Serie A (37): Parma 1-0 JUVENTUS
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Giovinco pociągnął drużynę i zasłużenie strzelił piękną bramkę.
Juventus bez ADP nie istnieje i jest to najgorsze w tym wszystkim, weteran jako jedyny trzyma poziom. I jeszcze jedno widać było jaki nerw ma Melo, zwłaszcza w końcówce kiedy sam pociągnął! musi być ciężko grać z takimi asami jak Motta, Martinez, Giandonato...
skończymy sezon pewnie na 8 miejscu więc do dymisji powinni podać się wszyscy z naszej nowej Triady!
Juventus bez ADP nie istnieje i jest to najgorsze w tym wszystkim, weteran jako jedyny trzyma poziom. I jeszcze jedno widać było jaki nerw ma Melo, zwłaszcza w końcówce kiedy sam pociągnął! musi być ciężko grać z takimi asami jak Motta, Martinez, Giandonato...
skończymy sezon pewnie na 8 miejscu więc do dymisji powinni podać się wszyscy z naszej nowej Triady!

- Simi
- Qualità Juventino
Drugi sezon z rzędu jesteśmy kopani, a nic z tym nie robimy. Ciężko widzę następne sezony, albo dołączy do nas trener z prawdziwego zdarzenia, albo dalej będziemy się gdzieś tułać po końcach pierwszej dziesiątki.
- pan Zambrotta
- Juventino
- D-Rose
- Juventino
Luzik, jak tak dalej ten klub bedzie funkconował to w przyszlym sezonie spadniemy do B. Tym razem sportowo... :shock:pan Zambrotta pisze:Nie jest źle, moglismy byc jak Sampdoria i spaść na łeb na szyję :lol:
Palombo & Ziegler <3
Ostatnio zmieniony 15 maja 2011, 17:14 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- blackadder
- Juventino
Ten mecz to dobre podsumowanie drugiej części sezonu. Niechciany Giovinco stwarza większe zagrożenie niż Martinez i Pepe razem wzięci. Parma zamyka nas na naszej połowie a my ratujemy się crossowymi podaniami. Palermo gra teraz u siebie z Chievo, a my z Napoli, mam spore nadzieje na 8 miejsce. Luigi i tak będzie z siebie dumny, wczoraj powiedział:"I tak mamy punkt więcej niż rok temu".

- mateusz6
- Juventino
Według mnie strata Seby to tylko i wyłącznie wina Del Neriego. Jeśli nasz treneiro powiedział "Beppe, zostaw mi tego grajka" to Marotta by mu go zostawił. Nie chce mi się wierzyć, że Marotta sam podejmuje decyzje dotyczące transferów.
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- ewerthon
- Juventino
Wiadomo, przecież Del Neri wolał oddać ostatniego lewego skrzydłowego w zamian za trzech prawych.mateusz6 pisze:Według mnie strata Seby to tylko i wyłącznie wina Del Neriego. Jeśli nasz treneiro powiedział "Beppe, zostaw mi tego grajka" to Marotta by mu go zostawił. Nie chce mi się wierzyć, że Marotta sam podejmuje decyzje dotyczące transferów.
- Vimes
- Juventino
Większość naszych piłkarzy zagrała tak jakby chciała jak najmniejszym nakładem sił odrobić pańszczyznę i wracać do domu. Kij im w oko. Dobrze, że do końca sezonu został już tylko jeden mecz. Zamparini zapowiadał, że nas wyprzedzi i wygląda na to, że spełni obietnicę. Po meczu z Napoli oczekuję już tylko newsa o zwolnieniu Del Neriego.
- blackadder
- Juventino
Mówił też że chce grać Diego i Treze w ataku.ewerthon pisze:Wiadomo, przecież Del Neri wolał oddać ostatniego lewego skrzydłowego w zamian za trzech prawych.mateusz6 pisze:Według mnie strata Seby to tylko i wyłącznie wina Del Neriego. Jeśli nasz treneiro powiedział "Beppe, zostaw mi tego grajka" to Marotta by mu go zostawił. Nie chce mi się wierzyć, że Marotta sam podejmuje decyzje dotyczące transferów.

- pumex
- Juventino
Myślę, że ten sezon można już spokojnie podsumować.
Więc... z tegorocznymi spadkowiczami zdobyliśmy... uwaga... 9/18pkt
Jeszcze lepiej... z drużynami, które obecnie są na miejscach 14-20 zdobyliśmy 19/42pkt
Wstyd i hańba!
Więc... z tegorocznymi spadkowiczami zdobyliśmy... uwaga... 9/18pkt
Jeszcze lepiej... z drużynami, które obecnie są na miejscach 14-20 zdobyliśmy 19/42pkt
Wstyd i hańba!

- Puszka
- Juventino
Giovinco bardzo chcial strzelic i strzelil. Moglo byc wyzej i powinno. Akcja z 80minuty kiedy po pieknym dosrodkowaniu Seby Candreva ogral obronce no ale w bramke nie trafil. Wydaje mi sie ze Antonio gral u nas dosć dobrze.
Pozytywem jest to ze nie bedziemy grali w europejskich pucharach, bo bysmy sie zblaznili taką gra, no i nie wierze zeby Marotta dokonal takich transferow ktore wyniosly by nas na podboj Europy...Zwlaszcza cieszy mnie to ze nie zagramy w Lidze Mistrzow,bo ludzie pamietaja 1:4 z Bayernem a jakbysmy tym razem natrafili na taki Bayern moglo by sie skonczyc cos ok 7:0.
Pozytywem jest to ze nie bedziemy grali w europejskich pucharach, bo bysmy sie zblaznili taką gra, no i nie wierze zeby Marotta dokonal takich transferow ktore wyniosly by nas na podboj Europy...Zwlaszcza cieszy mnie to ze nie zagramy w Lidze Mistrzow,bo ludzie pamietaja 1:4 z Bayernem a jakbysmy tym razem natrafili na taki Bayern moglo by sie skonczyc cos ok 7:0.