Sparing (11.07): JUVENTUS 6-0 Rappresentativa Trentino
- Gandalf8
- Juventino
Dzięki za linka 
Ładne gole trzeba przyznac
(szczególnie ten techniczny strzał Pasquato na 2:0).

Ładne gole trzeba przyznac

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Gigi Buffon
- Juventino
No ładnie. Zastanawia mnie fakt kto wszedł za Legro bo jeśli Alcibiade grał od początku meczu to na to wygląda ,że mamy do czynienia z rodzeństwem Alicibiade... Może mi ktoś wyjaśnić tą zagadkę?.....
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy Trofeo TIM i Birra Moretti ,a także Berlusconi Cup w sierpniu będzie z udziałem Juventusu?
Bo jak na razie nic mi o tym nie wiadomo... ?
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy Trofeo TIM i Birra Moretti ,a także Berlusconi Cup w sierpniu będzie z udziałem Juventusu?
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- Hubson
- Juventino
Juventus: Storari - Motta (Grygera 46'), Legrottaglie (Alcibiade 66'), Alcibiade (Ferrero 46'), De Ceglie (Grosso 46') - Lanzafame (Pasquato 62'), Ekdal (Buchel 46'), Marrone (Belcastro 66'), Pasquato (Boniperti 46') - Diego (Amauri 46'), Trezeguet (Diego 62')Gigi Buffon pisze:No ładnie. Zastanawia mnie fakt kto wszedł za Legro bo jeśli Alcibiade grał od początku meczu to na to wygląda ,że mamy do czynienia z rodzeństwem Alicibiade... Może mi ktoś wyjaśnić tą zagadkę?.....
Najpierw Ferrero wszedł za Alcibiade w 46minucie a później w 66 Alcibiade wszedł za Legro

- Loremaster
- Juventino
ten mecz to raczej żaden wskaźnik, grał juniorski skład i dużo tutaj wskazówek na formę nie ma tutaj. Jednak trzeba powiedzieć że mamy zdolną młodzież.
- Gandalf8
- Juventino
Loremaster pisze:ten mecz to raczej żaden wskaźnik, grał juniorski skład i dużo tutaj wskazówek na formę nie ma tutaj. Jednak trzeba powiedzieć że mamy zdolną młodzież.
Tylko jak ta młodzież nie będzie miała szans grac to się nam zmarnuje tak jak Seba

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
- deszczowy
- Juventino
Nie, żebym coś mówił, ale "zdolną młodzież", to miał Wenger, jak dobił z Arsenalem do finału LM... eliminując nas po drodze.Loremaster pisze:ten mecz to raczej żaden wskaźnik, grał juniorski skład i dużo tutaj wskazówek na formę nie ma tutaj. Jednak trzeba powiedzieć że mamy zdolną młodzież.
- mambooocha
- Juventino
trochę poza tematem, ale czy orientuje się ktoś może kiedy będzie ogłoszony terminarz seria a na sezon 2010/2011? Z góry dzięki za odpowiedź
fino alla fine FORZA JUVENTUS!
- Wojtek
- Juventino
tak nie wypada w tym temaciemambooocha pisze:trochę poza tematem, ale czy orientuje się ktoś może kiedy będzie ogłoszony terminarz seria a na sezon 2010/2011? Z góry dzięki za odpowiedź

PS.Najładniejszy gol garbatego

- Buzol
- Juventino
Ja Ci wyjaśnię. To był ten sam Alcibiade, tylko zszedł w 40którejś i wrócił w 60którejś, podobnie Diego zszedł i wszedł, w tym meczu mogły być zmiany powrotne.Gigi Buffon pisze:No ładnie. Zastanawia mnie fakt kto wszedł za Legro bo jeśli Alcibiade grał od początku meczu to na to wygląda ,że mamy do czynienia z rodzeństwem Alicibiade... Może mi ktoś wyjaśnić tą zagadkę?.....