Sparing: Al-Ittihad 2-2 JUVENTUS
- tomekleon18
- Juventino
DObry mecz . szybki , z jednej u drugiej strony dużo akcji . Napewno szanowanie za mecz dla Del Piero i Giovinco miażdzą:) Amauri dno ttrzy setki i nic 

- fallweiss
- Juventino
Naprawdę dobry mecz Del Piero, spełnia taką rolę jaką powinien, szkoda że to tylko sparnig ale oby jakiś dobry prognostyk na przyszłość.
Amauri- czasem wydaje mi się, że on po prostu ma jakiegoś strasznego pecha. Robi naprawdę chyba wszystko by strzelić w końcu tą bramkę.
Amauri- czasem wydaje mi się, że on po prostu ma jakiegoś strasznego pecha. Robi naprawdę chyba wszystko by strzelić w końcu tą bramkę.
- ^Slim^
- Juventino
Tak jak zwykle. Amauri potwierdza swoją grą, że nie nadaje się na napastnika i że jest samolubem.
Wyraz twarzy DP schodzącego z boiska - bezcenne, jakby chciał się uśmiechnąć do Arabów, ale nie dał rady, bo widział co się dzieje na boisku.
Wyraz twarzy DP schodzącego z boiska - bezcenne, jakby chciał się uśmiechnąć do Arabów, ale nie dał rady, bo widział co się dzieje na boisku.

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wiesz jak to sie nazywa? Brak wystarczajacych umiejetnosci aby reprezentowac barwy Juventusu Turyn.
Amauri osiagnal juz chyba max skill level niestrzelania bramek. Mam nadzieje, ze zlapia sie z Ciro za rece i w podskokach opuszcza druzyne.
- Molek big fun juve
- Juventino
zacznę od takiego nagłówka
"Klątwa Ferrary , nawet klątwa z The Ring przy niej wymięka"
Giovinco początek meczu miał do tyłka, zszedł na prawą stronę i od razu wymiatał więc coś jest na rzeczy, że Diego sobie nie radzi skoro nawet Seba sobie tam nie radził bo po prostu nie miał z kim grać. Del Piero fajny mecz , już mniej samolubstwa było ale kilka razy mógł lepiej się zachować. Treze szuka go ta piłka szuka ale skuteczność nie ta sama. Amauri wracaj do Brazylii i nie przyjmuj paszportu włoskiego. Manninger ehhh , mam nadzieje ,że tylko taki mecz miał , bo to co wyprawiał to dżizes. Mieliśmy kilka fajnych zagrań ale dalej filcujemy te głupie wrzutki a Al Ittihad nam ładnie pokazało , że prostopadłe zagrania ze środka są bardziej skuteczne. Hiddinku proszę przybądź .
"Klątwa Ferrary , nawet klątwa z The Ring przy niej wymięka"
Giovinco początek meczu miał do tyłka, zszedł na prawą stronę i od razu wymiatał więc coś jest na rzeczy, że Diego sobie nie radzi skoro nawet Seba sobie tam nie radził bo po prostu nie miał z kim grać. Del Piero fajny mecz , już mniej samolubstwa było ale kilka razy mógł lepiej się zachować. Treze szuka go ta piłka szuka ale skuteczność nie ta sama. Amauri wracaj do Brazylii i nie przyjmuj paszportu włoskiego. Manninger ehhh , mam nadzieje ,że tylko taki mecz miał , bo to co wyprawiał to dżizes. Mieliśmy kilka fajnych zagrań ale dalej filcujemy te głupie wrzutki a Al Ittihad nam ładnie pokazało , że prostopadłe zagrania ze środka są bardziej skuteczne. Hiddinku proszę przybądź .
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- AmericanPsycho
- Juventino
Klasyk!
Kiedyś jak Juventus będzie już spowrotem na szczycie, będę puszczał ten mecz swoim dzieciom (wnukom?) i wspólnie będziemy się dziwić, jak z taką grą można było się w ogóle utrzymać w Serie A.
To co dzisiaj ci w żółtych koszulkach z nami zrobili, to był jeden wielki DURUM KEBAB!
To było jak splunięcie w twarz.
Podejrzewam, że nawet na treningach nie próbują tylu zwodów ile przetestowali (skutecznie zresztą) dzisiaj na nas.
Przyjęli nas jak bogów ale po chwili wszyscy już wiedzieli, że w tych mitach nie ma prawdy.
Nie spodziewam się już zobaczyć gorszego meczu w tym sezonie...
Postarajcie się o download kilku akcji :
De Ceglie i jedo strzał lewą nogą w reklamy.
Mufasa i jego boiskowa błyskotliwość.
Manninger a'la Kuszczak.
Koleś wciągający nosem dwóch naszych "miszczuf" w środkowej strefie boiska w ok 50 minucie
... no i oczywiście bramka na 2-2. Z kim Juve musi grać, żeby zrobić taką akcję?
Kiedyś jak Juventus będzie już spowrotem na szczycie, będę puszczał ten mecz swoim dzieciom (wnukom?) i wspólnie będziemy się dziwić, jak z taką grą można było się w ogóle utrzymać w Serie A.
To co dzisiaj ci w żółtych koszulkach z nami zrobili, to był jeden wielki DURUM KEBAB!
To było jak splunięcie w twarz.
Podejrzewam, że nawet na treningach nie próbują tylu zwodów ile przetestowali (skutecznie zresztą) dzisiaj na nas.
Przyjęli nas jak bogów ale po chwili wszyscy już wiedzieli, że w tych mitach nie ma prawdy.
Nie spodziewam się już zobaczyć gorszego meczu w tym sezonie...
Postarajcie się o download kilku akcji :
De Ceglie i jedo strzał lewą nogą w reklamy.
Mufasa i jego boiskowa błyskotliwość.
Manninger a'la Kuszczak.
Koleś wciągający nosem dwóch naszych "miszczuf" w środkowej strefie boiska w ok 50 minucie
... no i oczywiście bramka na 2-2. Z kim Juve musi grać, żeby zrobić taką akcję?
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2009, 20:52 przez AmericanPsycho, łącznie zmieniany 1 raz.
- karpiu
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> 2 - 2 na wyjezdzie z mocna ekipa , mysle ze wracamy do formy w wielkim stylu !!! :twisted: :rotfl:
Bravo Giovinko , ale co z tego i tak usiadzeisz na lawce w meczu z parma...
Bravo Giovinko , ale co z tego i tak usiadzeisz na lawce w meczu z parma...

