Premier League
- JuveQL
- Juventino
Echhh...i tak nie wywała ManU z Ligi Mistrzów. To jest pewne na 100% Prawda jest taka ze byloby to zupelnie nieoplacalne, bo takie zespoły nabijają do kasy UEFA bardzo duzo pieniedzy. Dlatego na pewno skonczy sie na pogróżkach, jednak pomarzyc zawsze wolno 
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja lubie Menchester z dwóch powodów:
1.Van Nisterlooy.
2.Christiano Ronaldo.
To są dwa powody za które lubie Menchester!!!!
I jeszcze sie nie napatrzyłem jak grają te dwie postacie
prezentują poprostu bardzo dobry poziom gry a szczególnie Ronaldo, a ja lubie jak on tak miesza i przechodzi dwóch albo trzech zawodników na raz
(tylko szkoda że przeważnie traci piłkę
) dlatego chce żeby zostali w LM.
A Van Nisterlooya lubie za to że strzela tyle bramek.Więc karę powinien dostać nie Menchester lecz tylko Rio Ferdinand on sobie narobił takiego bigosu i to jego nie powinno być w LM. A więc zastanów sie FIFO co wygadujesz.!!!!! I powiedz to jeszcze raz, ale o Rio Ferdinandzie!!!!
1.Van Nisterlooy.
2.Christiano Ronaldo.
To są dwa powody za które lubie Menchester!!!!
I jeszcze sie nie napatrzyłem jak grają te dwie postacie
prezentują poprostu bardzo dobry poziom gry a szczególnie Ronaldo, a ja lubie jak on tak miesza i przechodzi dwóch albo trzech zawodników na raz
(tylko szkoda że przeważnie traci piłkę
A Van Nisterlooya lubie za to że strzela tyle bramek.Więc karę powinien dostać nie Menchester lecz tylko Rio Ferdinand on sobie narobił takiego bigosu i to jego nie powinno być w LM. A więc zastanów sie FIFO co wygadujesz.!!!!! I powiedz to jeszcze raz, ale o Rio Ferdinandzie!!!!
- Juventinha
- Qualità Juventina
ja tez nie lubie mu. ale takie uklady to bez przesady. poza tym na bank tego nie zrobia. zawsze sie tak mowi a potem nic z tych rzeczy sie nie dzieje
- Nunez
- Juventino
MU montuje koalicję przeciw Abramowiczowi
Roman Abramowicz wyłożył ostatniego lata ok. 220 mln Euro na transfery. Kusi zawodników olbrzymimi gażami. Ostatnio przegrał batalię o Salgado i Raula. Również Manchester United stracił na rzecz Chelsea m.in. Juana Verona. W związku z tym działacze Manchesteru Utd. chcą ustanowienia jakiegoś prawa, które uniemożliwiałoby podobne posunięcia. Chodzi głównie o to, żeby klub nie mógł oferować piłkarzowi zbyt wygórowanych pieniędzy tylko po to, aby ten zmienił drużynę. Ze względu na przyjaźń na linii Ferguson - Queiroz, włodarze MU poprosili o wsparcie Real Madryt. Również zostaną podjęte próby rozmów z innymu klubami. Celem tych działań ma być stworzenie silnej grupy klubów sprzeciwiających się działaniom Rosjanina i jego izolację. Manchester United kontaktował się już również w tej sprawie z większością znaczących klubów Premier League. Głównym impulsem tych działań było przede wszystkim przejście dyrektora wykonawczego MU Peter Kenyona właśnie do Chelsea. Abramowicz podwoił mu zarobki. Przypomnijmy, że dzięku Kenyonowi MU podpisało kontrakt z Nike na 432 mln Euro.
Ciekawie czy Juve dolaczy do tego.....
Roman Abramowicz wyłożył ostatniego lata ok. 220 mln Euro na transfery. Kusi zawodników olbrzymimi gażami. Ostatnio przegrał batalię o Salgado i Raula. Również Manchester United stracił na rzecz Chelsea m.in. Juana Verona. W związku z tym działacze Manchesteru Utd. chcą ustanowienia jakiegoś prawa, które uniemożliwiałoby podobne posunięcia. Chodzi głównie o to, żeby klub nie mógł oferować piłkarzowi zbyt wygórowanych pieniędzy tylko po to, aby ten zmienił drużynę. Ze względu na przyjaźń na linii Ferguson - Queiroz, włodarze MU poprosili o wsparcie Real Madryt. Również zostaną podjęte próby rozmów z innymu klubami. Celem tych działań ma być stworzenie silnej grupy klubów sprzeciwiających się działaniom Rosjanina i jego izolację. Manchester United kontaktował się już również w tej sprawie z większością znaczących klubów Premier League. Głównym impulsem tych działań było przede wszystkim przejście dyrektora wykonawczego MU Peter Kenyona właśnie do Chelsea. Abramowicz podwoił mu zarobki. Przypomnijmy, że dzięku Kenyonowi MU podpisało kontrakt z Nike na 432 mln Euro.
Ciekawie czy Juve dolaczy do tego.....
- JuveQL
- Juventino
Hehehe, to jest po prostu smieszne...Jak mozna montowac koalicje przeciw komus tylko za to ze on ma pieniadze. To tak jakby polskie kluby zmontowały koalicje przeciwko zachodowi, który wykupuje naszych najlepszych pilkarzy do swoich klubów. Taki jest swiat, kto ma kase ten moze wszystko...
PS. Ciekawe, ze ta koalicje zalozyły dwa (podobno) najbogatsze kluby na swiecie :lol: :lol: :lol:
PS. Ciekawe, ze ta koalicje zalozyły dwa (podobno) najbogatsze kluby na swiecie :lol: :lol: :lol:
- juve21
- Juventino
Dokladnie.Żalosnemu MU zaczyna sie palić grunt pod nogami i widzą że ich dominacja w Lidze jest powaznie zagrożona .Dlatego szukają jakiegokolwiek sposobu aby załatwic Ruska.Ale akurat w tym sporze jestem po jego stronie i mam nadzieję że Chelsea dokopie MU.JuveQL pisze:Hehehe, to jest po prostu smieszne...Jak mozna montowac koalicje przeciw komus tylko za to ze on ma pieniadze. To tak jakby polskie kluby zmontowały koalicje przeciwko zachodowi, który wykupuje naszych najlepszych pilkarzy do swoich klubów. Taki jest swiat, kto ma kase ten moze wszystko...
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Reggie
- Juventino
Taki wspaniały i bogaty klub jak mu ma problemy?
Próbują robić wszystko, żeby Abramowicz ich w całości nie wykupił, stracili Kenyona i się boją że to nie koniec- to żałosne, mam nadzieję że Juve do takiej koalicji nie przystąpi. :?

Próbują robić wszystko, żeby Abramowicz ich w całości nie wykupił, stracili Kenyona i się boją że to nie koniec- to żałosne, mam nadzieję że Juve do takiej koalicji nie przystąpi. :?
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Tarnos15
- Juventino
Napewno Juve do tego nie przystąpi. Jestem tego pewnien na 100%. Ale jaki to jest bezsens, ja nie moge. Niech ten Abramowicz wykupi od nich V. Nistelrooya, Giggsa, C. Ronaldo, Ferdinanda i reszte tych ....... to wtedy zobaczym co Ferguson będzie robił 

- nookie
- Juventino
kotlet z miodem to bedzie srakaPeja48 pisze:taaaaaaa najlepiej niech sie połączą będzie kotlet z miodem

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.