Serie A (1): Bari 1-0 JUVENTUS
- pan Zambrotta
- Juventino
ten koleś nie zasypuje nas dziesiątkami newsów, tylko dziesiątkami spamów. Wybiera każdą wiadomość z jakże rzetelnego tuttojuve, wkleja w translator, zrozumie 2 zdania i wkleja na forum, opatrując to swoim rozbudowanym komentarzem. Staje się tutaj bożyszczem, a ja nie znoszę konkurencji.szczypek pisze:Człowieku codziennie zasypujesz nas dziesiątkami newsów. Podejrzewam że skoro sam nie znalazłeś takowej informacji to i nikt inny jej nie znalazł toteż odpowiedzi nie otrzymasz dopóki sam jej nie znajdziesz.<<W@jTEk>> pisze:Dlaczego Aquilani nie został powołany ??
- Monte Cristo
- Juventino
No i nareszcie sezon sie zaczyna (szkoda ze po tym meczu od razu dwa tygodnie przerwy). Juz sie oswoilem z odejsciem Diego, jakos przezylem. Teraz czas na nowe Juve, mam nadzieje ze zaczna to udowadniac juz w tym meczu.
Fajnie by bylo gdyby ktos z nowych strzelil bramke.
Fajnie by bylo gdyby ktos z nowych strzelil bramke.
- furiaceca11
- Juventino
- Olek1987
- Juventino
Zaskoczył Del Neri 8) sam wczoraj mówił ze Krasic nie zagra a tu proszefuriaceca11 pisze:http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... agliarella
Krasić i Quagliarella od 1' minuty

Mysle ze wygramy

Zero szacunku dla Pogby
- Arbuzini
- Juventino
Fabio Q. po asyście Motty i Krasic z 30 m ;P.Monte Cristo pisze:Fajnie by bylo gdyby ktos z nowych strzelil bramke.
Osobiście trochę obawiam się tego meczu. Nasz skład nie dość, że mocno okrojony to nie do końca zgrany. Na szczęście Bari jest mocno osłabione w stosunku do zeszłego sezonu, szczególnie w obronie. Najważniejsze to zdobyć 3 punkty. Reszta to dodatek.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No nareszcie! Mam nadzieje, że te wszystkie przykre chwile już za nami, zeszły sezon idzie w niepamięć. Zaczynamy walkę o scudetto nr 30! Chciałbym aby nasi pokazali w tym sezonie swoją zadziorność, chcę widzieć prawdziwe walczące Juve, a nie takie wafle jak ostatnio.
Dziś pierwszy finał z 38 z Bari, łatwo nie będzie, ale z naszymi ambicjami to 3 pkt muszą być tym bardziej, że początki przeważnie nam dobrze wychodzą.
Czas odzyskać tron we Włoszech - ileż można nie wygrywać ? Lepiej nie pobijać czasu interu, który swoje czekał
Forza Juve!
Dziś pierwszy finał z 38 z Bari, łatwo nie będzie, ale z naszymi ambicjami to 3 pkt muszą być tym bardziej, że początki przeważnie nam dobrze wychodzą.
Czas odzyskać tron we Włoszech - ileż można nie wygrywać ? Lepiej nie pobijać czasu interu, który swoje czekał

Forza Juve!
- KondzioJuveFans
- Juventino
i bardzo dobrze Melo zrobił ;d
co do meczu 1:0 dla nas !
co do meczu 1:0 dla nas !
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Kubba
- Juventino
Milos w pierwszym składzie i w dodatku na lewej stronie...? Ciekawie nie powiem. Chyba podczas treningów musiał pokazać się z dobrej strony, że Delneri wystawia go od pierwszej minuty. Co oczywiście bardzo cieszy, jeśli tak rzeczywiście było.
Przed chwilą oglądałem filmik z testów Krasicia... Straszne z Niego chuchro
Mam nadzieje, że w Serie A się chłopak nie połamie 
Przed chwilą oglądałem filmik z testów Krasicia... Straszne z Niego chuchro

- KeRmit19
- Juventino
Bez przesady, nie ma Buffona, Amauriego i Alberto. Okrojony sklad to mielismy w srodku zeszlego sezonu kiedy z kontuzjowanych mozna bylo zlozyc jedenastke silniejsza niz Ci zdrowiArbuzini pisze: Osobiście trochę obawiam się tego meczu. Nasz skład nie dość, że mocno okrojony to nie do końca zgrany. Na szczęście Bari jest mocno osłabione w stosunku do zeszłego sezonu, szczególnie w obronie. Najważniejsze to zdobyć 3 punkty. Reszta to dodatek.
Zaczynamy. Od pierwszego do do trzydziestego ósmego meczu, licze na pełne zaangażowanie i gryzienie trawy. Plama z zeszłego sezonu musi zostać zmazana, a my musimy zacząć sie odradzać. Mam nadzieje, że tak piłkarze, jak i Del Neri staną na wysokości zadania i już od pierwszej kolejki pokażą grajkom z Bari gdzie ich miejsce.
- Eric6666
- Juventino
podstawą będzie wymazanie ostatniego sezonu z głów juventinich. Powinni pomóc nowi. Wiadomo, że wygrywać jest łatwo, ale problemy zaczynają się przy porażkach, oby DN nie pogrążył się podczas nich jak Ciro F>
- SirRose
- Juventino
Nasza pierwsza 11 wygląda dobrze, wydaje mi się, że gładko wygramy
W tym sezonie życzył bym sobie żeby kontuzje nas omijały szerokim łukiem. Jeśli tak będzie to pudło na koniec sezonu jest w zasięgu.