:0 powinno być
Często się gubiliśmy w obronie, robił się taki tłok, który nie wiedział co robić gdy rywal miał piłkę w polu karnym :doh: Już zdążyłem zobaczyć po jednym dość sporym błędzie dla panów Bonucciego i De Ceglie, po których zrobiło się niebezpiecznie.
Elia pyka aż miło, Vidal eleganckie podanie do Alexa, takie ze spokojem(w taki sposób powinniśmy zdobywać bramki naszym włoskim średniakom
No cóż mecz towarzyski całkiem miły dla oka. Chciałbym w końcu zobaczyć takiego Elię w Serie A, który by zaczął grac w wyjściowej już od meczu z Lecce. Pół roku minęło, czas najwyższy :!:
EDIT
A propos koszulek to zapomnieliście już jak występowaliśmy w LM/LE, tam też nie mieliśmy numerów/nazwiska na pasach.
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2012, 18:42 przez Mateuszello, łącznie zmieniany 1 raz.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Filip
Borriello dołączy do składu dopiero po meczu z Lecce (09.01)Bartek88 pisze:Jak wyglada nasza lawka rezerwowa ? Boriello juz tez jest w Dubaju?
- samy
- Juventino

Widze fajne podania i ogólnie elegancje w grze. Dzisiaj gra na pozycji PirloJudzio pisze:to ten chłopak gra w ogóle? bo myślałem że gramy w 10tkę :roll: tylko nie mówcie że zostaje z tyłu do czarnej robotysamy pisze: podoba mi się też Marrone. :
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Corcky pisze:Czemu Elia w 42 min uchylił się od główki po dośrodkowaniu Matriego? Innego wytłumaczenia jak to, że się przestraszył nie znajduję :shock:

Chłopaku, toś dosolił z tym przestraszeniem. On się minął z piłką, bo zanim ta przeleciała obok jego głowy to została lekko przeniesiona w bok przy sporym udziale ręki ich bramkarza.
- @D@$
- Juventino

Koleś ma 40 lat, grał na dwóch mundialach, myślę że jest zbyt niedoświadczony, za 10 lat może się ogra to nie będzie pękał w takich towarzyskich meczach :roll:szczypek pisze:Słaby jest ten ich bramkarz. Chyba, że zjadła go hmm presja? W meczu towarzyskim? Niepewne ma te interwencje zwłaszcza przy naszych wrzutkach.
Nie, kontuzje leczy, serio.Bartek88 pisze:Jak wyglada nasza lawka rezerwowa ? Boriello juz tez jest w Dubaju?
Ogolnie radosny futbol, wesołe akcje prowadzimy, w obrnie też "radośnie", bo rywale kilka groźnych strzałów mieli.
Nieźle Elia (choć przy golu trochę przypadku, bardziej rozgarnięty defensor by to wybił), nie podoba mi się Sorensen.
Chcieliście Elię, ja bym chętnie Krasica zobaczył.
- Filip
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
To jak wyrok śmierci przy tym masturbującym się panu, który próbuje komentować.pablo1503 pisze:'Audio only'kosciu88 pisze:Tez wam transmisje wcielo?
Wbijajcie: http://www.firstrowsports.tv/watch/1009 ... entus.html
- kosciu88
- Juventino

Dzieki, troche gorsza jakosc ale jezyk normalnyFilip pisze:http://www.firstrowsports.tv/watch/1009 ... entus.htmlkosciu88 pisze:Tez wam transmisje wcielo?
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti