Serie A (16): Bari 3-1 JUVENTUS
- Vincitore
- Juventino
To nie jest szalik Bari, to chyba jakieś solidaryzowanie się w jakiejś akcji charytatywnej.
To już ponad moje siły ten Juventus. 17 minut za nami a nas w ataku 0. Za to w obronie na jeden. Jezus Maria ...
To już ponad moje siły ten Juventus. 17 minut za nami a nas w ataku 0. Za to w obronie na jeden. Jezus Maria ...
- koszulkaitalia
- Juventino
Amauri to przecie nowy bóg futbolu. Nasza odpowiedź na Ibrahimovica.
Co do meczu - nie uważacie, że Almiron jest podobny do Najmana?
PS
I tak wygramy 5-1.
Caceresa jak najszybciej wykupić. Jedyny w naszej druzynie, ktory obok Treze i Chielliniego nie ma sie czego wstydzic w tym sezonie.
Co do meczu - nie uważacie, że Almiron jest podobny do Najmana?
PS
I tak wygramy 5-1.
Caceresa jak najszybciej wykupić. Jedyny w naszej druzynie, ktory obok Treze i Chielliniego nie ma sie czego wstydzic w tym sezonie.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2009, 21:25 przez koszulkaitalia, łącznie zmieniany 1 raz.
- alo88
- Juventino
No niestety jak się ma takich napastników to trzeba iść na wymianę ciosów, a jak się tylko przyjmuje, a nic nie strzela to i się przegrywa. Potrzeba nam napadziora.Push3k pisze:Z 19 minuty...
1. Nigdy bym się nie spodziewał, że Amauri może stworzyć taką sytuację.
2. Nigdy bym się nie spodziewał, że po wypracowaniu takiej sytuacji, Amauri może ją zmarnować.
Amauri to niestety drewno:/ Potrzeba nam napastnika z prawdziwego zdarzenia, bo Trezeguet i Amauri to typowe sępy pola karnego.
- alo88
- Juventino
Źle się wyraziłem. Treze to prawdziwy sęp i jest nam potrzebny, Amauri (pomijając jego faktyczne rozmiary;)) to coś w rodzaju wróbla :CZikson pisze:Trezeguet jest niezawodny, ratuje Juve, on jest naprawde potrzebny! Fakt sęp pola karnego, ale jak dla mnie jest lepszy od Amauriego 8)
Odnośnie meczu: chłopaki po bramce wyraźnie opadli na siłach:/ chciałbym żebyśmy mieli mentalnie 11 caceresów...

Uwielbiam "zostawianie nogi" przez Cannavaro. Bardzo pożyteczna rzecz.

Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2009, 21:33 przez alo88, łącznie zmieniany 1 raz.
- koszulkaitalia
- Juventino
Ciro ########### ! Raz dwa trzy ##### ! I zabierz ze sobą Amałriego, Molinara, Tjago i Polsyna!
Co do meczu: chyba nie było karnego, co? Moim zdaniem niesłuszny.
Chciałbym dzis wieczorem przeczytać, że Ferrara zwolniony, a w poniedziałek, że Hiddink nowym allenatore 8)

Chciałbym dzis wieczorem przeczytać, że Ferrara zwolniony, a w poniedziałek, że Hiddink nowym allenatore 8)
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2009, 21:37 przez koszulkaitalia, łącznie zmieniany 1 raz.
- saioo
- Juventino
no cóż tu komentować każdy kto ogląda mecz chyba widzi co się dzieje, jak nieporadni momentami jesteśmy, nie mówiąc o ataku gdzie znów rzadko kiedy potrafimy zrobić składną i szybką akcje, natomiast bari nieźle sobie poczyna ... parodia nawet jak się uda ten mecz wygrać jakimś cudem to i tak się wiele nie zmienia w naszej grze tylko przeciwnik słaby.
- Vincitore
- Juventino
Nie. Ja już nie wezmę więcej porażek na klatę. To już za wiele. Same bluzgi cisną mi się na język.
Ta drużyna nie ma charakteru i nie interesuje mnie mecz z interem.
Nie widać ani trochę motywacji.
Ten mecz jest już przegrany, bo ja wiem jak to będzie wyglądało. Do 89 minuty będziemy ich cisnąć, a w 90 wyprowadzą kontrę i strzelą na 3:1.
Wyróżnić kogoś?
Poulsen.
ODDAJCIE MI STARY JUVENTUS
Ta drużyna nie ma charakteru i nie interesuje mnie mecz z interem.
Nie widać ani trochę motywacji.
Ten mecz jest już przegrany, bo ja wiem jak to będzie wyglądało. Do 89 minuty będziemy ich cisnąć, a w 90 wyprowadzą kontrę i strzelą na 3:1.
Wyróżnić kogoś?
Poulsen.
ODDAJCIE MI STARY JUVENTUS
- Gość
najgorsze jest to że juve nie ma pomysłu na gre piłka cały czas na diego a ten strzela słabo albo źle podaje
Ciro lubie Cie ale musisz odejść na dobra juve...

- mati888
- Juventino
dramat, już się przyzwyczaiłem...
co do karnego-chyba gdyby Canna się nie zatrzymał, to by nie było, ale że on stanął i tamten w niego wleciał, dla mnie słuszny. Mogę się mylić, nie jestem do końca pewny.
Gio i Camo na boisko, bo nie można przegrać...nie można...
co do karnego-chyba gdyby Canna się nie zatrzymał, to by nie było, ale że on stanął i tamten w niego wleciał, dla mnie słuszny. Mogę się mylić, nie jestem do końca pewny.
Gio i Camo na boisko, bo nie można przegrać...nie można...
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- król Alex
- Juventino
koszulkaitalia pisze:
Karny był moim zdaniem a co do Poulsena to sie mylisz bo Poulsen gra dobrze, robi to co ma za zadanie robić czyli odbierać i przecinać!
FORZA JUVE