Serie A (36): JUVENTUS 2-2 Chievo
- Rafiq90
- Juventino
W ten weekend otrzymaliśmy prezent, z którego trzeba skorzystać. Jednak mam podobne przeczucia jak niektórzy. Możemy przegrać z Napoli. To by było.... nie jest to do opisania, ale na pewno pozytywne emocje temu by nie towarzyszyły. Oby tak się nie stało i w przyszłym roku po zwycięstwo w lM 8) 

- Corcky
- Juventino
Najpierw pokonajmy Chievo :lol: A patrząc na to co gramy będzie to dzisiaj zadanie bardzo trudne.
Szczerze, już się chyba nie łudzę Ligą Mistrzów. Zwykle jestem optymistą, ale tym razem zmieniam pozycję. Obym się mylił
Szczerze, już się chyba nie łudzę Ligą Mistrzów. Zwykle jestem optymistą, ale tym razem zmieniam pozycję. Obym się mylił

Alessandro Del Piero ole!
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Dokładnie. Wiem, że prawdziwy kibic ma wiarę w cud w nawyku, ale jak mówisz, najpierw pokażmy że chcemy.Corcky pisze:Najpierw pokonajmy Chievo :lol: A patrząc na to co gramy będzie to dzisiaj zadanie bardzo trudne.
- Vincitore
- Juventino
W kontekście dzisiejszego meczu stracone dwa punkty z Catanią zrobiłyby niesamowitą robotę. Co do Chievo to mam straszną traumę w meczach z nimi, trzeba tam jednym gościem się dzisiaj solidnie zaopiekować.
- warqula
- Juventino
Co by nie mówić Juventus przed meczem z Chievo jest w dobrej sytuacji - w weekend praktycznie wszyscy zagrali dla Nas. Stara Dama dzisiaj wygrywa z Chievo i od Udinese dzieli ją zaledwie 3 punkty. Zadanie jak zwykle proste strzelić więcej bramek niż przeciwnik, a później wygrać wszystko do końca i może jakimś cudem Juventus wskoczy rzutem na taśmę do Ligi Mistrzów.
Juventus jak dyktator niepodzielnie panuje w Serie A, czy w przechodzącej kryzys lidze, ktoś rzuci wyzwanie Juve i będzie walczył do końca?
- juventini22
- Juventino
Bez wzgledu an wynik i to czy zagramy w LM czy nie Del Neri musi odejsc, kazde inne rozwiazanie bedzie nasza porazka i kolejny sezon moze pojsc na marne a tego nie chemy, tak ze panie trenerze czas miec honor i sie pozegnac
- Eric6666
- Juventino
może bardziej ofensywny środek pola zmusi nas do lepszej gry? z drugiej Grosso i Motta w obronie -_-pezet1988 pisze:Zaczynamy w takim składzie:
Buffon - Motta, Barzagli, Chiellini, Grosso - Krasic,Aquilani, Marchisio, Pepe - Del Piero, Matri
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- mateusz6
- Juventino
Miałem nadzieję, że zagra Salihamidzić, ale oczywiście Motta musi grać. Ale nie martwcie się. Jeszcze 3 mecze i nie będziemy musieli Marco oglądaćEric6666 pisze:może bardziej ofensywny środek pola zmusi nas do lepszej gry? z drugiej Grosso i Motta w obronie -_-pezet1988 pisze:Zaczynamy w takim składzie:
Buffon - Motta, Barzagli, Chiellini, Grosso - Krasic,Aquilani, Marchisio, Pepe - Del Piero, Matri

PS będę wdzięczny za jakiś link do transmisji
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- wierzba
- Juventino
- pezet1988
- Juventino
- gucio_juve
- Juventino
Paradoksalnie, Aquilani zamiast wprowadzać w grze spokój to robi więcej chaosu, za 16 milionów € nigdy w życiu nie chce żeby pozostał w Juve. Podoba mnie się ten nasz Barzagli, gra bardzo spokojnie i nie wybija pił na aferę do przodu jak Kielon. Chociaż defensywie nie można dziś wiele zarzucić, bo wszyscy grają dobrze. Oby sie to utrzymało.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Faktycznie !, DZiekuje:Dpezet1988 pisze:http://www.rojadirecta.es/goto/streamer ... gspot.com/
Jakość w skali od 1 do 10 to 11 :!:
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS