Akcja t-shirty Juventusu druga edycja!
- Mateuszello
- Juventino
O tej koszulce co była w reklamówce FIFY od razu mówiłem, żeby nie robić z tym NO. Przecież to jest koszulka nastawiona negatywnie do Chielliniego, my mamy inne podejście. Chociaż to co ja widzę to chyba nie...
Z tym kolorowaniem NI to też zły pomysł.
Po prostu CHIELLINI(na czarno)!
Z tym kolorowaniem NI to też zły pomysł.
Po prostu CHIELLINI(na czarno)!
- Bianconeri23
- Juventino
To i mnie faja dopisz do Chielliniego XXL

- Diegol28
- Juventino
To ja też poprosze jeszcze koszulkę z Kielonem rozmiar L
"Prawdziwy wyścig między nami a milanistami polega na tym, kto pierwszy zdobędzie kolejną gwiazdkę: tyle że my sięgamy już po trzecią, a oni dopiero po drugą."
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Kurczi
- Juventino
Kolorowanie „Ni” kojarzy mi się tylko z jednym a tak poważnie czy pisanie nazwiska jest konieczne? Wszyscy wiedzą kogo rysunek przedstawia, a jak ktoś nie wie to i napisane nazwisko nie pomoże...
Mateuszello ja wysłałem z "AVE JUVE" tą czcionką http://pl.fonts2u.com/adonais-regular.czcionka żeby nawiązać do Cezara na którego podobieństwo zrobiony jest Giorgio
Mateuszello ja wysłałem z "AVE JUVE" tą czcionką http://pl.fonts2u.com/adonais-regular.czcionka żeby nawiązać do Cezara na którego podobieństwo zrobiony jest Giorgio
- tarzan
- Juventino
Moim skromnym zdaniem całe czarne CHIELLINO byłoby dobre. Na koszulce Iniesty czerwone NO podkreślało ironiczny charakter tej koszulki, a bez tego czerwonego koloru jest to dla mnie neutralne, gdybym nie widział filmiku fify to nawet nie wiedziałbym o co chodzi
. CHIELLINO brzmi bardziej po "cesarsku" co jest spójne z karykaturą Giorgio.
2 POST:
Na tej koszulce z Giorgio mógłby być też napis AVE GIORGIO lub AVE CHIELLINI lub "po polsku" AVE KIELON
2 POST:
Na tej koszulce z Giorgio mógłby być też napis AVE GIORGIO lub AVE CHIELLINI lub "po polsku" AVE KIELON

- KondzioJuveFans
- Juventino
biore:
wzór 1
kolor: granatowy
rozmiar: S
wzór 1
kolor: granatowy
rozmiar: S
Fino Alla Fine Forza Juventus!