Serie A (10): JUVENTUS 3-1 Cesena
- ManiekJuve91
- Juventino
Ten Motta jest rzadki....
Aquilani i Del Piero jak zawsze super mecz.
Grosso coś tam szarpie z obrony no ale nic szczególnego
Aquilani i Del Piero jak zawsze super mecz.
Grosso coś tam szarpie z obrony no ale nic szczególnego
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2010, 16:22 przez ManiekJuve91, łącznie zmieniany 1 raz.
- ManiekJuve91
- Juventino
Dokładnie!
Moim zdaniem za wolno wyprowadzamy ataki zbyt czytelne to wszystko.Nikt z przodu nie pokazuję się do grania.Oczywiście nie musimy się śpieszyc ale tylko żeby były 3pkt!!
Grosso Samolub!! miał do grania na czystą pozycję z Iaquintą i FQ.... żal....
Moim zdaniem za wolno wyprowadzamy ataki zbyt czytelne to wszystko.Nikt z przodu nie pokazuję się do grania.Oczywiście nie musimy się śpieszyc ale tylko żeby były 3pkt!!
Grosso Samolub!! miał do grania na czystą pozycję z Iaquintą i FQ.... żal....

- Lypsky
- Juventino
Powinien wyłapać strzała w pysk i wylecieć z boiska. Ten chodzący dramat chyba chciał coś udowodnić Del Neriemu.ManiekJuve91 pisze: Grosso Samolub!! miał do grania z Iaquintą i FQ.... żal....
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- ManiekJuve91
- Juventino
Właśnie miałem pytac o co kaman z tą zmianą melo za Hasana

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ciekawe, co jest z Melo... Niemniej jednak, 3 punkty cieszą. Dobrze zagrali Del Piero, Aquilani, Marchisio, Sorensen i oczywiście Q. Nawet Iaquinta coś ustrzelił. 1 punkt straty mamy teraz do Interu. 

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Alfa i Omega
- Juventino
Bo ja wiem? ani nie utykał, nie widziałem, żeby sygnalizował zmianę... wyglądał tylko na poddenerwowanego. diabli go wiedzą.
a mecz ujdzie, pierwsze 20 minut fatalne, Sorensen niezły w odbiorze, ale gorzej już z podaniami, kilka głupich strat. jak na debiut w sumie nie najgorzej. aczkolwiek niepewny. zdecydowanie niepewny.
Bonucci i jego kiwka tuż przed naszym polem karnym [ ' ] zawału można dostać. Grosso irytujący. Aqua bardzo dobrze, Quaglia po bramce się obudził.
a mecz ujdzie, pierwsze 20 minut fatalne, Sorensen niezły w odbiorze, ale gorzej już z podaniami, kilka głupich strat. jak na debiut w sumie nie najgorzej. aczkolwiek niepewny. zdecydowanie niepewny.
Bonucci i jego kiwka tuż przed naszym polem karnym [ ' ] zawału można dostać. Grosso irytujący. Aqua bardzo dobrze, Quaglia po bramce się obudził.
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
PLUSY:
+ dobra gra całego zespołu , wymiana piłki , prostopadłe podania , swietne kontry na koniec. Nie zapominajmy ze Cesina w 10 grała, wiec bez wielkich podniecen ale wygladało wszystko obiecująco
+ ruszyliśmy od razu do przodu po stracie gola i przy prowadzeniu 2:1 nie spoczęliśmy na laurach tylko dalej kontrolowaliśmy mecz. WRESZCIE!!!
+ o dziwo dobra gra Grosso i Salihamidzica, to sygnał dla Del Neriego , że nie powinno się skreślać zawodników przez zły wcześniejszy sezon , nie zapominajmy, że cały Juventus ostatnii sezon miał kiepski
+kolejny gol Quagliarelli, może w koncu będzie jakiś napastnik który regularnie będzie strzelał.
MINUSY:
- kolejna kontuzja zapewne miesi
U Melo, zrównać z ziemia te Vinovio
+ dobra gra całego zespołu , wymiana piłki , prostopadłe podania , swietne kontry na koniec. Nie zapominajmy ze Cesina w 10 grała, wiec bez wielkich podniecen ale wygladało wszystko obiecująco
+ ruszyliśmy od razu do przodu po stracie gola i przy prowadzeniu 2:1 nie spoczęliśmy na laurach tylko dalej kontrolowaliśmy mecz. WRESZCIE!!!
+ o dziwo dobra gra Grosso i Salihamidzica, to sygnał dla Del Neriego , że nie powinno się skreślać zawodników przez zły wcześniejszy sezon , nie zapominajmy, że cały Juventus ostatnii sezon miał kiepski
+kolejny gol Quagliarelli, może w koncu będzie jakiś napastnik który regularnie będzie strzelał.
MINUSY:
- kolejna kontuzja zapewne miesi

- Feeps
- Juventino
4 do lidera, jaki tam inter...Antichrist pisze:1 punkt straty mamy teraz do Interu.
Aquilani świetny mecz, podoba mi się chłopak coraz bardziej. Od początku w niego wierzyłem i pokazuję, że nie zapomniał jak się gra.
Grosso co samolubnie strzelił, jeszcze jakby wpadło fuksiarsko to mógłby mówić, że jest potrzebny bo ledwo wejdzie to strzela

Tylko nie kolejna kontuzja, trzeba coś z tym zrobić kurczę wreszcie !
Gdybyśmy cały sezon grali jedną w miarę ogarniętą 11-tką to wyniki też byłyby lepsze.
3-1, dobrze jest. FORZA JUVE !
Nie ma nic piękniejszego niż Juve
- ketraB
- Juventino
Tak jak mówiłem przed meczem - powinniśmy to pyknąć. Bardzo pomogła nam ta czerwona kartka, ale cóż...
Aquilani rządził i dzielił w dzisiejszym meczu, brakowało nam takiego pomocnika w tamtym roku. Martwi mnie zmiana Melo.
Motta cieniutko, Pepe pozytywnie mnie zaskoczył - nieźle dośrodkowywał i nawet piłka mu dzisiaj nie przeszkadzała.
Martwią mnie jednak kolejne mecze. Teraz Brescia na wyjeździe, a później Roma... będzie ciężko, bardzo ciężko wygrać te mecze, a nie możemy gubić punktów.
W letnim mercato naliczyłem 5 pozycji, które wymagają wzmocnienia.
Lewe skrzydło - obrońca i pomocnik
Prawa obrona
Środkowy obrońca
Napastnik
nie wiem czy starczy kasy naszym bossom
Aquilani rządził i dzielił w dzisiejszym meczu, brakowało nam takiego pomocnika w tamtym roku. Martwi mnie zmiana Melo.
Motta cieniutko, Pepe pozytywnie mnie zaskoczył - nieźle dośrodkowywał i nawet piłka mu dzisiaj nie przeszkadzała.
Martwią mnie jednak kolejne mecze. Teraz Brescia na wyjeździe, a później Roma... będzie ciężko, bardzo ciężko wygrać te mecze, a nie możemy gubić punktów.
W letnim mercato naliczyłem 5 pozycji, które wymagają wzmocnienia.
Lewe skrzydło - obrońca i pomocnik
Prawa obrona
Środkowy obrońca
Napastnik
nie wiem czy starczy kasy naszym bossom
- karpiu
- Juventino
Meczu nie miałem przyjemności oglądać niestety, zatem nie bede pisał o grze
, fajnie że podnieśliśmy sie po bramce dla gości i wygraliśmy, brawo liczą sie 3 pkt, nie wymagajmy bajecznej gry w tak okrojonym składem:), wieczor z uśmiechem na twarzy to coś co lubie 

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!