LE [1/16] (1): Ajax 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2010, 19:17

Omg ! Jak mogliśmy stracić taką bramke... :płaczę:

BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 18 lutego 2010, 19:18

1:0
Juventus - stara baba do bicia...

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2010, 19:50

Ajax nas ciśnie szybkościowo. Pojedynki Legro i Zebiny ze skrzydłowymi komiczne. Za Jonathana wpuścił bym Caceresa. Giovinco też bym wpuścić, ale Alex i Diego grają bez zarzutu.
SANDOKAN !!! :twisted:

PS. Jak by ktoś nie wiedział. SopCast, kanał 11028, Polsat Futbol.
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2010, 19:51 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 18 lutego 2010, 19:50

Dzień dobry wieczór.

Flaki z olejem, bezpłciowi... 3-4-3 żenada jedynym sensownym ustawieniem jest 4-2-3-1 za którym tęsknie ;(

Amauri = dwa gole w meczach pod rząd. :prochno:
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2010, 19:51 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
szczerbi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2010, 19:51

Ja się cieszę, bo gramy 4-3-1-2. Zebina gra słaby mecz, a pomoc nie nadąża wracać do obrony. W drugiej połowie powinien wejść Camoranesi lub Candreva, żeby napędzać grę. Marchisio gra z grymasem na twarzy, więc to pewnie on zejdzie.

FORZA JUVE!

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2010, 19:52

Brutalo pisze:Ajax nas ciśnie szybkościowo. Pojedynki Legro i Zebiny ze skrzydłowymi komiczne. Za Jonathana wpuścił bym Caceresa. Giovinco też bym wpuścić, ale Alex i Diego grają bez zarzutu.
SANDOKAN !!! :twisted:

PS. Jak by ktoś nie wiedział. SopCast, kanał 11028, Polsat Futbol.
Caceresa nie ma nawet na lawce :lol: Zreszta Camora tez nie. Nie wiem czym myesli Zaccheroni, napewno nie jest madrzejszy niz nasi dwaj poprzedni Trenerinhos.

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
adebayor1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2010, 19:52

stracona bramka bez komentarza :?
na szczęście w odpowiedzi piękna bramka po pięknej akcji jeszcze jedna panowie i będzie dobrze :bravo:

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2010, 19:53

Początek meczu na pewno dla Ajaxu. Zepchnęli Nas trochę do obrony i w końcu udało im się strzelić bramkę. Dopiero po stracie gola zagraliśmy bardziej odważnie... Efekt - bramka Amauriego.
Ogólnie mecz dość wyrównany.

Co do Naszej gry... Obrona z trzema obrońcami to kpina. Zebina jest robiony jak małe dziecko, Legro gra koszmarnie. De Ceglie? Fajnie, że asystował, ale do zmiany za Giovinco. Paolo w obronie nic nie gra, więc wejście Seby nie osłabi defensywy.

Jak Ajax nadal będzie grał swoje to na bank strzelą i drugą bramkę a może i nawet wygrają...
Nasi są za wolni!

Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2010, 19:54

Gdzie gra Marchisio :think: niby na prawym skrzydle ale częściej widze go na lewym i na prawej stronie jest tunel, przez który raz Ajax przejechał i strzelił gola. Marchisio do środka bym dał i za Melo wpuścił kogoś na prawe skrzydło może Salihamidzic albo Candreva.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2010, 19:54

Chłopaki z Amsterdamu są dla nas zdecydowanie za szybcy. Ten Suarez nie jest wcale taki straszny, bardziej mam w portkach przed pojedynkami szybkościowymi Sulejmani vs. losowy nasz zawodnik. Jeden taki pojedynek zakończył się bramką. Przy bramce Amauriego to co zrobił Del Piero to klasa. Nie wiem czy zauważyliście, ale do momentu stracenia bramki graliśmy 3-4-1-2, a po strzelonym golu przez Ajax, De Ceglie cofnął się do defensywy. Przydałby się Caceres (albo Molinaro :D), mógłby się ścigać z tym Sulejmanim bo to chyba nasz najszybszy zawodnik w drużynie.
Pomysł z Sissoko na prawej pomocy nie był wysokich lotów.
Jest gol na wyjeździe, nie jest najgorzej.

eslk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lutego 2010, 19:55

Gramy tak sobie. Fatalnie spisuje się Legro - popełnia bledy, glupio przerzuca, znów mało brakowała a sedzia podyktowałby karnego po jego ręce w polu karnym. To samo mozna powiedziec o Zebinie - ani jednej udanej akcji z prawej strony! Wszystkie Nasze ataki idą lewą badz srodkiem. Zebina z Sissoko ani nie radzą sobie z tyłu, ani z przodu.

Fajna wrzutka De Ceglie przy bramce. Zreszta on zanotował dzisiaj pare niezlych przerzutów.

Niezle gra Amauri - dzisiaj mało traci i dobrze przetrzymuje pilkę na połowie rywala, nawet dobrze Del Piero (dobre podanie na sam na sam do Diego po przerzucie Marchisio; podanie piętka do De Ceglie przy akcji bramkowej). Najsłabiej - jak zwykle ostatnio - oczywiscie Diego, ktory nie zagrał chyba ani jednej dobrej piłki, a momentami wręcz na siłe szukał Amauriego zamiast zagrac piłke do boku.

Melo i Marchisio - bez rewelacji, nic specjalnego, potrafią grac duzo lepiej. Jednak wydaje mi sie, ze im za bardzo ta formacja nie sluzy. Zreszta to samo dotyczy Sissoko.

EDIT: GRAMY 4312. Naprawde ludzie, bez przegiec. Tego sie nie da nie widziec. Jesli ktos chcialby zmiany De Ceglie -> Giovinco, to znaczy, ze w ogole nie oglada tego meczu, bo Paolo gra typowo lewego obronce. I akurat radzi sobie sto razy lepiej, niz Zebina.
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2010, 19:57 przez eslk, łącznie zmieniany 2 razy.

Witcher

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

ma ktoś link do jakiejś fajnej transmisji ? bo mnie zaraz coś weźmie, jak mam oglądać na tym czymś na czym oglądam :angry:

p.s. sorry mnowo :) chodziło mi o transmisje... relacje to czytam, jak zawsze i nie mam nic do zarzucenia :)
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2010, 19:58 przez Witcher, łącznie zmieniany 2 razy.

szczerbi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ja się cieszę, bo gramy 4-3-1-2. Zebina gra słaby mecz, a pomoc nie nadąża wracać do obrony. W drugiej połowie powinien wejść Candreva, żeby napędzać grę. Marchisio gra z grymasem na twarzy, więc to pewnie on zejdzie.

FORZA JUVE!

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2010, 19:57

Witcher pisze:ma ktoś link do jakiejś fajnej relacji? bo mnie zaraz coś weźmie, jak mam oglądać na tym czymś na czym oglądam :angry:
Kpisz?
http://live.juvepoland.com/?id=9286

Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2010, 19:57

Niestety, po pierwszej połowie, to Ajax dyktuje warunki gry... Ta ich bramka to totalna kompromitacja ze strony Legro (w letnim okienku koniecznie trzeba kupić jakiegoś porządnego obrońce). Mam nadzieje, że Zac widzi to, że Legro nie wyrabia i wsadzi za niego Cecaresa.
Zebina - Chiellini - Cecares ??
Bardzo ładna asysta De Caglie (to chyba jedyna rzecz, która wyszła mu w tym meczu). Najlepszy zawodnik Juve w pierwszej połowie ? Moim zdaniem Del Piero. FORZA JUVE !!!

Zablokowany