Serie A (21): Sampdoria 0-0 JUVENTUS
- Sorek21
- Juventino
Wystawiony skład to wypisz wymaluj 4:2:3:1 ale nie,my gramy archaiczne 442 z beznadziejnym Marchisio na skrzydle,zagubionym w ataku Pepe a Alberto gra za bardzo z tylu i musi piłkę zabierać zamiast rozgrywyć.Ogólnie mecz beznadziejny,szarpanina i kopanina.Jedyny plus to że jest 0:0 i nadal szczęśliwie możemy wygrać
Nasz potencjał w ofensywie wręcz przeraża. Przecież my nie mamy nikogo, kto mógł by stworzyć jakieś zagrożenie, zagrać jakoś nieszablonowo, zaskoczyć czymś. No NIKOGO. Dlatego gra do przodu wygląda, tak jak wygląda. Z gówna bata nie ukręcisz, niestety...
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Konrad_cmf_
- Juventino
Dla mnie Marchisio powinien zejsc do srodka. Bardzo opanowany i pewny dzisiaj, dokladne podania.
Sissoko duzo strat po niecelnych podaniach i to na naszej polowie. Musi sie to zmienic.
In plus Pepe, chociaz jak dalej bedzie kontrowersyjny to dostanie druga kartkę.
Sedzia tragedia dzisiaj, a zawodnicy Sampdorii niezly cyrk i aktorstwo.
Sissoko duzo strat po niecelnych podaniach i to na naszej polowie. Musi sie to zmienic.
In plus Pepe, chociaz jak dalej bedzie kontrowersyjny to dostanie druga kartkę.
Sedzia tragedia dzisiaj, a zawodnicy Sampdorii niezly cyrk i aktorstwo.
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2011, 15:56 przez Konrad_cmf_, łącznie zmieniany 1 raz.
- Corcky
- Juventino
Pepe przesunąłbym na prawą stronę i wpuścił do ataku Martineza.
Cieszy mnie, że Sampa nie istnieje. O to chodzi. Przede wszystkim obrona. Jedną bramkę może uda nam się jakimś cudem wpakować.
Aquillani na plus wg mnie. Widać, że stara się ogarniać grę. I gra już od meczu z Bari z większą determinacją. Sissoko też niezastąpiony w odbiorze, gdyby jeszcze nie tracił głupio piłki byłoby super.
Trochę zawodzi atak. Widać, że Pepe nie jest naturalnym napastnikiem.
Traore
czy to nie była najszybsza kontuzja podczas meczu? :?
Cieszy mnie, że Sampa nie istnieje. O to chodzi. Przede wszystkim obrona. Jedną bramkę może uda nam się jakimś cudem wpakować.
Aquillani na plus wg mnie. Widać, że stara się ogarniać grę. I gra już od meczu z Bari z większą determinacją. Sissoko też niezastąpiony w odbiorze, gdyby jeszcze nie tracił głupio piłki byłoby super.
Trochę zawodzi atak. Widać, że Pepe nie jest naturalnym napastnikiem.
Traore

Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2011, 15:58 przez Corcky, łącznie zmieniany 1 raz.

Alessandro Del Piero ole!
- M.R.
- Juventino
Sampdoria gra BEZNADZIEJNIE ale pewnie wygra 1-0 wpychając piłkę do bramki w 89 minucie. Dlaczego tak będzie ? Bo Juventus nie umie dziś wykorzystać słabości swojego przeciwnika. Wyróżniają się Sissoko, Aquilani, Krasic i Pepe. To, że się wyróżniają, nie znaczy że grają dobrze. Prawie każdy odbiór Momo kończy się stratą piłki po paru sekundach
Ale widać że facet się stara i chcę coś udowodnić. Grający obok niego Aquilani stara się brać ciężar gry na siebie i rozdzielać piłki, wychodzi mu to jednak ze zmiennym szczęściem. Gramy praktycznie jednym skrzydłem a to przez najbardziej bezpłciowego piłkarza w kadrze Juve - Claudio Marchisio. Jak można ustawiać takiego gracza na skrzydle w taktyce 4-4-2 . Na dodatek wraz z nim po lewej stronie boiska gra Fabio Grosso, który już dawno powinien kopać piłkę w jakimś katarskim klubie. Facet jest totalnie beznadziejny i wolny a jego balonowe dośrodkowania to jakaś kpina.
W drugiej połowie powinien zejść Pepe aby uniknąć czerwonej kartki - w jego miejsce Alex bądź Martinez. Drugą zmianą powinno być zastąpienie Motty Grygerą bo Marco też może dostać w końcu czerwień.
Jeżeli nie wygrają z tak słabo dysponowaną Sampą to ja nie wiem z kim mogą wygrać na wyjazdach

W drugiej połowie powinien zejść Pepe aby uniknąć czerwonej kartki - w jego miejsce Alex bądź Martinez. Drugą zmianą powinno być zastąpienie Motty Grygerą bo Marco też może dostać w końcu czerwień.
Jeżeli nie wygrają z tak słabo dysponowaną Sampą to ja nie wiem z kim mogą wygrać na wyjazdach

- jakku1
- Juventino
On nie mial chyba ani jednej straty, ale tez trzeba przyznac, ze momentami niepotrzebnie zwalnia Nasze akcje.Konrad_cmf_ pisze:Dla mnie Marchisio powinien zejsc do srodka. Bardzo opanowany i pewny dzisiaj, dokladne podania.
Pepe na skrzydlo, Marchisio do srodka, Aquilani bardziej do przodu, moze cos strzelimy ; /
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ja. Powrócił do swojej ulubionej roli w Juventusie - kontuzjowanego.mateelv pisze:ps. ktoś wie co się stało Traore?
Nie wiem co dzisiaj odstawia sędzia, ale prędzej czy później Sampdoria dostanie tego karnego i wygra z nami ten mecz.
- Konrad_cmf_
- Juventino
No moze cos z tego by bylo. Czuje, ze dzisiaj jak nie wejdziemy srodkiem po podaniu po ziemi lub strzalem z okolic pola karnego to nic nie ugramy
- jareckik
- Juventino
Del Piero... Ladnie Martinez, poziom polskiej ligi.
- Bartek88
- Juventino
Pokazalismy ze reprezentujemy poziom Sampdorii.
Nie wiem tylko dlaczego Del Neri zamiast pozwolic nam czekac przez caly mecz na gola, kaze nam do 3 zmiany przez 98% czasu meczu zyc z nadzieja ze zejdzie Amauri... TAK SIE NIE ROBI :!:
Nie wiem tylko dlaczego Del Neri zamiast pozwolic nam czekac przez caly mecz na gola, kaze nam do 3 zmiany przez 98% czasu meczu zyc z nadzieja ze zejdzie Amauri... TAK SIE NIE ROBI :!:

Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2011, 16:54 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.
- KondzioJuveFans
- Juventino
dlaczego Alex tego nie trafił
ogólnie nie było źle... ale musimy być bardziej skuteczni
na plus dzisiaj Motta

ogólnie nie było źle... ale musimy być bardziej skuteczni
na plus dzisiaj Motta
Fino Alla Fine Forza Juventus!