Serie A (12): JUVENTUS 1-1 Roma
- Łukasz
- Juventino
Ciekawe, czy Sorensen na boku, czy Bonucci, który w interowskiej primaverze zaczynał na boku...Kubba pisze:Czyli, że kto gra na prawej? Sorensen? :shock:
Dla mnie trochę dziwna, żeby nie napisać głupia decyzja Delneriego... Brazzo powinien hasać na skrzydle obrony. Bardziej pewny i doświadczony niż młody blondas. Oby to wypaliło...
- przemal
- Juventino
Czyli Chiellini na lewej, a z prawej Grosso? dziwnie to wygląda, szczególnie z Sorensenem na środku, ja na miejscu DN miałbym obawy przed wystawieniem go w meczu z takim przeciwnikiem. Ale zobaczymy, ciekawe jak Kielon się na boku pokażeElo Melo:) pisze:OFICJALNE JEDENASTKI:
JUVENTUS (4-4-2): Storari; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso; Pepe, Felipe Melo, Aquilani, Marchisio; Quagliarella, Iaquinta.

- Łukasz
- Juventino
Nie, taka opcja nie wchodzi w grę.Przemaldino pisze: Czyli Chiellini na lewej, a z prawej Grosso
- Kubba
- Juventino
Tak czy siak, dla mnie niezrozumiała decyzja trenera... Roma to nie Cesena. Żebyśmy się na tym nie przejechali.Łukasz pisze: Ciekawe, czy Sorensen na boku, czy Bonucci, który w interowskiej primaverze zaczynał na boku...
- juventini22
- Juventino
macie link do transmisjiw canal plus
?
?
- wtulazel
- Juventino
Ja was nie rozumiem. Jak młodzi nie grają to źle, a jak grają to jeszcze gorzej bo niedoświadczeni. Ja się spytam z kim mają grać jak nie z wielkimi zespołami? Przecież tylko w takim meczu mogą dowieść swojej wartości, jeśli się Sorensen dzisiaj spisze to widzę przed nim świetlaną przyszłość, gorzej jeśli młodemu blondasowi nie pójdzie dobrze...
- wierzba
- Juventino
http://sportstream24.com/italy_football ... line_1.phpjuventini22 pisze:macie link do transmisjiw canal plus
?
- KondzioJuveFans
- Juventino
karny to ja nie wiem , masakra... w obronie dobrze grają , Sorensen bezbłędny , Melo dzisiaj słabiej a Aquilani robi swoje aż miło patrzeć
Bramka Iaquinty ładna , ale w drugiej połowie musimy rzucić się na Romę i zdobyć tą drugą bramkę !! FORZA JUVE !!!

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- sylvin
- Juventino
tak i niech teraz powiedza ze wszystki scudetto zdobywalismy dzieki sedziom, teraz sedzia okrada nas z 3pkt, poki co mamy 1pkt, miejmy nadzieje ze Juve bedzie grac z charakterem i dokopią tym rzymianom
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba.
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Vicek bardzo ładna bramka.
Ja również nie rozumiem... Pepe odwrócony tyłem do piłki, ruchu ręki w jej kierunku również nie widziałem.
Wygramy i tak, na pohybel sędziom!
Ja również nie rozumiem... Pepe odwrócony tyłem do piłki, ruchu ręki w jej kierunku również nie widziałem.
Wygramy i tak, na pohybel sędziom!