Serie A (32): JUVENTUS 3-2 Genoa
- pumex
- Juventino
Motta w pierwszym składzie?!? O Booooooooże..... :shock:
Błąd! Ciekawe od kogo Marotta dostaje nazwisko piłkarza, którego ma sprowadzić? Od Del Neriego? Nie żartuj! Od Agnelliego? Wątpię. Co najwyżej trener może zasugerować Miernemu, jaką pozycję chciałby wzmocnić ale to Marotta znajduje "odpowiednią (w kilku przypadkach)" osobę.Castiel pisze: Wy chyba tak żartujecie z tym Marotta. Przecież on jako dyrektor tylko załatwia transfery. Nie wybiera sobie zawodników. Dostaje polecenie kogo ma sprowadzić i tyle. Wam się wydaje, że zawodnicy grający w Juve to takie jego widzimisie.

- SirRose
- Juventino
Na prawdę bardzo kochamy ten klub, że mimo tak wielu rozczarowań gdy tylko pojawia się cień nadziei z wielką wiarą i przekonaniem oglądamy kolejny meczy, który ma się stać przełomowym i uratować kolejny stracony rok. Dziś jak wszyscy mam nadzieję na 3 pkt, a czy będzie jak zawsze (a przynajmniej jak ostatnio), czyli dostaniemy od ogórków to się okaże.
Co do ew. zmiany trenera po sezonie - nie ważne czy awansujemy do LM czy nie - wolałbym zobaczyć kolejny sezon DelNeriego niż jakiś kolejny durnowaty wynalazek typu Mazzari czy Conte. Jeśli jego miejsce miałby zająć Van Gaal albo Capello (czyli trenerzy z prawdziwego zdarzenia) Del Neri może zostać zwolniony nawet w trakcie dzisiejszego meczu
Chciałbym dziś zobaczyć dobrą i skuteczną grę. 1:0 jak za dawnych lat usatysfakcjonowało by mnie w pełni.
Co do ew. zmiany trenera po sezonie - nie ważne czy awansujemy do LM czy nie - wolałbym zobaczyć kolejny sezon DelNeriego niż jakiś kolejny durnowaty wynalazek typu Mazzari czy Conte. Jeśli jego miejsce miałby zająć Van Gaal albo Capello (czyli trenerzy z prawdziwego zdarzenia) Del Neri może zostać zwolniony nawet w trakcie dzisiejszego meczu

Chciałbym dziś zobaczyć dobrą i skuteczną grę. 1:0 jak za dawnych lat usatysfakcjonowało by mnie w pełni.
- wierzba
- Juventino
- Wojtek
- Juventino
Jeszcze dwa tygodnie temu mieliśmy 11 pkt straty do LM dzis już to może być tylko 5pkt lub ewidentnie jeśli wygra Lazio to 6pkt.
Co do składu to praktycznie to samo co z Romą tylko zamiast Grosso Traore, musimy dać rade i wygrać to!
FORZA JUVE!
Co do składu to praktycznie to samo co z Romą tylko zamiast Grosso Traore, musimy dać rade i wygrać to!
FORZA JUVE!
- juventini22
- Juventino
Jest transmisja w polskiej tv????
- Qrczak
- Juventino
Wróciła wiara w LM i moim zdaniem są trzy scenarjusze :
-Przegramy dzisiaj i będiemy grać słabo do końca sezonu
-Bedziemy dobrze grać wszystkie mecze będą sie układać pod nas i awansujemy do LM
- Bedziemy dobrze grać i nam zabraknie 1-3 pkt i nie zagramy w LM
-Przegramy dzisiaj i będiemy grać słabo do końca sezonu
-Bedziemy dobrze grać wszystkie mecze będą sie układać pod nas i awansujemy do LM
- Bedziemy dobrze grać i nam zabraknie 1-3 pkt i nie zagramy w LM
- Bartek88
- Juventino
Spoko oko , po skladzie juz widac, ze wygramy bezproblemuzebol pisze:Oficjalne 18-nastki meczowe
Juventus (4-3-3): Storari; Motta, Bonucci, Barzagli, Traore; Aquilani, Felipe Melo, Marchisio; Krasic, Matri, Pepe.
Ławka:Manninger, Sorensen, Grygera, Giandonato, Martinez, Salihamidzic, Toni
Genoa:
Eduardo; Mesto, Kaladze, Dainelli, Moretti; Rossi, Konko, Milanetto, Antonelli; Paloschi, Floro Flores.
Ławka: Scarpi, Chico, Jankovic, Doninelli, Jelenic, Palacio, Boselli
Ten mecz trzeba wygrać :!:

Wiecie jaka jest moja najwieksza nadzieja? Ze zaczniemy grac ladny futbol, zakwalifikujemy sie do LM i nie bedziemy musieli zmieniac znowusz trenera..
- Alexis93
- Juventino
@up
100% racji z tym trenerem. Mimo słabych wyników teraz, myślę że przy mniejszej ilości kontuzji Del Neri nawet z tym składem byłby w stanie osiągnąć pierwszę trójkę a zmiana trenera nie koniecznie może wyjść na dobre.
100% racji z tym trenerem. Mimo słabych wyników teraz, myślę że przy mniejszej ilości kontuzji Del Neri nawet z tym składem byłby w stanie osiągnąć pierwszę trójkę a zmiana trenera nie koniecznie może wyjść na dobre.
Juventus na zawsze!
- Wojtek
- Juventino
http://www.silversportz.co.uk/Qrczak pisze:macie jakis link z dobrą jakością bo wszystkie co mam to są słabe ?
Ja na tym patrze dosyć dobra jakość...
PS.Widze nowa murawka na stadionie

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie wydaje mi się, ale jak tam wolisz. Co do meczu: nie winię Bonucciego za tego gola, zdarza się najlepszym, ale cała nasza gra to jedna wielka kaszana. A już podanie Marchisio do leżącego (sic!) Melo to miszczostwo świata.Castiel pisze:Wy chyba tak żartujecie z tym Marotta. Przecież on jako dyrektor tylko załatwia transfery. Nie wybiera sobie zawodników. Dostaje polecenie kogo ma sprowadzić i tyle. Wam się wydaje, że zawodnicy grający w Juve to takie jego widzimisie.pumex pisze:Zgadzam się, Del Neri i Mierny powinni odejść, ale prawda jest taka, trudno będzie ich wykurzyć z Turynu, szczególnie Marottę. Na jego odejście raczej nie ma szans, niestety.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- gucio_juve
- Juventino
Zobaczymy co Del Zero wymyśli po przerwie, bo Matri i Krasić w polu karnym przy 7 zawodnikach Genui nie wiele zdziała. Trzeba maksymalnie zwiększyć siłę rażenia. Motta ma nie złe wrzutki..;/
- Filip
Jakiś dramat jest, Genoa postawiła autobus na swoim polu karnym a my zamiast zwiększyć siłę ataku to wrzucamy wysokie piłki na Matriego...
Niestety nie mogę obejrzeć drugiej połowy, ale mam nadzieje że dadzą radę strzelić te 2 bramki i nie stracić 1...
Niestety nie mogę obejrzeć drugiej połowy, ale mam nadzieje że dadzą radę strzelić te 2 bramki i nie stracić 1...