LE (gr. A) [01]: JUVENTUS 3-3 Lech
- furiaceca11
- Juventino
Piłkarze Lecha Poznań są już w Turynie. Samolot czarterowy którym do Włoch udali się do Włoch poznaniacy na lotnisku zameldował się o godzinie 12:30 – Mieliśmy drobne opóźnienie związane z niekorzystnym wiatrem, ale jesteśmy już na miejscu. Teraz naszym autokarem udamy się do hotelu. Tam chłopaki zjedzą obiad i będą mieli trochę czasu na odpoczynek. Wieczorem na Stadio Olimpico odbędziemy nasz ostatni trening przed meczem – mówi kierownik drużyny Lecha, Łukasz Mowlik.
:rotfl:
źródło: http://www.lechpoznan.pl/art,15365,lech ... urynie.htm
- deszczowy
- Juventino
Nie masz się czego czepnąć? Głupi błąd, ale jeszcze nie powód, żeby się wyśmiewać. Widać w Poznaniu nawet redaktorzy strony są zdenerwowawni 8)furiaceca11 pisze:Piłkarze Lecha Poznań są już w Turynie. Samolot czarterowy którym do Włoch udali się do Włoch poznaniacy na lotnisku zameldował się o godzinie 12:30 – Mieliśmy drobne opóźnienie związane z niekorzystnym wiatrem, ale jesteśmy już na miejscu. Teraz naszym autokarem udamy się do hotelu. Tam chłopaki zjedzą obiad i będą mieli trochę czasu na odpoczynek. Wieczorem na Stadio Olimpico odbędziemy nasz ostatni trening przed meczem – mówi kierownik drużyny Lecha, Łukasz Mowlik.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Lekceważyć Lecha nie można, w jednej sytacji słupek, drugiej ponad bramką, trzeciej prosto w bramkarza i 0:0... Wiecie Iaquinta w ataku :?Zdun pisze:Jeżeli ktoś sądzi, że Juve straci jakiś punkt w tym meczu to radze mu iść do psychiatry...
Ale sądzę, że zwyciężymy, nie ma kurna innej opcji.
FORZA JUVE!!!
- forzajuve1810
- Juventino
Faktycznie, straszne śmieszne, wysoki poziom poczucia humoru to jest to!
Osobiście mam nadzieję, że Lech co najmniej zremisuje jutro, a na Bułgarskiej już widzę ten sajgon. Jutro całym sercem jestem za Lechem i osobiście trochę się dziwię, jak można nie kibicować rodzimemu klubowi? OK, jestem z Poznania, ale gdyby Wisła, albo Legia grały w LE lub LM, to życzyłbym im jak najlepiej....
Osobiście mam nadzieję, że Lech co najmniej zremisuje jutro, a na Bułgarskiej już widzę ten sajgon. Jutro całym sercem jestem za Lechem i osobiście trochę się dziwię, jak można nie kibicować rodzimemu klubowi? OK, jestem z Poznania, ale gdyby Wisła, albo Legia grały w LE lub LM, to życzyłbym im jak najlepiej....
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn z Hippony
- RDKA
- Juventino
Całkowicie popieram... Wszyscy narzekają na naszą ligę ale gdy jest okazja by wspomóc jej rozwój, znajdują sie tacy którzy poprostu wolą lepsze z miejsca.. Pozdroforzajuve1810 pisze:Faktycznie, straszne śmieszne, wysoki poziom poczucia humoru to jest to!
- furiaceca11
- Juventino
To nie są jacyś redaktorzy, tylko oficjele głównej stronki Lechadeszczowy pisze:Nie masz się czego czepnąć? Głupi błąd, ale jeszcze nie powód, żeby się wyśmiewać. Widać w Poznaniu nawet redaktorzy strony są zdenerwowawni 8)furiaceca11 pisze:Piłkarze Lecha Poznań są już w Turynie. Samolot czarterowy którym do Włoch udali się do Włoch poznaniacy na lotnisku zameldował się o godzinie 12:30 – Mieliśmy drobne opóźnienie związane z niekorzystnym wiatrem, ale jesteśmy już na miejscu. Teraz naszym autokarem udamy się do hotelu. Tam chłopaki zjedzą obiad i będą mieli trochę czasu na odpoczynek. Wieczorem na Stadio Olimpico odbędziemy nasz ostatni trening przed meczem – mówi kierownik drużyny Lecha, Łukasz Mowlik.

To tylko obrazuje poziom, redakcji, jest niechlujny i zbliżony do poziomu polskiej "piłki".
- forzajuve1810
- Juventino
Faktycznie, Tobie nigdy nie zdarza się pomylić. Czyjekolwiek pomyłki są wg Ciebie godne piętnowania? Ludziom na jakimkolwiek stanowisku zdarzają się pomyłki, to nie roboty! Teraz możesz doczepić się do mojej pisowni, braku przecinków itp.
- Peter
- Juventino
Ciekawe ile będzie jutro ludzi na stadionie? Pewnie nie za dużo...
Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
- D-Rose
- Juventino
Moze dlatego, ze wiekszosci z tutaj obecnych nie obchodzi Liga Polska? Moze dlatego ze sa kibicami Juventusu, i malo ich obchodzi to ze przeciwnikiem Juventusu jest jakas tam druzyna z Poznania ktora jakims fuksem wygrala polską ligę? Hę?forzajuve1810 pisze:
Ja co prawda jestem aktywnym uczestnikiem wyjazdów mojej polskiej miłosci, interesuje sie naszą ligą na codzien, ale tez raczej Lechowi kibicowac w czwartek nie bede.
Co do meczu, oczekuje zwyciestwa Juventusu minimum trzema bramkami

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
forzajuve1810 pisze:Osobiście mam nadzieję, że Lech co najmniej zremisuje jutro, a na Bułgarskiej już widzę ten sajgon. Jutro całym sercem jestem za Lechem i osobiście trochę się dziwię, jak można nie kibicować rodzimemu klubowi? OK, jestem z Poznania, ale gdyby Wisła, albo Legia grały w LE lub LM, to życzyłbym im jak najlepiej....
Osobiście chyba jestem kibicem Juventusu Turyn nie Lecha Poznań? Jak zawsze liczę na to ,że Polskie drużyny coś osiągną w europejskich pucharach, to teraz nie zamierzam kibicować naszej drużynie bo gra z klubem, którego jestem kibicem od ponad dekady, więc nie wydaje mi się by wspieranie starej damie było czymś złym i godnym potępienia.
- forzajuve1810
- Juventino
1. nie jakaś tam drużyna, a KKS Lech Poznań
2. nie jakimś tam fuksem, a jak najbardziej zasłużenie
Nikt Ci nie każe kochać KKS, ale liczenie że polska(!) drużyna dostanie baty jest dla mnie po prostu dziwne!
Nikt Ci nie każe kochać KKS, ale liczenie że polska(!) drużyna dostanie baty jest dla mnie po prostu dziwne!
- Tigmar
- Juventino
nie fuksem? a kto po karnych wygrał (przegrał u siebie) z Mistrzem Azerbejdżanu ?forzajuve1810 pisze:1. nie jakaś tam drużyna, a KKS Lech Poznań

przez chwilę jako Marco Buffon