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
- LordJuve
- Juventino
Poulsen dawał wywiad, "dziennikarz" nie znał angielskiego więc przyszedł "tłumacz", który kaleczył po inglisz. Christian nieźle się nakminił o co chodzi, ale ładnie odpowiadał - więc wg mnie znacznie lepiej włada językiem angielskim przed kamerą niż piłką na murawie.
Ogólnie to jakiś kaprys szejków, ludzie biegali, "dziennikarze" przeganiali ludzi sprzed kamery a nasi pasowali tam jak Allah do świąt Bożego Narodzenia - jak dla mnie żałosne przedstawienie.
BTW-WTF: co to za stacja pokazywała? Muszę częściej ją oglądać...niezła komedia.
Co do samego meczu: 2:2 i cieszmy się, że tylko 2:2 bo Araby zapieprzali aż miło a nasi jak zwykle po kilku przebłyskach najczęściej odstawiali.
Co gorsza, nasza brazylijska Joga Bonito i włoska technika wyglądały blado przy trickach Tygrysów Pustyni. :lol:
Ogólnie to jakiś kaprys szejków, ludzie biegali, "dziennikarze" przeganiali ludzi sprzed kamery a nasi pasowali tam jak Allah do świąt Bożego Narodzenia - jak dla mnie żałosne przedstawienie.
BTW-WTF: co to za stacja pokazywała? Muszę częściej ją oglądać...niezła komedia.
Co do samego meczu: 2:2 i cieszmy się, że tylko 2:2 bo Araby zapieprzali aż miło a nasi jak zwykle po kilku przebłyskach najczęściej odstawiali.
Co gorsza, nasza brazylijska Joga Bonito i włoska technika wyglądały blado przy trickach Tygrysów Pustyni. :lol:
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2009, 20:56 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A więc telenoweli ciąg dalszy!
Widać, że nie nadajemy się nawet na ligę arabską :rotfl: Który to już mecz bez zwycięstwa? Powiedzcie mi bo straciłem rachubę
Najpierw po kondonie wpuścili bramkarze. w ogóle postawa Manningera to szok :shock: On grał w ,piłka parzy''?
Mecz fajny, fajnie jechali nas chłopaki, te ich siateczki, akcje, druga bramka, gdzie nam do nich, nie ten level. Biegaliśmy za nimi jak robocopy za antylopami. Ogólnie gramy jak stado cerberów bez ładu i składu, wyszlo nam 5 akcji na krzyż i tyle.
De Ceglie, on zamiast nóg ma protezy, naprawde niech się skupi na karierze filmowej a nie na piłce. Poulsen nam bramki strzela
No i na koniec mój faworyt
Kto kto kto?? Golum golum golum!!! Supejrosnajpero !! Kenijczyk w skladzie Juventusu. 124 gole w 17 meczach, uwielbiam go 8)
Ferrara, piłkarzem byłeś wielkim, śpiewać też potrafisz, ale w trenerce przemieniasz się w błazna. Jeśli naprawdę chcesz pomoc temu klubowi, to miej jaja i się zwolnij.
Najlepszy na boisku, uwaga- nasz rezerwowy Giovinco, łapie kontuzję mięśni
Ile dni? 60? po jego zejściu nie było gry.
Przepraszam za mój przesycony sarkazmem post, ale pałam już taką nienawiścią do niektórych szatanów, że inaczej nie mogę, nie mogę bo żal mi nas- kibiców, traktowanych jak zwykłe szmaty.
Aha, jak coś to wali mnie, że był to mecz towarzyski, założyli nasze koszulki i się tym samym do czegoś zobowiązali.
Yo!

