Serie A (28): JUVENTUS 0-1 Milan
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak na razie to jenoix po obu stronach, chociaż Ibrahimovic i Cassano mieli znakomite okazje, by strzelić gola. U nas na plus Krasic, który dzisiaj miał kilka rajdów. Nasze stałe fragmenty wołają o pomstę do niebios. Najpierw Krasic, potem Melo, następnie Traore... U nas nie ma kto wykonywać wolnych! Toni bezproduktywny, Matri niewidoczny. Pewnie będzie remis, bo Milan gra tak samo padakę.
Ostatnio zmieniony 05 marca 2011, 21:30 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Wojtek
- Juventino
Mecz do kitu coś ala z Interem.Matri średnio, Krasic dużo lepiej niż ostatnimi czasy,Toni słabo wymieniłbym go za Del Piero ale znając życie DN wpuści za niego VI
Nie chciałbym dostać w noge od Melo tak jak Prince!
Jest ten Lucek na trybunach czy nie bo niewiedziałem??
43min świetny pojedynek Kielon vs Ibra wiedziałem że Kielon wygra
Mecz słaby, wszystko możliwe...

Nie chciałbym dostać w noge od Melo tak jak Prince!
Jest ten Lucek na trybunach czy nie bo niewiedziałem??
43min świetny pojedynek Kielon vs Ibra wiedziałem że Kielon wygra

Mecz słaby, wszystko możliwe...
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Czemu oni tego DN trzymają na ławie?
Jak graliśmy bez pomysłu tak gramy dalej. Krasić Traore na +
Albo Milos nie pasuje do drużyny albo drużyna do niego. Nie ma kompletnie z kim grać
Jak graliśmy bez pomysłu tak gramy dalej. Krasić Traore na +
Albo Milos nie pasuje do drużyny albo drużyna do niego. Nie ma kompletnie z kim grać

- karosznurek
- Juventino
Chcę by wszedł Del Piero za Martineza lub Toniego.
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- jakku1
- Juventino
Przez pierwsze 20 - 25 minut bardzo dobry i szybki mecz, potem tempo spadlo. Milan mial dwie swietne sytuacje, z czego ta druga Cassano powinien strzelic. My strzelalismy z dystansu, ale najczesciej w trybuny. Zadnej dobrej sytuacji sobie nie stworzylismy. Moze w 2 polowie bedzie lepiej, bo momentami nie gramy wcale zle.
Na plus Krasic, Melo. Jedna bardzo fajna akcje przeprowadzil Martinez. Traore - jak juz nie raz pokazal - z przodu lepiej, niz z tylu (moze oprocz wrzutek). Slabo Marchisio, niepewnie momentami srodek obrony (chociaz wychodza ladnie). Toni zbyt duzo traci pilek - nie ma dzisiaj dnia, Matri oprocz dwoch bardzo fajnych zgran z pierwszej pilki, niewidoczny.
Na plus Krasic, Melo. Jedna bardzo fajna akcje przeprowadzil Martinez. Traore - jak juz nie raz pokazal - z przodu lepiej, niz z tylu (moze oprocz wrzutek). Slabo Marchisio, niepewnie momentami srodek obrony (chociaz wychodza ladnie). Toni zbyt duzo traci pilek - nie ma dzisiaj dnia, Matri oprocz dwoch bardzo fajnych zgran z pierwszej pilki, niewidoczny.
Ostatnio zmieniony 05 marca 2011, 21:37 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
- ewerthon
- Juventino
Tego się nie da oglądać. Marotta sprowadził dwóch napastników, ale nic to nie zmieniło, bo nadal gramy bez nikogo w ataku. Toni zaczyna chorować na syndrom Amauriego, pewnie Del Piero za niego wejdzie, chociaż... Matri jeszcze gorszy. Cassano tak zakręcił Traore w polu karnym, że mu chyba do tej pory gwiazdki latają nad głową.
- Qrczak
- Juventino
toni powinien zacząć walczyć ,bo gdy traci piłke to rozkłada ręce a powinien jeszcze o nią walczyć .
Traore nawet na plus stara się uczestniczyć w atakach .
Krasić trochę się obudził jedno wyujście z naszego pola karnego palce lizać
liczyłem tam na bramkę ale matri zawiódł
Melo bardzo ładnie walczy tylko cały czas faulowany

- Bartek88
- Juventino
HahaMietson pisze:A ja się pytam o co Ci chodzi z tą nogą?Bartek88 pisze:Jeszcze nie zrozumieliscie, ze w grze Juve nie chodzi o umiejetnosci, tylko glownie o mentalnosc, motywacje i nastawienie? Umiejetnosci ten zespol ma, gorzej z duchem.Mietson pisze:
O jakiej złamanej nodze Ty mówisz? Del Piero wejdzie w drugiej i dobrze, z nieco wymęczonymi przeciwnikami będzie można lepiej wykorzystać jego umiejętności.

