LE (gr. A) [01]: JUVENTUS 3-3 Lech

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2010, 14:20

Jeżeli ktoś sądzi, że Juve straci jakiś punkt w tym meczu to radze mu iść do psychiatry... :angry:

furiaceca11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2010, 14:28

Piłkarze Lecha Poznań są już w Turynie. Samolot czarterowy którym do Włoch udali się do Włoch poznaniacy na lotnisku zameldował się o godzinie 12:30 – Mieliśmy drobne opóźnienie związane z niekorzystnym wiatrem, ale jesteśmy już na miejscu. Teraz naszym autokarem udamy się do hotelu. Tam chłopaki zjedzą obiad i będą mieli trochę czasu na odpoczynek. Wieczorem na Stadio Olimpico odbędziemy nasz ostatni trening przed meczem – mówi kierownik drużyny Lecha, Łukasz Mowlik.

:rotfl:

źródło: http://www.lechpoznan.pl/art,15365,lech ... urynie.htm

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2010, 15:34

furiaceca11 pisze:Piłkarze Lecha Poznań są już w Turynie. Samolot czarterowy którym do Włoch udali się do Włoch poznaniacy na lotnisku zameldował się o godzinie 12:30 – Mieliśmy drobne opóźnienie związane z niekorzystnym wiatrem, ale jesteśmy już na miejscu. Teraz naszym autokarem udamy się do hotelu. Tam chłopaki zjedzą obiad i będą mieli trochę czasu na odpoczynek. Wieczorem na Stadio Olimpico odbędziemy nasz ostatni trening przed meczem – mówi kierownik drużyny Lecha, Łukasz Mowlik.

Nie masz się czego czepnąć? Głupi błąd, ale jeszcze nie powód, żeby się wyśmiewać. Widać w Poznaniu nawet redaktorzy strony są zdenerwowawni 8)

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 września 2010, 16:13

Zdun pisze:Jeżeli ktoś sądzi, że Juve straci jakiś punkt w tym meczu to radze mu iść do psychiatry... :angry:
Lekceważyć Lecha nie można, w jednej sytacji słupek, drugiej ponad bramką, trzeciej prosto w bramkarza i 0:0... Wiecie Iaquinta w ataku :?

Ale sądzę, że zwyciężymy, nie ma kurna innej opcji.

FORZA JUVE!!!
forzajuve1810

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2010, 16:16

Faktycznie, straszne śmieszne, wysoki poziom poczucia humoru to jest to!

Osobiście mam nadzieję, że Lech co najmniej zremisuje jutro, a na Bułgarskiej już widzę ten sajgon. Jutro całym sercem jestem za Lechem i osobiście trochę się dziwię, jak można nie kibicować rodzimemu klubowi? OK, jestem z Poznania, ale gdyby Wisła, albo Legia grały w LE lub LM, to życzyłbym im jak najlepiej....

"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn z Hippony
RDKA

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2010, 16:19

forzajuve1810 pisze:Faktycznie, straszne śmieszne, wysoki poziom poczucia humoru to jest to!

Osobiście mam nadzieję, że Lech co najmniej zremisuje jutro, a na Bułgarskiej już widzę ten sajgon. Jutro całym sercem jestem za Lechem i osobiście trochę się dziwię, jak można nie kibicować rodzimemu klubowi? OK, jestem z Poznania, ale gdyby Wisła, albo Legia grały w LE lub LM, to życzyłbym im jak najlepiej....
Całkowicie popieram... Wszyscy narzekają na naszą ligę ale gdy jest okazja by wspomóc jej rozwój, znajdują sie tacy którzy poprostu wolą lepsze z miejsca.. Pozdro

hazet

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2010, 16:22

<<W@jTEk>>
*Ki$iEL*

Dzięki

furiaceca11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2010, 16:25

deszczowy pisze:
furiaceca11 pisze:Piłkarze Lecha Poznań są już w Turynie. Samolot czarterowy którym do Włoch udali się do Włoch poznaniacy na lotnisku zameldował się o godzinie 12:30 &#8211; Mieliśmy drobne opóźnienie związane z niekorzystnym wiatrem, ale jesteśmy już na miejscu. Teraz naszym autokarem udamy się do hotelu. Tam chłopaki zjedzą obiad i będą mieli trochę czasu na odpoczynek. Wieczorem na Stadio Olimpico odbędziemy nasz ostatni trening przed meczem &#8211; mówi kierownik drużyny Lecha, Łukasz Mowlik.

