Coppa Italia (1/8): JUVENTUS 3-0 Napoli
- Kubba
- Juventino
Mecz dość słaby, ale Nasza postawa jest na pewno lepsza niż w meczu z Milanem... Początek Nasz, potem wyrównana gra i na koniec przewaga Napoli. Trochę za bardzo pozwalali Neapolitańczykom grać pod polem karnym.
Nareszcie strzelił Diego!
Mecz spokojnie do wygrania, ale pewnie i tak się sfrajerzą...
Nie ma to jak wygwizdywać swoją drużynę gdy jest przy piłce, wcale tak tragicznie nie grając. Gdyby to Napoli wygrywało a my byśmy kopali się po własnych nogach to wtedy rozumiem...
BTW: Co ma Barwuah do tego meczu? Po cholere dziś śpiewać słynną "skaczącą" przyśpiewkę? Oj polecą kolejne kary.
Nareszcie strzelił Diego!
Mecz spokojnie do wygrania, ale pewnie i tak się sfrajerzą...
Nie ma to jak wygwizdywać swoją drużynę gdy jest przy piłce, wcale tak tragicznie nie grając. Gdyby to Napoli wygrywało a my byśmy kopali się po własnych nogach to wtedy rozumiem...
BTW: Co ma Barwuah do tego meczu? Po cholere dziś śpiewać słynną "skaczącą" przyśpiewkę? Oj polecą kolejne kary.
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2010, 21:41 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- quentin
- Juventino
Gramy nie za ciekawie, ale mamy farta. Szkoda tylko "setki" Alexa.... Cóż, nie zawsze wychodzi. I tak nasz Kapitan nieźle sobie radzi. DAleko mu do optymalnej formy, ale z naszych grajków jest jednym z lepszych.
- uriziel
- Juventino
http://www.rojadirecta.com/freedocast/5 ... D7213F109Bw!oAjDteAk pisze:ma ktoś linka do meczu ?? alre nie na justinie i działający !
- Hubson
- Juventino
Według mnie, nie gramy źle, a nawet można powiedzieć gramy dobrze
Ładna brama Diego
I ładna peta Grosso, o mały włos nie zdobył bramki:) Ładnie także De Ceglie na skrzydle i Manninger , który jest godnym następcom Giggiegi:) Oby tak albo i lepiej. Jeszcze jedna rzecz zasługuje na pochwałę, rzut wolny Del Piero , bardzo piękny "banan", niestety niecelny:/ Melo tak że poprawił się i nawet "zbloczył" jeden strzał na bramkę
:D
Niestety nie wszystko jest tak pięknie, Amauri gra jak by go w tych Włoszech nie karmili, nie wiem siły nie ma czy ki ciul

Niestety nie wszystko jest tak pięknie, Amauri gra jak by go w tych Włoszech nie karmili, nie wiem siły nie ma czy ki ciul

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ahh i teraz będzie "kryzys przezwyciężony" , "zagraliśmy świetny mecz" jeżli wygramy i Ferrara zostanie to ja dziękuję. Już mnie wkurza delikatnie mówiąć nasz super napadzior Amauri, wiecznie pratensje do wszystkich tylko nie do siebie.
- Adi666666
- Juventino
1 połowa bez rażących błędów, ale i bez fajerwerków prowadzimy 1-0 z osłabionym Napoli, brzydkie zachowanie Cigariniego gdy nadepnął na głowę Alexa, cieszy pierwsze trafienie Diego przed własną publicznością. Kibice nic sobie z tego nie robią palą dalej krzesełka i śpiewaja na Balotelliego ....
Maciej Iwański poprawnie komentuje, widać że poczytał co nieco o naszej obecnej sytuacji w klubie.
... zaraz 2 połowa ..
Maciej Iwański poprawnie komentuje, widać że poczytał co nieco o naszej obecnej sytuacji w klubie.
... zaraz 2 połowa ..
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Azrael
- Juventino
A ja się zastanawiam czemu w meczu z Milanem nie graliśmy tym ustawieniem co dzisiaj? Czy naprawdę musimy mieć kontuzjowanych już prawie wszystkich środkowych i skrzydłowych pomocników, by Ferrara dobrał dobrą taktykę do jedynych trzech graczy środka pola, którzy nam pozostali? Co prawda gra jakoś rewelacyjnie nie wygląda i być może na Milan by to nie wystarczyło (bo nie wiadomo czy wystarczy na Napoli), ale przynajmniej widać, że jesteśmy w stanie skonstruować 2-3 ofensywne akcje w jednej połowie, a to i tak więcej niż w ostatnich 2 meczach razem wziętych.
No cóż, mam nadzieję, że dziś to wygramy. Nie wiem co będzie z trenerem, ale osobiście wątpię żeby jego los zależał od dzisiejszego meczu, bo gdyby tak było to już po całym fatalnym grudniu Ferrara byłby zwolniony i oglądałby dzisiejszy mecz najwyżej w TV.
Cieszyłbym się gdyby w dzisiejszym meczu gola strzelił jeszcze Alex i Melo, bo obydwu piłkarzom potrzeba przełamania. Diego gra dziś na średnim poziomie jaki powinien prezentować przez cały sezon, bo po prostu ma do kogo podać od czasu do czasu.
Czyżby kontuzja Grosso...
No cóż, mam nadzieję, że dziś to wygramy. Nie wiem co będzie z trenerem, ale osobiście wątpię żeby jego los zależał od dzisiejszego meczu, bo gdyby tak było to już po całym fatalnym grudniu Ferrara byłby zwolniony i oglądałby dzisiejszy mecz najwyżej w TV.
Cieszyłbym się gdyby w dzisiejszym meczu gola strzelił jeszcze Alex i Melo, bo obydwu piłkarzom potrzeba przełamania. Diego gra dziś na średnim poziomie jaki powinien prezentować przez cały sezon, bo po prostu ma do kogo podać od czasu do czasu.
Czyżby kontuzja Grosso...

