Serie A (15): Catania 1-3 JUVENTUS
- Maku
- Juventino
- Kubba
- Juventino
Sorensen w pierwszym składzie? Jak dla mnie fajnie. Bardziej podoba mi się jego gra od tego co prezentuje Motta, nawet mimo tego, że nie angażuje się(Fred) w akcje ofensywne jak Włoch. Jest środkowym obrońcą lecz na skrzydle sobie radzi 

- Juve Master
- Juventino
Bo to stosunkowy nowy kanał i kiedy wykupowałeś swój pakiet C+ mogłeś nie mieć uwzględnionego C+ GOL :>Machnes pisze:Jest to mozliwe ze mam Cyfre+ (w tym Canal+) i nie mam tego czegoś Canal+ GOL?
- Machnes
- Juventino
czyli pewnie aktualizowanie listy kanałów nic nie pomoże?Juve Master pisze:Bo to stosunkowy nowy kanał i kiedy wykupowałeś swój pakiet C+ mogłeś nie mieć uwzględnionego C+ GOL :>Machnes pisze:Jest to mozliwe ze mam Cyfre+ (w tym Canal+) i nie mam tego czegoś Canal+ GOL?

- KondzioJuveFans
- Juventino
po pierwszej części gry powinniśmy prowadzić 3:1... po strzale Quagliarelli piłka była za linią , ale sędzia ślepy jak na MŚ w meczu Niemcy vs Anglia. Ogólnie gramy średnio , mam nadzieje , że w drugiej połowie będzie lepiej ! Stawiam 3:1 dla nas ! FORZA JUVE ! :twisted:
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- ManiekJuve91
- Juventino
powiem tak
FQ piłka wpadła za linię bramkową ;/ ale sędzia znowu dal ciała.
Ogólnie to mecz okej poza panem grosso;/ który jest kosmicznie słaby
Sorensen ładnie gra reszta bez rewelacji.
Aquilani z melo przeciętnie
Czekamy na 2 połowę.
FQ piłka wpadła za linię bramkową ;/ ale sędzia znowu dal ciała.
Ogólnie to mecz okej poza panem grosso;/ który jest kosmicznie słaby
Sorensen ładnie gra reszta bez rewelacji.
Aquilani z melo przeciętnie
Czekamy na 2 połowę.
- krystian1221
- Juventino
ma ktos link do transmisji pl ??
- kosciu88
- Juventino
Dobrze ze wygrywamy ale ja sie pytam co robil Grosso przy straconej bramce, poslizgnol sie ok ale wstac to juz nie laska? Lezal jak na plazy. Trzeba pochawali Vicka ze przy obu bramkach nie strzelal jak to ma w zywczaju tylko podawal. No i pierwsza bramka Q sluszna, pilka przekroczyla linie zdecydowanie. Oby sie tak skonczylo
- Łukasz
- Juventino
Nie oglądałem w tym roku żadnego meczu Catanii i czuję się mocno zaskoczony. Kapitalną piłkę grają, agresywny pressing, sprytne kontry. Wszystko z pierwszej piłki i na dużej szybkości... Fajnie poukładany zespół. Dobrze, że mamy Quagliarellę - jak dotąd najlepszy w naszych szergach (kapitalna asysta i profesorka przy golu). Po przeciwnej stronie fajnie grają Biagianti i Alvarez. No i Martinho, który robi bardzo dużo wiatru.
- Lypsky
- Juventino
Grosso dramat, ten człowiek nie ma prawa grać w pierwszym składzie. Sorensen ma pełne gacie i zapewne stąd jego słabsza postawa. Jakby tego było mało, trafił się nam głupi i ślepy sędzia - piłka po strzale Quagliarelli ewidentnie mija linie bramkową całym obwodem i co? Jajco.
Zadziwiająco dobra postawa Iaquinty. Nie można tego nie wygrać.
Zadziwiająco dobra postawa Iaquinty. Nie można tego nie wygrać.
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2010, 21:36 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Coldsoul
- Juventino
Początek fatalny, nic nie wychodziło, Aquilani tragicznie.
Potem przejęliśmy inicjatywę, szkoda tej straconej bramki i nieuznanego gola FabioQ. Co ciekawe, Iaquinta nawet dobrze (2 asysty!).
Ogólnie jeśli Aquilani jeszcze się obudzi i przestanie podawać na poziomie Momo to powinniśmy to wygrać.
Aha i nasi piłkarze zapomnieli, że tym razem na lewym skrzydle nie gra Marchisio ale klasyczny skrzydłowy 8) Mam nadzieję, że Del Neri im o tym przypomni.
Potem przejęliśmy inicjatywę, szkoda tej straconej bramki i nieuznanego gola FabioQ. Co ciekawe, Iaquinta nawet dobrze (2 asysty!).
Ogólnie jeśli Aquilani jeszcze się obudzi i przestanie podawać na poziomie Momo to powinniśmy to wygrać.
Aha i nasi piłkarze zapomnieli, że tym razem na lewym skrzydle nie gra Marchisio ale klasyczny skrzydłowy 8) Mam nadzieję, że Del Neri im o tym przypomni.
- cerb
- Juventino
Sorensen na skrzydle to tylko dodatkowy srodkowy obronca, poza polowe niewybiega.. grunt zeby bramki pilnowal... krasic i tak wie co zrobic..
Bramka ewidentnie na konto Grosso ale bledy sie kazdemuj zdarzaja i jak bedzie gral regularnie to takiej pomylki nie zrobi.
I cale szczescie ze Quagliarella strzelil na 2:1 bo sie niezle wnerwilem jak nieuznali tego gola wczesniej.
Vicek na plus.
Bramka ewidentnie na konto Grosso ale bledy sie kazdemuj zdarzaja i jak bedzie gral regularnie to takiej pomylki nie zrobi.
I cale szczescie ze Quagliarella strzelil na 2:1 bo sie niezle wnerwilem jak nieuznali tego gola wczesniej.
Vicek na plus.
A już wracałą mi trauma z poprzedniego sezonu ;| Na początku, kiedy to jechali nas piłkarze "no-name" i wyglądało to jak by to oni byli tu wielkim klubem. Uspokoiła mnie bramka, jednak po chwili frajersko straciliśmy gola ( znów trauma ). Na szczęście wszystko się dobrze skończyło i Q zdobył bramkę do szatni
( szkoda że tylko jedną, bo strzelił kolejnego swego dream gola, szkoda że w Serie A nie ma sędziów na liniach bramkowych )

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"