Nie masz się czego czepnąć? Głupi błąd, ale jeszcze nie powód, żeby się wyśmiewać. Widać w Poznaniu nawet redaktorzy strony są zdenerwowawni 8)
To nie są jacyś redaktorzy, tylko oficjele głównej stronki Lecha :think:
To tylko obrazuje poziom, redakcji, jest niechlujny i zbliżony do poziomu polskiej "piłki".

forzajuve1810

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2010, 16:28

Faktycznie, Tobie nigdy nie zdarza się pomylić. Czyjekolwiek pomyłki są wg Ciebie godne piętnowania? Ludziom na jakimkolwiek stanowisku zdarzają się pomyłki, to nie roboty! Teraz możesz doczepić się do mojej pisowni, braku przecinków itp.

Peter

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2010, 16:31

Ciekawe ile będzie jutro ludzi na stadionie? Pewnie nie za dużo...

Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?

"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
RDKA

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2010, 16:31

To nie są jacyś redaktorzy, tylko oficjele głównej stronki Lecha :think:
To tylko obrazuje poziom, redakcji, jest niechlujny i zbliżony do poziomu polskiej "piłki".
Twoja wypowiedź też nie jest everestem...

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2010, 16:35

forzajuve1810 pisze:
Moze dlatego, ze wiekszosci z tutaj obecnych nie obchodzi Liga Polska? Moze dlatego ze sa kibicami Juventusu, i malo ich obchodzi to ze przeciwnikiem Juventusu jest jakas tam druzyna z Poznania ktora jakims fuksem wygrala polską ligę? Hę?

Ja co prawda jestem aktywnym uczestnikiem wyjazdów mojej polskiej miłosci, interesuje sie naszą ligą na codzien, ale tez raczej Lechowi kibicowac w czwartek nie bede.

Co do meczu, oczekuje zwyciestwa Juventusu minimum trzema bramkami :cool:

Obrazek
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 września 2010, 16:42

forzajuve1810 pisze:Osobiście mam nadzieję, że Lech co najmniej zremisuje jutro, a na Bułgarskiej już widzę ten sajgon. Jutro całym sercem jestem za Lechem i osobiście trochę się dziwię, jak można nie kibicować rodzimemu klubowi? OK, jestem z Poznania, ale gdyby Wisła, albo Legia grały w LE lub LM, to życzyłbym im jak najlepiej....

Osobiście chyba jestem kibicem Juventusu Turyn nie Lecha Poznań? Jak zawsze liczę na to ,że Polskie drużyny coś osiągną w europejskich pucharach, to teraz nie zamierzam kibicować naszej drużynie bo gra z klubem, którego jestem kibicem od ponad dekady, więc nie wydaje mi się by wspieranie starej damie było czymś złym i godnym potępienia.

forzajuve1810

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2010, 16:47

1. nie jakaś tam drużyna, a KKS Lech Poznań
2. nie jakimś tam fuksem, a jak najbardziej zasłużenie

Nikt Ci nie każe kochać KKS, ale liczenie że polska(!) drużyna dostanie baty jest dla mnie po prostu dziwne!

Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2010, 16:51

forzajuve1810 pisze:1. nie jakaś tam drużyna, a KKS Lech Poznań
2. nie jakimś tam fuksem, a jak najbardziej zasłużenie

Nikt Ci nie każe kochać KKS, ale liczenie że polska(!) drużyna dostanie baty jest dla mnie po prostu dziwne!
nie fuksem? a kto po karnych wygrał (przegrał u siebie) z Mistrzem Azerbejdżanu ? :D :rotfl: :rotfl: :rotfl:

przez chwilę jako Marco Buffon
Zablokowany