Coppa Italia (1/4): Inter 2-1 JUVENTUS
- Vincitore
- Juventino
Nie gramy o wiele lepiej, niż w ostatnich meczach. Na naszą grę i wynik składa się słaba postawa Interu, chęci Diego i umiejętności bramkarskie Toldo. W końcówce pierwszej połowy nie podyktowany karny po ręce Melo (który notabene gra bardzo dobry mecz), więc Mourinho będzie miał pożywkę po meczu.
- Madara
- Juventino
Na pewno należy zmienić Amauriego, De Ceglie i Candreve.
Nic nie wnoszą do gry.
Kompletnie nie ma z nich pożytku.
Najlepszy na boisku Diego i Melo - który wraca do formy.
Przechwyty...i nawet umie bez konsekwencji ręką zagrać w swoim polu karnym :twisted:
Mecz ogólnie nudny jak flaki z olejem.
Bramka po błędzie Toldo, który nie grał chyba z rok w pierwszym składzie.
Nerwowy trochę mecz, sporo strat (Sissoko).
Cieszy fakt, że w końcu znalazł się człowiek (Diego) któremu Cambiasso nie daje rady.
Nic nie wnoszą do gry.
Kompletnie nie ma z nich pożytku.
Najlepszy na boisku Diego i Melo - który wraca do formy.
Przechwyty...i nawet umie bez konsekwencji ręką zagrać w swoim polu karnym :twisted:
Mecz ogólnie nudny jak flaki z olejem.
Bramka po błędzie Toldo, który nie grał chyba z rok w pierwszym składzie.
Nerwowy trochę mecz, sporo strat (Sissoko).
Cieszy fakt, że w końcu znalazł się człowiek (Diego) któremu Cambiasso nie daje rady.
- Olek1987
- Juventino
Inter powinien miec karny po rece Melo
Juventus calkiem calkiem gra, Diego ładnie ciągnie, ale co chwile jest faulowany
.
amauri mi sie podoba w defensywie
, Sissoko dobrze, ale cos mu chyba dolega 
Candreva troche niepewnie, ale przy faulu na Amaurim mial ladne podanie
Mysle ze awansujemy
Choc gra nie wyglada jakos super

Juventus calkiem calkiem gra, Diego ładnie ciągnie, ale co chwile jest faulowany

amauri mi sie podoba w defensywie

Candreva troche niepewnie, ale przy faulu na Amaurim mial ladne podanie

Mysle ze awansujemy

- Sossar
- Juventino
Melo walecznie, Diego odważnie. Amauri ... hmm. najlepszy był komentarz Iwańskiego
Amauri ... jedyny klasowy, tutaj znak zapytania, ale na pewno jedyny zdrowy napastnik z ktorego mógł skorzystać Ciro-Ferrara ;d
Amauri ... jedyny klasowy, tutaj znak zapytania, ale na pewno jedyny zdrowy napastnik z ktorego mógł skorzystać Ciro-Ferrara ;d
- meloo
- Juventino
jesli dla was niezle sobie poczynamy to poziom serie a jest zenujaco niski :roll:
przez cała połowe interek nie stworzył nawet pół okazji wiec niech sie lepiej nie osmiesza... :lol:Vincitore pisze:W końcówce pierwszej połowy nie podyktowany karny po ręce Melo (który notabene gra bardzo dobry mecz), więc Mourinho będzie miał pożywkę po meczu.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010, 21:41 przez meloo, łącznie zmieniany 2 razy.
- mati888
- Juventino
Czujesz się zaskoczony?Vincitore pisze:4-4-1-1? Ferrara sobie żartuje? Porażka niższa niż 3:0 będzie dla mnie zaskoczeniem.
Nie no Grooso to patologia

