Towarzyski Mecz Legend: Juventus 2-2 Torino (23.03.2011)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 00:39

pan Zambrotta pisze:Za tydzień '21' ubierze Grygera...
I to jest właśnie dzisiejsze Juve... Teraz nawet numery rozdają byle komu... 21 11 17 9 i 26 powinny nosic tylko wybitne osoby ;-)

PaulCone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 00:44

Takie to nasze JP... o meczu dowiedziałem się po fakcie :płaczę:

charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 01:20

PaulCone pisze:Takie to nasze JP... o meczu dowiedziałem się po fakcie :płaczę:
plakaty reklamujące mecz wisiał w Turynie od ponad miesiąca! :wink:
dobrze że JuveLethal przypomniał dziś o meczu.
Ostatnio zmieniony 24 marca 2011, 01:57 przez charles, łącznie zmieniany 1 raz.

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 01:32

pan Zambrotta pisze:Ten mecz uzmysłowił mi, ja bardzo kochałem Zizou. Wspaniały heros. Zobaczyć tę '21' na plecach, wraz z takim towarzystwem jak Davids, ehh. I bądź tu twardy i nie płacz chłopie.
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Dlaczego Tacchinardi biegał ze słuchawkami i mikrofonem?

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 01:35

-10- pisze:
pan Zambrotta pisze:Ten mecz uzmysłowił mi, ja bardzo kochałem Zizou. Wspaniały heros. Zobaczyć tę '21' na plecach, wraz z takim towarzystwem jak Davids, ehh. I bądź tu twardy i nie płacz chłopie.

był głównodowodzącym i miał kontakt z bazą a na serio to u nich też biegali z czarnymi słuchawkami nie wszyscy ale mieli więc nie wiem na co im to było

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 02:03

Sajan pisze:
-10- pisze:

był głównodowodzącym i miał kontakt z bazą a na serio to u nich też biegali z czarnymi słuchawkami nie wszyscy ale mieli więc nie wiem na co im to było
Nie zasłyszeliście jak podczas meczu nawiązywali - lekko zasapani- kontakt z komentującymi ? :) Z tym, że Tacchinardi nie był zbyt rozmowny, raczej ten grajek z Torino się udzielał.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 08:36

Ehh nie wiedziałem meczu :płaczę:
Mam nadzieje że będą linki do całego spotaknia...

Nedved,Zidane,Davids,Tacchinardi... :roll:

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 09:42

Z przyjemnością obejrzałem wczorajszy mecz. Widzieć znowu w tykotach Juventusu takich graczy jak Vialli, Ravanelli, Gentile, Zidane, Davids, Tacchinardi, Montero, Iuliano, Nedved czy Padovano to prawdziwa przyjemność i powód do dumy z bycia częścią Juventusu.
Dzisiejszy Juventus rzeczywiście odbiega okrutnie od tego legendarnego...
preclix pisze: Nie zasłyszeliście jak podczas meczu nawiązywali - lekko zasapani- kontakt z komentującymi ? :) Z tym, że Tacchinardi nie był zbyt rozmowny, raczej ten grajek z Torino się udzielał.
Przy pierwszej główce chyba Alessio uszkodził sprzęt :lol: , dlatego po 15 minutach dyskretnym ruchem przedramienia usunął niepotrzebny balast :)

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
JuveCracow

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 09:51

Szkoda że meczu nie widziałem :cry: przespałem. Oglądanie Niedźwiedzia, Edgara, Zidane'a, Montero czy Tacchinardiego to rarytas, szkoda, że częściej nie grają razem, mogliby czasem wbijać dzień przed ligowym meczem do Turynu (chociażby w kilku) i na cele charytatywne np. wspieranie domów dziecka zrobić razem z paroma znanymi fanami piłki nożnej czy dla kontrastu ze zdolnymi chłopakami z Primavery towarzyski meczyk choćby te 2x 20 minut raz na dwa tygodnie czy co miesiąc :bravo: Jakbym nie spał to bym zawsze oglądał :lol: i pewnie wielu fanów piłki również. W ogóle by była świetna taka zabawa, szkoda, że nie widać częściej na boisku byłych graczy Juve. Po samych skrótach i wypowiedziach tutaj widać, że więcej z oglądania ich gry radości niż z popisów naszych obecnych "Mistrzów" :doh: Lepsze to niż przerzucanie po barcelońsku logo Unicefu z serca na tyłek "bo Araby nam zapłacą..." a pokazówka "dobroci" przestała się już opłacać :smile:

W ogóle podziwiam ludzi, co dają radość innym- tak jak Niedźwiedź, Zizou i spółka swoją grą wczoraj- i zbierają przy okazji środki na cele dobroczynne. Bo to jest klasa. Jak widzę jakieś rozdmuchane w mediach akcje pomocy temu, kogo mamusia z tatusiem krzyczą najgłośniej, tę modę na posiadanie wzbudzających litość "maskotek" i zbijanie na tym kasy przez tych "lepszych", medialnie głośniejszych, co to obdarowują na pokaz słońcem jałmużny tego, kogo widok najbardziej wzruszy telewidzów, to mi się niedobrze robi... Co innego pomagać z klasą jak sportowcy co innego odstawiać na ekranie szopki :doh: i co innego jeszcze pomagać wśród swoich. Nie wiem czy wiecie, ale kibice Romy od ponad dwóch miesięcy wspierają swojego kolegę po szalu niedawno przypadkiem zauważyłem. Jeśli ktoś z fanów Juve chce pomóc, to Lupi nie będą chyba patrzeć Wilkiem :wink: Forza :ball:

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 10:06

Nedved mógłby spokojnie pomykać po lewym skrzydle w tym sezonie :roll:

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 10:35

Ouh_yeah pisze:Nedved mógłby spokojnie pomykać po lewym skrzydle w tym sezonie :roll:
A biorąc pod uwagę kondycje Alberto, to Tacchinardi i Davids spokojnie mogliby grać u nas w środku.

couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 10:36

Nie dałem rady tego normalnie oglądać, oczy się same pociły.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 10:38

Oglądam właśnie - piękna sprawa, święta wojna w najszlachetniejszej odmianie. Ci ludzie, mimo że nie grają już w piłkę, wciąż są piłkarzami, o czym przypomniał choćby Ravanelli w starciu z obrońcą Toro. Przede mną część z Nedvedem, Davidsem, Tacchinardim i Montero - tym Juve Lippiego, które było mi najbliższe. Mam nadzieję, że silne wzruszenie z rana nie rozbije mnie na cały dzień. Szkoda, że nikt nie pomyślał i nie połączył tego z pożegnaniem Trezeguet, ale i na to może przyjdzie pora.

Tu linki do całego meczu:
http://www.usershare.net/f1hdhx8lh43y/J ... 20Half.flv
http://www.usershare.net/go3m35q4xa5n/J ... 20Half.flv

PS. Będą z tego meczu zdjęcia na juvepoland?

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
PaulCone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 12:23

Będą gdzieś zdjęcia w dużej rozdzielczości?

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 12:40

Zdjęcia z meczu na pewno będą, a czy w dużej rozdzielczości to się okaże na dniach ;)

Obrazek
Zablokowany