CZAPKI i RĘKAWICE JUVE - WSZYSTKO WYSŁANE
- tanhayi
- Juventino
Mnie się podobał szaliczek pewnej damy z Turynu;)) Pasiak biało-różowy z herbem;)) to jest fanka;d pozdrowienia dla niej, nie wiem czemu ale mnie się krawat nie podobał, więc nie kupowałem. Co do rękawiczek jeszcze, wg mnie herb wystarczy, bo będziemy widziwiać i wyjdzie że na górze będzie herb, na doly zebra, a na palcach (oprócz kciuka) "1897".
- LordJuve
- Juventino
Ja mam taka, przywieziona z Włoch. Szczerze? Odradzam wam takie coś. Jak dla mnie źle leży na głowie(co widać na ujęciu - nie przylega dokładnie) i jest troszkę "tandetna" jak dla mnie.faja69 pisze:no właśnie nie wiem czy widzieliście wczoraj, ale było ujęcie na taką smutną panienkę na trybunach w okularach, i miała prawie identyczną jak tą co jest w 1szym poście. bardzo podobny pasiak.
- stahoo
- Juventino
Czapkę czy panienkę? :CLordJuve pisze:Ja mam taka, przywieziona z Włoch.faja69 pisze:no właśnie nie wiem czy widzieliście wczoraj, ale było ujęcie na taką smutną panienkę na trybunach w okularach, i miała prawie identyczną jak tą co jest w 1szym poście. bardzo podobny pasiak.
Wg mnie teżtanhayi pisze:Co do rękawiczek jeszcze, wg mnie herb wystarczy

- tabo89
- Juventino
- stahoo
- Juventino
100% prawdy co do wielkości herbutabo89 pisze:niech zostanie sam herb i to nie za duży, bo przesadnie duży wyjdzie niezbyt ładniestahoo pisze:Wg mnie teżtanhayi pisze:Co do rękawiczek jeszcze, wg mnie herb wystarczyEwentualnie na nadgarstku mały napis JUVENTUS.

- Domino10
- Juventino
Rękawiczki i krawat biorę na 100% .
Krawat najlepiej taki cieniutki.
A może mżna zrobić taki krawt jak kiedys byl na juvestore.com,taki czarny cieniutki z herbm Juve takim jakby odgnicionym.
To by było cos wspanialego.
Krawat najlepiej taki cieniutki.
A może mżna zrobić taki krawt jak kiedys byl na juvestore.com,taki czarny cieniutki z herbm Juve takim jakby odgnicionym.
To by było cos wspanialego.
- juveluck
- Juventino
Rękawiczki to świetny pomysł i brał bym w ciemno. Jednak zaproponowane w tym temacie, to jest jakaś totalna masakra. Wiem doskonale, że wszystkim nigdy się nie dogodzi, wiem też, że Lord poruszył już tą kwestie i było powiedziane, że zostają takie. Mimo wszystko chce zapytać, czy nie dałoby rady zrobić czegoś takiego:
Foto
Foto
Czarne z logo w miejscu pumy na środku, albo "guzika" z boku. Nie są ani białe na disco, ani zamszowe, ani w paseczki, a prezentują się, moim zdaniem, o niebo lepiej niż te polarowe.
Foto
Foto
Czarne z logo w miejscu pumy na środku, albo "guzika" z boku. Nie są ani białe na disco, ani zamszowe, ani w paseczki, a prezentują się, moim zdaniem, o niebo lepiej niż te polarowe.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- faja69
- Juventino
jejku ale czy wy myślicie że na wszystkim da się wszystko wyszyć i nadrukować? to nie juvestore, że każdy sobie wybiera towar jaki chce, z jakiego materiału czy z takim guzikiem czy innym i będzie tak zrobione i jeszcze najlepiej by było jak najtaniej...

- Myzarel
- Juventino
Na krawat bym się pisał od zaraz jakby ruszyła taka akcja
Czapką też bym się interesował, natomiast rękawiczki... ech mam podobne zdanie jak juveluck 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Hubson
- Juventino
Szczerze, nie miałem nic do tych rękawiczek, do czasu aż zobaczyłem te juvelucka
Są po prostu genialne
faja, dowiedz się czy nie da rady takich zrobić ?? Z haftem nie powinno być problemów bo ta PUMA też jest haftowana , jednak pasowało by się dowiedzieć jaka była by cena takich cudeniek
:-D
Aha... jeśli chodzi o czapke to ja już odpadam bo dowiedziałem się wczoraj że mam już kupioną , tylko czeka na mnie we Włoszech

Aha... jeśli chodzi o czapke to ja już odpadam bo dowiedziałem się wczoraj że mam już kupioną , tylko czeka na mnie we Włoszech