no to teraz...konsekwentnie do przodu, a może coś jeszcze wpadnie

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Olek1987
- Juventino
meloo ... nie narzekaj, bo jak Juve wygrywa 1:0 to kibice narzekaja ze gra bez polotu, pozniej jak remisuje, to jest narzekanie, ze remis, a jak wszystko przegrywa, to juz tragedia, a pozniej jak prowadzi z Interem po I polowie, to znow jest zle ...
uspokój czoło :C
uspokój czoło :C
- mnowo
- Qualità Juventino
Zależy co bierzesz za punkt odniesienia, Miśku. Jeśli Serie A, to rozumiem podtekst, ale jeśli grę Juve w ostatnich meczach (wykluczmy epizody w meczu z Romą), to powinieneś przyznać, że nieźle.meloo pisze:jesli dla was niezle sobie poczynamy to poziom serie a jest zenujaco niski :roll:
- eslk
- Juventino
Dosc dobrze gra Diego, chociaz znow niepotrzebnie dlugo holuje pilke (czasami mam wrazenie, ze on po prostu lubi tak grac); niezle Melo i w zasadzie to wszystko. Sissoko bardzo duzo glupich strat, Candreva nie potrafi wygrac zadnego pojedynku 1 na 1, to samo De Ceglie (chociaz ten pomaga obronie i szybko wraca). Amauri słabo - ale i tak lepiej, niz ostatnio.
Karny oczywiscie sie Interowi nalezał. Inter gra słabo, bo im się chyba po prostu nie chce. Dlatego prowadzimy 1:0.
Karny oczywiscie sie Interowi nalezał. Inter gra słabo, bo im się chyba po prostu nie chce. Dlatego prowadzimy 1:0.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jestem zaskoczony grą praktycznie całej drużyny, oprócz Amauriego... ten koleś już mnie irytuje od dawien dawna, ciągle tylko rękami macha, żadnego z niego pożytku nie ma.
Zaskoczony jestem przede wszystkim grą Diego, Melo, Grosso... szczerze nie spodziewałem się po nich takiej gry 8) :lol:
Fakt, w 44min karny dla interu ewidentny, ale cóż sędzia podjął inna decyzje i trzeba jej się trzymać. Jak dotrzymamy ten wynik do końca to będzie cud, a jeszcze większy cud jak dołożymy im bardziej
Nasz Boski Ciro Balboa, który gubi się w trenerce... może znów utrzeć nosa murinio :lol:
Zaskoczony jestem przede wszystkim grą Diego, Melo, Grosso... szczerze nie spodziewałem się po nich takiej gry 8) :lol:
Fakt, w 44min karny dla interu ewidentny, ale cóż sędzia podjął inna decyzje i trzeba jej się trzymać. Jak dotrzymamy ten wynik do końca to będzie cud, a jeszcze większy cud jak dołożymy im bardziej

Nasz Boski Ciro Balboa, który gubi się w trenerce... może znów utrzeć nosa murinio :lol:
- Bobeknaklo
- Juventino
Inter gra fatalnie.
U nas Grygera kiepsko, kilka podań do nikąd. Chiellini z początku bardzo niepewnie. Bardzo negatywnie niestety Sissoko. Co z tego, że ma świetne odbiory, ale za chwile tarci piłkę podając do nogi rywalowi i idzie groźna konrtra.
Aha no i komentator żenujący, brak słów.
U nas Grygera kiepsko, kilka podań do nikąd. Chiellini z początku bardzo niepewnie. Bardzo negatywnie niestety Sissoko. Co z tego, że ma świetne odbiory, ale za chwile tarci piłkę podając do nogi rywalowi i idzie groźna konrtra.
Aha no i komentator żenujący, brak słów.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010, 21:43 przez Bobeknaklo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino
Ja tam Iwańskiego lubię. W miarę merytoryczny i uszczypliwy. No tyle że na dłuższą metę może być usypiający. Ale na szczęście w miarę szybki mecz jest.Bobek1991 pisze:Aha no i komentator żenujący, brak słów.
To wszystko niestety prawda. Inter, tak jak być powinno, ma w pupie Puchar Włoch, a Melo tę piłkę prawie złapał.Olek1987 pisze:Karny oczywiscie sie Interowi nalezał. Inter gra słabo, bo im się chyba po prostu nie chce. Dlatego prowadzimy 1:0.
Chyba wstawie to sobie w podpisie, bo to idealny przzyklad jak mozna byc anty-kibicem Juve
To smutne - ale nie mamy na kogo.Madara pisze:Na pewno należy zmienić Amauriego, De Ceglie i Candreve.
Nie jest tak źle, są spinki.Madara pisze:Mecz ogólnie nudny jak flaki z olejem..
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010, 21:47 przez Łukasz, łącznie zmieniany 2 razy.
- koksik197
- Juventino
Ciekawe ile jeszcze stron tego pier******a będziemy mieli wątpliwą czytać w tym temacie. Ci sami ludzie, którzy w pierwszych postach wypisywali głupoty w stylu, że wolą oglądać na dobre i na złe, czy, że inter "zmiecie nas z boiska" teraz analizują mecz ich zdaniem przeciętny (bo co mają mówić po tym jak zrobili z siebie idiotów) zamiast po prostu cieszyć się z prowadzenia- nie ważne przez co, przez kogo, dlaczego i po co.
Tylko po meczu od razu spać, bo jutro szkoła!
Tylko po meczu od razu spać, bo jutro szkoła!