Serie A (32): Udinese 3-0 JUVENTUS
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Słabo. Bardzo słabo. Ograniczamy się do kopania piłki przed siebie, co i tak nam momentami nie wychodzi. Brawa dla Kutchera - on chyba nawet nie wiedział, gdzie się znajduje, bo powinien spokojnie tę piłki wybić. W ataku ponownie razimy brakiem pomysłu - jeden strzał Del Piero i mierne próby Camora. Niewidoczny w ogóle Amauri. Dawać Giovinco i Candrevę!!!!
Palermo przegrywa, ale tak jak zawsze takie sprzyjające okoliczności wpływają na nas wyjątkowo... deprymująco...
DNO
Palermo przegrywa, ale tak jak zawsze takie sprzyjające okoliczności wpływają na nas wyjątkowo... deprymująco...
DNO

- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Poza kilkoma strzałami Camoranesiego z początku meczu i kilkoma fajnymi wejściami Zebiny, Juventus gra słabo.
Jak patrzę jak wygląda nasza gra, w ataku to nie dziwię się, że LM nam ucieka,
osamotniony Amauri czai się w pod polem karnym Udinese, a DP próboje coś stworzyć na lewej flance, to gdy nawet mu się uda, to widzi obstawionego brazylijczyka...
Jeśli mamy coś ugrać, w tym meczu to przejdźmy na 4-4-2, Sissoko, który gra słabo out, Giovinco in
Nie mamy już wiele do stracenie!! Zac obudź się gościu!!!
Jak patrzę jak wygląda nasza gra, w ataku to nie dziwię się, że LM nam ucieka,
osamotniony Amauri czai się w pod polem karnym Udinese, a DP próboje coś stworzyć na lewej flance, to gdy nawet mu się uda, to widzi obstawionego brazylijczyka...
Jeśli mamy coś ugrać, w tym meczu to przejdźmy na 4-4-2, Sissoko, który gra słabo out, Giovinco in
Nie mamy już wiele do stracenie!! Zac obudź się gościu!!!
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No muszę pierwszy raz przyznać, że DelPiero gra nieźle... Pomoc gra fajnie, choć zdarzyło się z siedem beznadziejnych podań do przeciwnika... Obrona piach jak zwykle...
Do zmiany Melo (gra dobrze ale bardzo agresywnie, a ma już żółtko) i Amauri (niewidoczny, niepotrzebny)...
Do zmiany Melo (gra dobrze ale bardzo agresywnie, a ma już żółtko) i Amauri (niewidoczny, niepotrzebny)...
- blackadder
- Juventino
Ludzie co wy macie do Sissoko, odbiera pilki, aktywny jak zawsze. Za to Amauri wogole nie bierze udzialu w grze, plata sie po tym boisku, gwiazdorskie miny i gesty. Mam go dosc, dawac Iaquinte!

- PrzemasJuve
- Juventino
ja poczekam z wypowiedzia do konca chociaz jezeli tak to bedzie wygladac to moge smialo juz pisac
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Azrael
- Juventino
Bieda Panie i Panowie, bieda! Oczywiście można by się pokusić o jakiekolwiek pozytywy płynące z tego meczu, ale po tylu beznadziejnych poprzednich meczach, uważam to za zbyteczne. O ile ofensywa "jakoś" (choć z tego "jakoś" nic nie wynika) funkcjonuje, o tyle defensywa gra na poziomie Livorno czyli już prawie serie B. Mistrz świata Cannavaro, aspirujący do gry w kadrze Legrottaglie, Zebina i De Ceglie, po raz kolejny udowadniają, że dziś Juventusowi gola strzelić może każdy.
Wyróżniające się postaci: Amauri - dotknął piłki może 2-3 razy i Camoranesi - gra kompletnie bez pomysłu, jego "balony" wystrzeliwane z niemal każdej pozycji mnie dobijają. Jest jakakolwiek szansa na przechylenie szali zwycięstwa na naszą korzyść?
Bieda Panie i Panowie, bieda!
Wyróżniające się postaci: Amauri - dotknął piłki może 2-3 razy i Camoranesi - gra kompletnie bez pomysłu, jego "balony" wystrzeliwane z niemal każdej pozycji mnie dobijają. Jest jakakolwiek szansa na przechylenie szali zwycięstwa na naszą korzyść?
Bieda Panie i Panowie, bieda!
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2010, 22:00 przez Azrael, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Moja psychika już siadła. Jak dobrze, że sezon już powoli dobiega końca, tylko mnie martwi co dalej ?
Co takie trampki jak kuczer robią u nas ? Co wy w nim widzicie ? Jeżeli on ma stanowić o sile defensywy w przyszłym roku, to ciężko to widzę. Niech spada do Sieny na długotrwałe wypożyczenie, albo sprzedać.
Po sezonie 3/4 składu do wymiany, ta ekipa jest już wypalona. Najwyższy czas odświeżyć wszystko, zaczynając od blankuf i sekuf .
Co takie trampki jak kuczer robią u nas ? Co wy w nim widzicie ? Jeżeli on ma stanowić o sile defensywy w przyszłym roku, to ciężko to widzę. Niech spada do Sieny na długotrwałe wypożyczenie, albo sprzedać.
Po sezonie 3/4 składu do wymiany, ta ekipa jest już wypalona. Najwyższy czas odświeżyć wszystko, zaczynając od blankuf i sekuf .
- ReinerJuve
- Juventino
Vincitore pisze:Zaczęliśmy ładnie, no ale De Ceglie zrobił kupę i przegrywamy 0:1. Gramy piach, ale zaryzykuję stwierdzenie, że mieliśmy lekką przewagę. Chyba nie chcemy awansować do tej Ligi Mistrzów, bo na siłę bronimy się przed tym czwartym miejscem rękami i nogami. Liczę na remis.
Przecież to wygląda jakby oni specjalnie chcieli zająć to 5 czy 6 miejsce. Za każdym razem jak najgroźniejsi rywale dostają po tyłku to my również przegrywamy. Dlaczego tak sie dzieje?

- jarmel
- Redaktor
I te 15min wg Ciebie starcza do oceny druzyny w dzisiejszym meczu?Madara pisze:Oglądałem tylko ostatnie 15 min.
Boże...ta drużyna wymaga niemal kompletnej wymiany.
Poza Melo i Cannavaro nic nie grają.
Sissoko straty, a De Ceglie nic. Czego nadal grają tą zacofaną formacją?
Porażka jak w morde strzelił.
Nie jest źle, mamy szansę wygrać choc będzie ciężko.. Pare razy gdyby nie Handanovic wynik bylby korzystniejszy. Z przodu bardzo dobrze Alex i Zebina

Ale nie wiem jak wy, lecz ja optymistycznie podchodze do drugiej polowy, widzialo sie duuuzo gorsze spektakle w wykonaniu naszych w tym sezonie x)
#AllegriOut
- attyla7
- Juventino
Hmm 1 połowa mnie urzekła.... Wszyscy do zmiany, primavera IN
- Nasi obrońcy mimo że są w 3 i mają piłkę gubią się jak pare metrów od nich stoi Di Natale i wybijają do nikogo do przodu
- Jedyny człowiek co próbuje kiwać to DP
- Nasze cepy defensywne tj. Melo i Sissoko ograniczają się do przerywania (rzadko skutecznie) akcji przeciwnika
- Nasz atak nie istnieje
Czyli jak zwykle
A jak przyszedł Zac myślałem że czegoś ich nauczy a niestety pierwsze mecze to był szok po zmianie trenera i już minął ;(
- Nasi obrońcy mimo że są w 3 i mają piłkę gubią się jak pare metrów od nich stoi Di Natale i wybijają do nikogo do przodu
- Jedyny człowiek co próbuje kiwać to DP
- Nasze cepy defensywne tj. Melo i Sissoko ograniczają się do przerywania (rzadko skutecznie) akcji przeciwnika
- Nasz atak nie istnieje
Czyli jak zwykle

- juventini22
- Juventino
Mam to samo, nery na wyczerpaniu, jezu czy im nie zalezy?????? My moze w pilke nie umiemy tu grac( mowie o nas kibicahc) ale jak bysmy weszli na plac to bysmy zasuwali, bo z duma napiersi nosilibysmy koszulke juve a oni??????? Marti mnie obrona w kontekscie przyszlego sezonu 3 obrocnow trzeba wymienic
- pan Zambrotta
- Juventino
- cieslik
- Juventino
Ktoś mówił, że tylko DP jest dziś aktywny i się stara. Widocznie Zac stwierdził, że może sam wygrać mecz i, nie daj boże, przybliżyć nas do LM :shock: Trzeba było za karę go usadzić! 
Edit: Zaczęliśmy przejmować iniocjatywę, ale, na szczęście, wszystko wróciło już do normy. Uff...

Edit: Zaczęliśmy przejmować iniocjatywę, ale, na szczęście, wszystko wróciło już do normy. Uff...
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2010, 22:23 przez cieslik, łącznie zmieniany 1 raz.
"Od kiedy przybyłem do Juventusu cel na każdy sezon jest jeden - zdobycie scudetto. Dlatego niezrealizowanie go traktuje jako porażkę." M.Camoranesi
- ReinerJuve
- Juventino
Bravo, Bravo Bravissimo!!2:0
A Mrówa wchodzi gdy juz jest zdecydowanie za pozno... Przecież Zac nie ma mozgu!!
A Mrówa wchodzi gdy juz jest zdecydowanie za pozno... Przecież Zac nie ma mozgu!!
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2010, 22:23 przez ReinerJuve, łącznie zmieniany 1 raz.