Serie A (17): Chievo 1-1 JUVENTUS
- bendzamin
- Redaktor
- Robaku
- Juventino
No fatalnie, niestety. Krasicia bym nie widził, ale zastanawia mnie co ma DelNeri z wypuszczania Grosso i Iaquinty w pierwszym skladzie, zdejmowanie Fabio w 60 minucie, no malo mądre, szkoda, szkoda, szkoda, znów spadek na 3 miejsce, niby jeden punkt odrabiamy do MIlanu. 2 tracimy do lazio.
Ja mam nadzieje,ze już następny mecz z Parma zagramy w zupełnie innym składzie, że już na początku grudnia w kadrze nie będzie ani Vicka ani Grosso. a Traore mimo 3 minut też fajnie, czyli mlodzi obrońcy w juve naprawdę na plus.
no i fantastycznie jeszcze Napoli w 90 minucie bramka, czyli spadamy na 4 miejsce.
Ja mam nadzieje,ze już następny mecz z Parma zagramy w zupełnie innym składzie, że już na początku grudnia w kadrze nie będzie ani Vicka ani Grosso. a Traore mimo 3 minut też fajnie, czyli mlodzi obrońcy w juve naprawdę na plus.
no i fantastycznie jeszcze Napoli w 90 minucie bramka, czyli spadamy na 4 miejsce.
- JuveForeverPoznan
- Juventino
Antichrist, gratulacje 
masakra i porazka. niewykorzystane sytuacje sie zemscily, znow tracimy gola w koncowce
defensywa znow dziurawa. nasza zwykle najmocniejsza pomoc dzis nie istniala. pod koniec meczu zamkneli nas nawet nie na naszej polowie ale w naszym polu bramkowym. i to nie Barca, Lazio czy Milan, a CHIEVO
o ataku szkoda gadac, poza Entem mamy kompletnego nieudacznika, Iaquinte. sprzedac ich razem w promocji, jak nie to niech ich prezes porabie i wrzuci do kominka.
Krasic mnie dzis zawiodl, ale nie od razu Nedved zdobyl zlota pilke, dajmy mu jeszcze czas.
brak Melo i Marchisio, Alexa tez nie ma. i to od razu widac.
ostatni mecz w roku, byla okazja wzmocnienia sie na 2 miejscu. ale ciagniemy serie bez porazki... :?
jesli podczas mercato nie dokonay kilku kluczowych transferow( NAPASTNIK, boczni obroncy)to

masakra i porazka. niewykorzystane sytuacje sie zemscily, znow tracimy gola w koncowce

o ataku szkoda gadac, poza Entem mamy kompletnego nieudacznika, Iaquinte. sprzedac ich razem w promocji, jak nie to niech ich prezes porabie i wrzuci do kominka.
Krasic mnie dzis zawiodl, ale nie od razu Nedved zdobyl zlota pilke, dajmy mu jeszcze czas.
brak Melo i Marchisio, Alexa tez nie ma. i to od razu widac.
ostatni mecz w roku, byla okazja wzmocnienia sie na 2 miejscu. ale ciagniemy serie bez porazki... :?
jesli podczas mercato nie dokonay kilku kluczowych transferow( NAPASTNIK, boczni obroncy)to

- Reg
- Juventino
Hehe, typowy mecz z Chievo. 93` i tradycyjnie Pellisier. Wiadomo, kartoflisko i sędzia z Werony nie pomogli, ale pretensje można mieć tylko do patałachów biegających na boisku. I jeszcze pana w okularach na ławce trenerskiej. Jak można być tak bezmyślnym, żeby zdejmować najlepszego zawodnika na boisku, jedynego, który stwarza jakieś zagrożenie, a zostawić najgorszego. Mógł chociaż wpuścić np. Legro za Iaquinte (lepsza gra głową, strzał z dystansu, może nawet czasem piłkę by przyjął zawsze to jakaś szansa na gola), ale nie. Pupilek musi grać (czy można to nazwać grą?). Pomijam już irracjonalną decyzję o wystawieniu przeciętnego 19-latka na tak ważnej pozycji. Wszyscy poza Chiellim, Storarim i Qua zagrali słabo albo beznadziejnie. Krasić nie licząc minuty w ostatnim meczu z Lazio gra już chyba piąty słaby mecz z rzędu. Szkoda, ze nie mamy nikogo na rezerwie, bo przydałby mu się odpoczynek. Ciężko już patrzeć na jego grę. Właściwie poza szybkością niczego nie oferuje. Tak jak się obawiałem, po dobrym początku w Juve popada w przeciętniactwo.
Za 2 kolejki baty z Napoli i 7. miejsce wita, wszystko wróci do normy
Za 2 kolejki baty z Napoli i 7. miejsce wita, wszystko wróci do normy

- karosznurek
- Juventino
Co tu więcej pisać niż wielka szkoda remisu.
- Juventino79
- Juventino
No i extra.... Już się szykowały zarąbiste święta, a tu taki wynik... Gdybym mógł wyrazić swoje emocje zapewne dostałbym bana :? No i cudownie - spadamy na 4 miejsce. Napoli standardowo fuksik, Lazio także... Męczyliśmy się pond 30 minut i spierniczyliśmy sprawę na minutę przed końcem... Do tego ten VI i Krasić
Mogło być cudownie i 3 punkty do Milanu ,a tak mamy 5 i co gorsza Romę i zapewne niedługo interek na karku oraz cięęęężki mecz z Napoli :doh: No cóż kończymy rok w nienajgorszej sytuacji ale ze spoooooooorym niedosytem 

- Mrówa
- Juventino
Można było się tego spodziewać. Frajerstwo do sześcianu wychodzi nam z butów. Zamiast 3-0 po golach Kuntakinty i Krasica kończymy 1-1.
Oczywiście napoli strzela gola w 90 minucie
Dzięki takim meczom Scudetto nr 30 przeleci nam przed oczami.

Oczywiście napoli strzela gola w 90 minucie

Dzięki takim meczom Scudetto nr 30 przeleci nam przed oczami.

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
JuveForeverPoznan pisze:Antichrist, gratulacje
Dzięki bardzo.karpiu pisze:ps Antichrist gratulacje

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- deszczowy
- Juventino
- Giovani
- Juventino
No co tu dużo mówić. Zremisowaliśmy wygrany mecz... w dodatku frajersko. Powinniśmy wykazać się większym cwaniactwem i grać na czas. Przy zmianie Pepe > Traore, Pepe spieprzał do szatni jakby ktoś go gonił, zamiast spokojnie, powolutku zejść z boiska. Wiem, że to dziwnie brzmi, ale takie miałem odczucie. ZA MAŁO CWANIACTWA ! Oglądałem tylko drugą połowę, i nie powiem... mecz całkiem ciekawy, trzymający w napięciu, szczególnie dla kibica Juve. Fajnie się oglądało xD, szkoda tylko że tak frajersko zremisowaliśmy...
Na duuuży plus Chiellini i Storari

Na duuuży plus Chiellini i Storari

- Raaja
- Juventino
Juventus jest żenujący. Tydzień temu super szczęśliwe zwycięstwo na szczęście oliwa sprawiedliwa i dzisiaj zasłużony remis. Delneri zmianami przewyższa nawet Ranieriego. Iauqinta 2 najgorszy napastnik świata(1 jest Amauri) zostaje na boisku, a nasz najlepszy zawodnik Quagiarella schodzi. Delneri czy ty masz oczy? Iaquinta nie grał by w polskiej reprezentacji a u nas jest podstawowym graczem, coś jest nie tak. Juve pokazało dzisiaj, że nie zasługują na mistrzostwo w tym sezonie. Mam rade dla Giorgio Chielliniego. Jest jednym z najlepszych obrońców świata i jednym z moich ulubionych piłkarzy. Jeśli chcę coś osiągnąc w piłkę, proszę o to, żeby opuścił ten śmieszny klubik w którym jedyne co może osiągnąć to mistrzostwo serie b. Juventus [*]