Serie A (14): Cagliari 2-0 JUVENTUS
- kameleon512
- Juventino
Po jednym zagraniu ?:lol: Spójrz prawdzie w oczy, Diego ZAWODZI. Co na m przychodzi z tego jego "rozgrywania"? Otóż zupełnie nic.dr.DeV pisze:Oceniasz go po jednym zagraniu? Mogę się założyć że Duńczyk także posłałby długą lage w przód. Może Diego nie gra jakoś oszałamiająco ale i tak rozgrywa piłkę najlepiej w naszej drużynie ..kameleon512 pisze:Yyyyyyyyyyy, przepraszam ale co mu wychodzi? Jak strzela to w bramkarza, spowalnia akcje, najlepsze było pod koniec pierwszej połowy: Ma Poulsena pare metrów obok, ale nie, nasza mega gwiazdeczka musi walnąć długą piłe (oczywiście niecelną)tzuggen pisze: Podoba mi się Diego w tym spotkaniu. próbuje i mu wychodzi:D
ja po oglądnięciu 45 minut mam wrażenie że gramy tylko na naszej połowie.
Spalony

- zebol
- Juventino
Zgadzam się z tym że te puste obietnice są bardzo irytujące.A co do Ciro niema doświadczenia no i ma do dyspozycji skład taki jaki ma ciężko jest to poukładać ale rozumie też to że mógłby kazać zawodnikom jakoś grać z pomysłem a nie długa piłka do Amauriego.JuveForever1983 pisze:czyli dajmy mu szanse i zmarnujmy kolejny sezon. mam juz dosc czekania, dosc porazek, dosc sluchania pustych obietnic. jak jeszcze uslysze ze ktorys grajek wspomina o scudetto to mnie chyba szlak trafi.zebol pisze:Rozumiem waszą frustrację ale nie rozumiem jednej rzeczy dlaczego narzekacie nie podoba wam się Ciro dajcie mu czas panowie "nie od razu Rzym zbudowano".
Gra dzisiaj zupełnie nam nie idzie czekam na wejście Giovinco on jak wchodzi gra lepiej niżby grał od poczatku.
zgubilismy gdzies nasz styl i duch walki. zamiast DNA jest DNO.
Alex pewnie wejdzie,ale jesli znow ma grac na skrzydle...
Alex za Amauriego i Gio za Marchisio
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- pumex
- Juventino
Ludziska. Moim zdaniem to nie wina Ferrary, że Juve przegrywa i gra słabo. Winą trenera może byc np. błąd ustawienia czy brak bardzo widowiskowej gry ale nie brak zaangażowania u zawodników! Przecież z takim składem w takim meczu powinni wygrac i bez trenera na ławce!
PS. Od dziś Molinaro jest dla mnie lepszy niż C. Ronaldo i Leo Messi ;D ...bez dwóch zdań
PS. Od dziś Molinaro jest dla mnie lepszy niż C. Ronaldo i Leo Messi ;D ...bez dwóch zdań
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2009, 16:14 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.
- JuveForever1983
- Juventino
marchewka nie dziala, czas na kij. niech placa za kazdy przegrany lub zremisowany mecz z ogorkami po 10 000 euro od lepka to moze sie naucza. moze to ich zmotywuje. czas na trenera ktory potrafi zmotywowac, wstrzasnac kiedy trzeba ale glownie wlasciwie ustawic zespol i taktykezebol pisze:Zgadzam się z tym że te puste obietnice są bardzo irytujące.A co do Ciro niema doświadczenia no i ma do dyspozycji skład taki jaki ma ciężko jest to poukładać ale rozumie też to że mógłby kazać zawodnikom jakoś grać z pomysłem a nie długa piłka do Amauriego.JuveForever1983 pisze:czyli dajmy mu szanse i zmarnujmy kolejny sezon. mam juz dosc czekania, dosc porazek, dosc sluchania pustych obietnic. jak jeszcze uslysze ze ktorys grajek wspomina o scudetto to mnie chyba szlak trafi.zebol pisze:Rozumiem waszą frustrację ale nie rozumiem jednej rzeczy dlaczego narzekacie nie podoba wam się Ciro dajcie mu czas panowie "nie od razu Rzym zbudowano".
Gra dzisiaj zupełnie nam nie idzie czekam na wejście Giovinco on jak wchodzi gra lepiej niżby grał od poczatku.
zgubilismy gdzies nasz styl i duch walki. zamiast DNA jest DNO.
Alex pewnie wejdzie,ale jesli znow ma grac na skrzydle...
Alex za Amauriego i Gio za Marchisio
Ciro, gdzie sa zmiany?!
EDIT:
no tak, Alex za Marchisio

- Monte Cristo
- Juventino
Nie lepiej wprowadzic szybkiego Giovinco niz emeryta Del Piero? Sorry, za zaslugi sie nie gra - Sebastian jest w owiele lepszej formie.Fenrir pisze:Lepszej zmiany Ciro nie mogl zrobic - to mu trzeba oddac. Ale czy to cos da? Smiem watpic.
EDIT:
Spoko chlopaki! Mamy jeszcze, ile.. 25 minut? :lol:
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2009, 16:26 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- zebol
- Juventino
No naprawdę słabo trzeba Giovinco wpuścić. Oglama mecz na bet365 i kurs na Juve jest 10.Widać nie wierzą w nasze Juve.A na boisku nie da się nikogo wyróżnić wszyscy słabo.
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
czy Nikog gra z nami?
bo coraz więcej go na boisku ' podanie do Nikogo ', on jest na całym boisku i każdy do niego zagrywa,
... jestem pewien ze ten mecz będzie w plecy, chyba że jak już ktoś słusznie zauważył dostaniemy rzut karny ...
bo coraz więcej go na boisku ' podanie do Nikogo ', on jest na całym boisku i każdy do niego zagrywa,
... jestem pewien ze ten mecz będzie w plecy, chyba że jak już ktoś słusznie zauważył dostaniemy rzut karny ...

- eslk
- Juventino
Oczywicie, ze lepiej, zwlazcza, ze Del Piero kompletnie nie jest w formie po kontuzji. Jest za wolny, glupio traci pilke i za duzo sie kiwa z marnym skutkiem.Monte Cristo pisze:Nie lepiej wprowadzic szybkiego Giovinco niz emeryta Del Piero? Sorry, za zaslugi sie nie gra - Sebastian jest w owiele lepszej formie.Fenrir pisze:Lepszej zmiany Ciro nie mogl zrobic - to mu trzeba oddac. Ale czy to cos da? Smiem watpic.
EDIT:
Spoko chlopaki! Mamy jeszcze, ile.. 25 minut? :lol:
Giovinco powinien wejsc juz w przerwie. A najlepiej byloby gdyby on gral od poczatku.
A Caceres i Molinaro lepiej w 2 polowie. Ten pierwszy Nas uratowal gdy Canna dal sie okiwac napastnikowi rywala, ten drugi gdy poszla kontra i w ostatniej chwili zdazył dobiec do pilki. Grosso w zyciu by nie nadazyl.