Serie A (22): JUVENTUS 1-2 Udinese
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Takiej klęski nieurodzaju w składzie chyba nie pamięta nikt. Przy założeniu, że w naszej grze nie zmieni się nic, czyli zagramy dno, a Udine zagra tak samo, jak z Interem nie będzie najfajniej. I jestem ciekawy, czy zarząd będzie dalej wciskał wtedy wszystkim ciemnotę, że "jesteśmy tam, gdzie chcieliśmy być".
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- jarmel
- Redaktor
Dokładnie. Możemy się modlić jedynie o jakiś stały fragment gry, albo żeby Udine zagrało tak jak ostatnio Sampdoria.Antichrist pisze:Takiej klęski nieurodzaju w składzie chyba nie pamięta nikt. Przy założeniu, że w naszej grze nie zmieni się nic, czyli zagramy dno, a Udine zagra tak samo, jak z Interem nie będzie najfajniej. I jestem ciekawy, czy zarząd będzie dalej wciskał wtedy wszystkim ciemnotę, że "jesteśmy tam, gdzie chcieliśmy być".
Obyśmy się wszyscy mylili, przecież to sport

#AllegriOut
- De Rossi
- Juventino
Przy systemie z 3 obrońców, boczni pomocnicy muszą bardzo wspierać obronę, a przy tym atak, muszą być bardzo wybiegani. We Włoszech, drużyny grające 3 w obronie, na bokach stawiają na bocznych obrońców, którzy są ustawieni po prostu trochę wyżej, jak np. w Napoli Dossena i Maggio, do niedawna w Genoi Criscito i Rafinha, więc abstrahując od tego co ja myślę o Twoim pomyśle, ale znając myślenie włoskich trenerów, Delneri nawet jakby się zdecydował na grę 3 w obronie to na bokach pomocy zobaczylibyśmy Grosso z Grygerą.Dobry Mudżyn pisze:Zabić dechami środek obrony i drugiej linii, uwolnić skrzydła :!: dzięki ustawieniu 1-3-2-4-1: Buffon- Bonucci, Barzagli, Chiellini- Sissoko, Melo- Krasić, Aquilani, Marchisio, Martinez- Libertazzi.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
To nie ja to napisałem :shock:De Rossi pisze:Przy systemie z 3 obrońców, boczni pomocnicy muszą bardzo wspierać obronę, a przy tym atak, muszą być bardzo wybiegani. We Włoszech, drużyny grające 3 w obronie, na bokach stawiają na bocznych obrońców, którzy są ustawieni po prostu trochę wyżej, jak np. w Napoli Dossena i Maggio, do niedawna w Genoi Criscito i Rafinha, więc abstrahując od tego co ja myślę o Twoim pomyśle, ale znając myślenie włoskich trenerów, Delneri nawet jakby się zdecydował na grę 3 w obronie to na bokach pomocy zobaczylibyśmy Grosso z Grygerą.Dobry Mudżyn pisze:Zabić dechami środek obrony i drugiej linii, uwolnić skrzydła :!: dzięki ustawieniu 1-3-2-4-1: Buffon- Bonucci, Barzagli, Chiellini- Sissoko, Melo- Krasić, Aquilani, Marchisio, Martinez- Libertazzi.
Ale zarowno Grosso i Grygera to marne pomysly. Juz lepszy Marchisio i Salihamidzic.
BESTER MANN, BESTEEER !

- PrzemasJuve
- Juventino
3-2-4-1 chyba nigdy w akcji nie widzialem takiego ustawienia heh rozpisane ciekawie ale..czy oni byliby w stanie to ogarnac? 4-4-2 jest...fajne i efektywne i efektowne jak sie ma wykonawcow patrz United
ja bym sprobowal z 4-3-3 w sumie do stracenia nie wiele a srodek ninja-melo-aquilani np wygladalby ciekawie z przodu milos-alex-martinez wlasnie..pytanie co z obrona..tutaj mozliwosci za duzo nie ma...dalbym szanse barzagliemu co by takiemu bonucciemu pokazac ze nie jest swieta krowa..boki coz wyboru nie ma zden i grosso..
a zagramy zapewne w znanym skladzie i stylu i moze kunsztem szybkocia i szczesciem milosa, jakims stzralem aquilaniego lub alexa uda sie to wygrac (nie przegrac)
ja bym sprobowal z 4-3-3 w sumie do stracenia nie wiele a srodek ninja-melo-aquilani np wygladalby ciekawie z przodu milos-alex-martinez wlasnie..pytanie co z obrona..tutaj mozliwosci za duzo nie ma...dalbym szanse barzagliemu co by takiemu bonucciemu pokazac ze nie jest swieta krowa..boki coz wyboru nie ma zden i grosso..
a zagramy zapewne w znanym skladzie i stylu i moze kunsztem szybkocia i szczesciem milosa, jakims stzralem aquilaniego lub alexa uda sie to wygrac (nie przegrac)
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No już już!!! koniec z płakaniem!
7/11 mamy piłkarzy pierwszego składu. Dodatkowo Martinez, który może się okazać lepszy od byłej ozdoby strony JP. To już 8/11. Do tego Del Piero, Grosso i Grygera, którzy nie odstają aż tak bardzo od trójki FaQu - De Ceglie - Motta?
Oczywiście największym problemem, będzie powstrzymywanie napastników Udinese biegających skrzydłami . Grosso i Marchisio, jakimś cudem muszą zatrzymać Sancheza - powiedzmy nie jest to niemożliwe.
Gorzej sprawa wygląda z druga stroną. Grygera/Sorensen naprzeciwko Di Natale! Do tego Krasić, który uznaje grę w obronie za ujmę i w niej nie uczestniczy...
7/11 mamy piłkarzy pierwszego składu. Dodatkowo Martinez, który może się okazać lepszy od byłej ozdoby strony JP. To już 8/11. Do tego Del Piero, Grosso i Grygera, którzy nie odstają aż tak bardzo od trójki FaQu - De Ceglie - Motta?
Oczywiście największym problemem, będzie powstrzymywanie napastników Udinese biegających skrzydłami . Grosso i Marchisio, jakimś cudem muszą zatrzymać Sancheza - powiedzmy nie jest to niemożliwe.
Gorzej sprawa wygląda z druga stroną. Grygera/Sorensen naprzeciwko Di Natale! Do tego Krasić, który uznaje grę w obronie za ujmę i w niej nie uczestniczy...
- sharikk
- Juventino
Marudzicie, płaczecie, sapiecie i inne odgłosy wydajecie...a ja po prostu w głębi duszy czuje, wierze że wygramy dzisiejszego wieczoru, nieważne w jakim stylu, w tym momencie w jakim sie znajdujemy nie liczy się styl lecz zdobywanie co mecz kolejnych 3 oczek! To jest priorytet!
Wybaczcie ale ja w przeciwieństwie do Waszej większości wierzę w Naszych piłkarzy(choć wydaje mi się że na palcach jednej ręki wyliczyłbym tych którym zależy w każdym meczu na zwycięstwie, bo inni traktują to jako zwykłą prace, a koszulka Juve zobowiązuje!)
Koniec wywodów, płaczów i lamentów...zepnijmy się i uwierzmy, bo podobno wiara czyni cuda?
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!!! :!: :!: :!:
Wybaczcie ale ja w przeciwieństwie do Waszej większości wierzę w Naszych piłkarzy(choć wydaje mi się że na palcach jednej ręki wyliczyłbym tych którym zależy w każdym meczu na zwycięstwie, bo inni traktują to jako zwykłą prace, a koszulka Juve zobowiązuje!)
Koniec wywodów, płaczów i lamentów...zepnijmy się i uwierzmy, bo podobno wiara czyni cuda?
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!!! :!: :!: :!:
JUVE PER SEMPRE!!!
- Dobry Mudżyn
- Juventino
sharikk pisze:i inne odgłosy wydajecie...

???

Skoro wiara czyni cuda my wierzymy ze sie uda. Ale w tym wypadku ciezko o wiare. Jedyny plus to fakt, iz gramy u siebie.
Z tym 4-4-2 Alexa bym nie przesadzal. Patrz, ile razy roszady robił.
http://www.football-lineups.com/team/Manchester_United/
BESTER MANN, BESTEEER !

- Dobry Mudżyn
- Juventino
Grosso z pewnoscia nie bedzie, zwlaszcza ze Cegła i Traore sa kontuzjowani. Tak samo Grygier. Zwlaszcza ze Sorensen gral padake ostatnio na PO a Motta jest jeszcze rzadszyBartek88 pisze:Jesli na boisku nie bedzie grosso, gryger i na 100% na pewno Amauriego, to mecz spokojnie wygramy.

BESTER MANN, BESTEEER !

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Marchisio na lewej a Martinez w ataku.
Claudio akurat w takim meczu powinien się przydać w zabezpieczeniu lewej strony. Z tak dysponowanym Udinese to można grać z nim na skrzydle, ale nie w meczach z Bologną czy Chievo. Martinez, wiem wiem że przepłacony przeciętniak statysta ale na pewno lepszy od młodzika z primavery.
Claudio akurat w takim meczu powinien się przydać w zabezpieczeniu lewej strony. Z tak dysponowanym Udinese to można grać z nim na skrzydle, ale nie w meczach z Bologną czy Chievo. Martinez, wiem wiem że przepłacony przeciętniak statysta ale na pewno lepszy od młodzika z primavery.
- Darius19
- Juventino
Przy pladze kontuzji jaka obecnie w juve panuje nie łudźmy się optymalnego składu nie ustawimy
No ale cóż trzeba grać tym co się ma więc nasze gdybanie i tak nic nie da (niestety). A swoją drogą zobaczymy co pokaże nasz nowy zawodnik 

FORZA JUVE
- Gandalf8
- Juventino
Pazzini właśnie strzelił gola, przy którym asystował Kharja ( nie, już drugiego strzelił - teraz z asystą Maicona
), Cavani już walnął hat-tricka Sampie a my chcemy dziś wygrywać z atakiem Alex-Libertazzi/Martinez :rotfl: .

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
właśnie...Gandalf8 pisze:Pazzini właśnie strzelił gola, przy którym asystował Kharja ( nie, już drugiego strzelił - teraz z asystą Maicona), Cavani już walnął hat-tricka Sampie a my chcemy dziś wygrywać z atakiem Alex-Libertazzi/Martinez :rotfl: .
Milanowi wczoraj mecz wygrał znów m.in. Ibra, dziś Napoli, Cavani, a Interowi Pazzini, w przypadku dwóch pierwszych zespołów jest tak od początku sezonu, a w przypadku Interu będzie tak od dzisiejszej kolejki. Kto ma wygrywać mecze nam? Dlatego właśnie nie mamy szans na czwarte miejsce, bo na koniec sezonu m.in właśnie z w/w powodu przed nami na pewno będą Milan, Inter, Napoli i na 70/80% Roma, która ma lepszy atak i poukładaną drużynę. My nie mamy ani ataku, jesteśmy w budowie jak to mówi nasz zarząd i jesteśmy zdziesiątkowani kontuzjami. Na koniec wspomnę jeszcze o Palermo i Udinese, które przy dalszej naszej grze na takim poziomie także mają bardzo duże szanse nas wyprzedzić i to już niebawem, bowiem dziś mecz z Udine, a za kilka dni z Palermo. W tym momencie te dwie drużyny także są w lepszej formie.
Nadzieja tylko w tym, że niespodziewanie duet Del Piero i Martinez wprowadzą do akcji ofensywnych Juve dużo kreatywności, w konsekwencji bramek.