Marotta pozbyl sie Amauriego ale zafundowal nam dla rownowagi kolejna przewracajaca sie co chwila wieze w postaci Toniego :? Mam nadzieje, ze zaraz wejdzie za niego Del Piero...
W ogole zawodnicy dajacy z siebie wszystko, nie oszczedzajacy sie i grajacy na 100% to tylko : Buffon, Chiellini, Melo, Krasic i to wszysto - 4 z 11 i mamy mecze wygrywac?

- maati
- Juventino
Widac, że grają z sercem i nawet im to wychodzi atakują i przy tym dobrze się bronią zmienic Toniego na Del Piero i zobaczymy jak będzie powodzenie panowie. Gdyby oni tak grali z ogórkami to byśmy te 2 poprzednie mecze wygrali.
- Qrczak
- Juventino
toni powinien zacząć walczyć ,bo gdy traci piłke to rozkłada ręce a powinien jeszcze o nią powalczyć .
liczyłem tam na bramkę ale matri zawiódł
No i znów widać ,żę nie mamy napastników

No i znów widać ,żę nie mamy napastników
- Andryk
- Juventino
Po pierwszej połowie zastanawiam się jaką rolę pełnią nasi napastnicy. Przecież oni piłki nie potrafią przyjąć! Ogólnie mecz do wygrania, ale każdy wynik może paść, Milan był bliżej zdobycia gola niż my - i tu nie mam wątpliwości...
Ogólnie świetny mecz Melo, Krasic też daje radę.
Ogólnie świetny mecz Melo, Krasic też daje radę.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mam nadzieję, że wejdzie po przerwie Del Piero za Toniego, bo gra kaszanę. Martinez też do zmiany, ale kto za niego? Nasza ławka powala dobrymi zmiennikami. :S

Jak Ty chcesz wygrać mecz bez żadnej akcji bramkowej?maati pisze:Gdyby oni tak grali z ogórkami to byśmy te 2 poprzednie mecze wygrali.

Ostatnio zmieniony 05 marca 2011, 21:34 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Do przerwy:
Buffon - bardzo ładnie na przedpolu
Sorensen - na przemian dobrze i fatalnie.
Traore - jak dla mnie bardzo poprawnie. w obronie porządnie (z wyjątkiem 1ej akcji Cassano), w ataku tak sobie.
Barzagli i Kielon - dobrze
Melo - najlepszy na boisku, coś niepokojąco kuleje
Krasić - kilka fajnych rajdów i jeden bardzo fajny
Martinez - jeden rajd, niewidoczny
Matri - niewidoczny
Toni - walczy i wymusza faule
MARCHISIO - NAJWIĘKSZA ŻENADA TEGO MECZU! nie istnieje. To ma być rozgrywający? ani w ataku, ani w pomocy. Dotknął piłkę raz i to przy rzucie wolnym... do zmiany za kogokolwiek
Buffon - bardzo ładnie na przedpolu
Sorensen - na przemian dobrze i fatalnie.
Traore - jak dla mnie bardzo poprawnie. w obronie porządnie (z wyjątkiem 1ej akcji Cassano), w ataku tak sobie.
Barzagli i Kielon - dobrze
Melo - najlepszy na boisku, coś niepokojąco kuleje
Krasić - kilka fajnych rajdów i jeden bardzo fajny
Martinez - jeden rajd, niewidoczny
Matri - niewidoczny
Toni - walczy i wymusza faule
MARCHISIO - NAJWIĘKSZA ŻENADA TEGO MECZU! nie istnieje. To ma być rozgrywający? ani w ataku, ani w pomocy. Dotknął piłkę raz i to przy rzucie wolnym... do zmiany za kogokolwiek
- Pan Mietek
- Juventino
Wyjątkowo trafna metafora. Ja wiedziałem, że nie mówisz poważnie ale nadal nie rozumiem.Bartek88 pisze:HahaMietson pisze:A ja się pytam o co Ci chodzi z tą nogą?Bartek88 pisze: Jeszcze nie zrozumieliscie, ze w grze Juve nie chodzi o umiejetnosci, tylko glownie o mentalnosc, motywacje i nastawienie? Umiejetnosci ten zespol ma, gorzej z duchem.Z ta noga to byla taka metafora
![]()
Marotta pozbyl sie Amauriego ale zafundowal nam dla rownowagi kolejna przewracajaca sie co chwila wieze w postaci Toniego :? Mam nadzieje, ze zaraz wejdzie za niego Del Piero...
W ogole zawodnicy dajacy z siebie wszystko, nie oszczedzajacy sie i grajacy na 100% to tylko : Buffon, Chiellini, Melo, Krasic i to wszysto - 4 z 11 i mamy mecze wygrywac?
Toni mimo wszystko gra dużo lepiej niż Amauri ale i tak bym go teraz zmienił.