Towarzyski Mecz Legend: Juventus 2-2 Torino (23.03.2011)
- charles
- Juventino
plakaty reklamujące mecz wisiał w Turynie od ponad miesiąca!PaulCone pisze:Takie to nasze JP... o meczu dowiedziałem się po fakcie :płaczę:
dobrze że JuveLethal przypomniał dziś o meczu.
Ostatnio zmieniony 24 marca 2011, 01:57 przez charles, łącznie zmieniany 1 raz.
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
pan Zambrotta pisze:Ten mecz uzmysłowił mi, ja bardzo kochałem Zizou. Wspaniały heros. Zobaczyć tę '21' na plecach, wraz z takim towarzystwem jak Davids, ehh. I bądź tu twardy i nie płacz chłopie.
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!pan Zambrotta pisze:Za tydzień '21' ubierze Grygera...
Dlaczego Tacchinardi biegał ze słuchawkami i mikrofonem?
- Sajan
- Juventino
był głównodowodzącym i miał kontakt z bazą a na serio to u nich też biegali z czarnymi słuchawkami nie wszyscy ale mieli więc nie wiem na co im to było-10- pisze:pan Zambrotta pisze:Ten mecz uzmysłowił mi, ja bardzo kochałem Zizou. Wspaniały heros. Zobaczyć tę '21' na plecach, wraz z takim towarzystwem jak Davids, ehh. I bądź tu twardy i nie płacz chłopie.BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!pan Zambrotta pisze:Za tydzień '21' ubierze Grygera...
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- preclix
- Juventino
Nie zasłyszeliście jak podczas meczu nawiązywali - lekko zasapani- kontakt z komentującymi ?Sajan pisze:był głównodowodzącym i miał kontakt z bazą a na serio to u nich też biegali z czarnymi słuchawkami nie wszyscy ale mieli więc nie wiem na co im to było-10- pisze:pan Zambrotta pisze:Ten mecz uzmysłowił mi, ja bardzo kochałem Zizou. Wspaniały heros. Zobaczyć tę '21' na plecach, wraz z takim towarzystwem jak Davids, ehh. I bądź tu twardy i nie płacz chłopie.BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!pan Zambrotta pisze:Za tydzień '21' ubierze Grygera...

- Brutalo
- Juventino
Z przyjemnością obejrzałem wczorajszy mecz. Widzieć znowu w tykotach Juventusu takich graczy jak Vialli, Ravanelli, Gentile, Zidane, Davids, Tacchinardi, Montero, Iuliano, Nedved czy Padovano to prawdziwa przyjemność i powód do dumy z bycia częścią Juventusu.
Dzisiejszy Juventus rzeczywiście odbiega okrutnie od tego legendarnego...
Dzisiejszy Juventus rzeczywiście odbiega okrutnie od tego legendarnego...
Przy pierwszej główce chyba Alessio uszkodził sprzęt :lol: , dlatego po 15 minutach dyskretnym ruchem przedramienia usunął niepotrzebny balastpreclix pisze: Nie zasłyszeliście jak podczas meczu nawiązywali - lekko zasapani- kontakt z komentującymi ?Z tym, że Tacchinardi nie był zbyt rozmowny, raczej ten grajek z Torino się udzielał.

- JuveCracow
- Juventino
Szkoda że meczu nie widziałem
przespałem. Oglądanie Niedźwiedzia, Edgara, Zidane'a, Montero czy Tacchinardiego to rarytas, szkoda, że częściej nie grają razem, mogliby czasem wbijać dzień przed ligowym meczem do Turynu (chociażby w kilku) i na cele charytatywne np. wspieranie domów dziecka zrobić razem z paroma znanymi fanami piłki nożnej czy dla kontrastu ze zdolnymi chłopakami z Primavery towarzyski meczyk choćby te 2x 20 minut raz na dwa tygodnie czy co miesiąc
Jakbym nie spał to bym zawsze oglądał :lol: i pewnie wielu fanów piłki również. W ogóle by była świetna taka zabawa, szkoda, że nie widać częściej na boisku byłych graczy Juve. Po samych skrótach i wypowiedziach tutaj widać, że więcej z oglądania ich gry radości niż z popisów naszych obecnych "Mistrzów" :doh: Lepsze to niż przerzucanie po barcelońsku logo Unicefu z serca na tyłek "bo Araby nam zapłacą..." a pokazówka "dobroci" przestała się już opłacać
W ogóle podziwiam ludzi, co dają radość innym- tak jak Niedźwiedź, Zizou i spółka swoją grą wczoraj- i zbierają przy okazji środki na cele dobroczynne. Bo to jest klasa. Jak widzę jakieś rozdmuchane w mediach akcje pomocy temu, kogo mamusia z tatusiem krzyczą najgłośniej, tę modę na posiadanie wzbudzających litość "maskotek" i zbijanie na tym kasy przez tych "lepszych", medialnie głośniejszych, co to obdarowują na pokaz słońcem jałmużny tego, kogo widok najbardziej wzruszy telewidzów, to mi się niedobrze robi... Co innego pomagać z klasą jak sportowcy co innego odstawiać na ekranie szopki :doh: i co innego jeszcze pomagać wśród swoich. Nie wiem czy wiecie, ale kibice Romy od ponad dwóch miesięcy wspierają swojego kolegę po szalu niedawno przypadkiem zauważyłem. Jeśli ktoś z fanów Juve chce pomóc, to Lupi nie będą chyba patrzeć Wilkiem
Forza 

W ogóle podziwiam ludzi, co dają radość innym- tak jak Niedźwiedź, Zizou i spółka swoją grą wczoraj- i zbierają przy okazji środki na cele dobroczynne. Bo to jest klasa. Jak widzę jakieś rozdmuchane w mediach akcje pomocy temu, kogo mamusia z tatusiem krzyczą najgłośniej, tę modę na posiadanie wzbudzających litość "maskotek" i zbijanie na tym kasy przez tych "lepszych", medialnie głośniejszych, co to obdarowują na pokaz słońcem jałmużny tego, kogo widok najbardziej wzruszy telewidzów, to mi się niedobrze robi... Co innego pomagać z klasą jak sportowcy co innego odstawiać na ekranie szopki :doh: i co innego jeszcze pomagać wśród swoich. Nie wiem czy wiecie, ale kibice Romy od ponad dwóch miesięcy wspierają swojego kolegę po szalu niedawno przypadkiem zauważyłem. Jeśli ktoś z fanów Juve chce pomóc, to Lupi nie będą chyba patrzeć Wilkiem

- Łukasz
- Juventino
Oglądam właśnie - piękna sprawa, święta wojna w najszlachetniejszej odmianie. Ci ludzie, mimo że nie grają już w piłkę, wciąż są piłkarzami, o czym przypomniał choćby Ravanelli w starciu z obrońcą Toro. Przede mną część z Nedvedem, Davidsem, Tacchinardim i Montero - tym Juve Lippiego, które było mi najbliższe. Mam nadzieję, że silne wzruszenie z rana nie rozbije mnie na cały dzień. Szkoda, że nikt nie pomyślał i nie połączył tego z pożegnaniem Trezeguet, ale i na to może przyjdzie pora.
Tu linki do całego meczu:
http://www.usershare.net/f1hdhx8lh43y/J ... 20Half.flv
http://www.usershare.net/go3m35q4xa5n/J ... 20Half.flv
PS. Będą z tego meczu zdjęcia na juvepoland?
Tu linki do całego meczu:
http://www.usershare.net/f1hdhx8lh43y/J ... 20Half.flv
http://www.usershare.net/go3m35q4xa5n/J ... 20Half.flv
PS. Będą z tego meczu zdjęcia na juvepoland?