Pozdrawiam!
- stahoo
- Juventino
Dobry Diego, poprawny Melo, fajny wywiad z Kowalczyk.
Szkoda 400% Del Piero. chociaz podejrzewam, że Amauri zachowałby sie podobnie gdyby Alex przepuscił mu piłkę :lol: Gol Diego chyba trochę fuks, bo nieczysto trafił w piłkę.
Zaraz 2 połowa, a ja mam jutro 2 kolokwia ;\
Szkoda 400% Del Piero. chociaz podejrzewam, że Amauri zachowałby sie podobnie gdyby Alex przepuscił mu piłkę :lol: Gol Diego chyba trochę fuks, bo nieczysto trafił w piłkę.
Zaraz 2 połowa, a ja mam jutro 2 kolokwia ;\
- eslk
- Juventino
Badzo dobrze gra Chiellini. Niezle, naprawde niezle w defensywie Melo. Nie wiem czy jest to spowodowane słaboscia rywala, czy tez innymi czynnikami. Z przodu fajnie sobie momentami poczyna De Ceglie. I tyle.
Reszta albo słabo, albo bez wyrazu. Nie gramy nic specjalnego, zreszta Napoli takze.
Edit: JESTEM W SZOKU. Chyba w koncu Ferrara nauczył ich jakiejś zagrywki. Po podaniu piłki od obroncy/defensywnego pomocnika napastnik lub Diego od razy z pierwszej piłki zgrywa piłke do boku na wolne pole. Przypomina sie mecz z Villareal, kiedy to rywal grał w podobny sposob.
Reszta albo słabo, albo bez wyrazu. Nie gramy nic specjalnego, zreszta Napoli takze.
Edit: JESTEM W SZOKU. Chyba w koncu Ferrara nauczył ich jakiejś zagrywki. Po podaniu piłki od obroncy/defensywnego pomocnika napastnik lub Diego od razy z pierwszej piłki zgrywa piłke do boku na wolne pole. Przypomina sie mecz z Villareal, kiedy to rywal grał w podobny sposob.
- uriziel
- Juventino
"Przełamalismy kryzys, Ferrara pokazał ze jest dobrym trenerem, wierzymy w niego, zostaje z nami do konca sezonu. Ma nasze pełne poparcie. Realizujemy nasz projekt."
- LordJuve
- Juventino
Ja mam to w kakaowym oczku...to ma być ostatni mecz Ciro w roli trenera Juve. Niech zarząd nie kompromituje się ultimatum ultimatum i nie mydli oczu kibicom (ci niedzielni już świętują koniec kryzysu) jednym, lepszym meczem z Napoli w PW.
Szkoda, że wcześniej naszym nie zależało tak na meczach o Puchar Włoch.
Szkoda, że wcześniej naszym nie zależało tak na meczach o Puchar Włoch.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Zmniejszyć ilość defensywnych pomocników i wysuniętych napastników, postawić dwóch sensownych skrzydłowych i dać kogoś kto będzie rozgrywał z Diego i są efekty.
...taaaa, jasne, następny mecz przewalimy.
...taaaa, jasne, następny mecz przewalimy.
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2010, 22:33 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.