Najpierw po kondonie wpuścili bramkarze. w ogóle postawa Manningera to szok :shock: On grał w ,piłka parzy''?
Mecz fajny, fajnie jechali nas chłopaki, te ich siateczki, akcje, druga bramka, gdzie nam do nich, nie ten level. Biegaliśmy za nimi jak robocopy za antylopami. Ogólnie gramy jak stado cerberów bez ładu i składu, wyszlo nam 5 akcji na krzyż i tyle.
De Ceglie, on zamiast nóg ma protezy, naprawde niech się skupi na karierze filmowej a nie na piłce. Poulsen nam bramki strzela

Ferrara, piłkarzem byłeś wielkim, śpiewać też potrafisz, ale w trenerce przemieniasz się w błazna. Jeśli naprawdę chcesz pomoc temu klubowi, to miej jaja i się zwolnij.
Najlepszy na boisku, uwaga- nasz rezerwowy Giovinco, łapie kontuzję mięśni

Przepraszam za mój przesycony sarkazmem post, ale pałam już taką nienawiścią do niektórych szatanów, że inaczej nie mogę, nie mogę bo żal mi nas- kibiców, traktowanych jak zwykłe szmaty.
Aha, jak coś to wali mnie, że był to mecz towarzyski, założyli nasze koszulki i się tym samym do czegoś zobowiązali.
Yo!

- LordJuve
- Juventino
Założę się, że z polecenia szejków rozdawali koszulki Juve przed stadionem (żeby nasi poczuli się miłomnowo pisze:Ja jestem pod wrażeniem odwagi i tupetu co poniektórych arabskich kibiców JuventusuZnajdź szczegół nie pasujący do obrazka:

Na potwierdzenie mojej tezy napiszę tylko tyle, że kolo wygląda na całkiem nieświadomego, także...ehh, te chińskie podróbki. :lol: