LE (gr. A) [02]: Manchester City 1-1 JUVENTUS
- stahoo
- Juventino
Sądzę, że jest większym celem niż u nasOuh_yeah pisze:Hmmm.... pytanie w ilu literach ten mecz ma City. W sumie to LE chyba nie jest jakimś wielkim ich celem.

- ŁukaszzNTFanJuve
- Juventino
Panowie
Ja wielki szaman :C mówię Wam , coś czuję że bedzie dobry dla Nas rezultat 8) 4-4-2 i do przodu
wydaje mi się że dobrą taktyką na MC będą akcje skrzydałmi , wrzutki ... a nóż widelec , no i jakieś wolne jak to wiemy :-D A tak poza albo w temacie : Polsat Futbol ( kanał 54) to to samo co zwykły polsat futbol czy jak ( to VOD?)? Bo mam Cyfrowy Polsat I Polsat Futbol też tylko nie wiem czy akurat na tym bedzie leciał mecz .
Zaciskamy kciuki i kibicujemy naszym ( Lech czy Juve - bez znaczenia tym i tym :-D )
Pozdrawiam,

Zaciskamy kciuki i kibicujemy naszym ( Lech czy Juve - bez znaczenia tym i tym :-D )
Pozdrawiam,
- Corcky
- Juventino
Wielki Szamanie główna siła City to także skrzydła, a więc tam powinno być sporo spięć.ŁukaszzNTFanJuve pisze:PanowieJa wielki szaman :C mówię Wam , coś czuję że bedzie dobry dla Nas rezultat 8) 4-4-2 i do przodu
wydaje mi się że dobrą taktyką na MC będą akcje skrzydałmi ,
Czekam z niecierpliwością na skład. Chętnie zobaczyłbym Sissoko w środku.
EDIT: o.. jest i Momo. Mam jedno zastrzeżenie. Myślę, ze Martinez mógł zostać na ławce jako alternatywa dla któregoś z napastników. A tak, nie mamy na ławie praktycznie nikogo godnego zmiany w ataku.
Ostatnio zmieniony 30 września 2010, 20:10 przez Corcky, łącznie zmieniany 1 raz.

Alessandro Del Piero ole!
- nowik92
- Juventino
Szkoda, że nie Storari.Kicek7 pisze:W bramce jednak Manninger. Reszta tak jak podał Tuttosport.
Skład City: Hart - Zabaleta, Toure, Kompany, Boateng - Vieira, Barry, Toure - Johnson, Tevez, Adebayor
W sumie nie jakiś rewelacyjny ten skład ManCity...
Tevez oczywiście robi wrażenie i trochę straszy, Adebayor może też, poza tym wymieniłbym może jeszcze 2 zawodników, nie zapominając, że gramy w Anglii liczę na zwycięstwo.

- Kryształ
- Juventino
Nie jestem w stanie pojąć dlaczego Luigi wystawia w takim meczu Manningera. Nie mówie tutaj o tym, że jest on gorszym bramkarzem od Marco ale nie ma ogrania, po prostu nie GRA! W głupim mecz z lechem gdzie się skompromitowaliśmy grał niepewnie.. aż boję się myśleć co będzie tutaj. To samo tyczy się Momo, moim zdaniem facet jest obecnie pod formą i boje sie o te jego rajdy a'la jeździec bez głowy a starta piłki w śroku pola przy barrym, nie obliczalnym toure i szybkim tevezie moze skończyć się bramkami i przegranym meczem no ale.. obym się mylił.. FORZA JUVE !!!
- krystian1221
- Juventino
Wie ktos moze czy na jakims zagranicznym kanale na N-ce bedize mecz ??
- Mateuszello
- Juventino
Wie ktoś może dlaczego w wyjściowej nie gra Storari? Kontuzja? Bo o niczym nie słyszałem, ani nie czytałem...
- wierzba
- Juventino
- Myzarel
- Juventino
Będzie ciężko... ale wierzę że chłopaki się sprężą i wywiozą korzystny wynik z trudnego terenu.
Oglądając mecz Borussi z Sevillą i widząc jak grał Caceres żal d... ściska że nie ma go u nas

Oglądając mecz Borussi z Sevillą i widząc jak grał Caceres żal d... ściska że nie ma go u nas

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti