LM (gr. A) [03]: JUVENTUS 1-0 Maccabi
- stahoo
- Juventino
Wpadlem na ten sam pomysł. Szykuje się nam chyba choinka, albo 4-4-1-1? Nie wiem. W każdym bądź razie, chciałbym zobaczyć choć raz Sebe i Diego razem na boisku...zoff pisze:Być może Ferrara faktycznie chciał zmienić taktykę, tylko dziennikarze uważają, że będzie to 4-2-3-1, a sądząc po personaliach to taktyka wyraźnie zmierza w 4-3-2-1.Alexinhio-10 pisze:
No niestety, niby taktyka po to żeby Diego miał z kim grać ale co z tego skoro do grania dalej będzie miał tylko Camora, a Sissoko na lewym skrzydle to już wogóle dziwactwo, nie wiem moze będzie schodzil do środka zmieniał sie z Diego...
Tak! Dokładnie tak, ale o co chodzi?Swakos_2001 pisze:Seba zagra to tylko gazety Ciro wie że Sissoko w ofensywie jest kiepski.
- Swakos_2001
- Juventino
Chodzi o to że kto wybiera skład gazety czy Ciro ?! No własnie w gazetach mogą pisać że Grygera zagra na bramce. Seba zagra bo to jego nominalana pozycja a z Diego mogą się wymieniać i to może się sprawdzićstahoo pisze:Wpadlem na ten sam pomysł. Szykuje się nam chyba choinka, albo 4-4-1-1? Nie wiem. W każdym bądź razie, chciałbym zobaczyć choć raz Sebe i Diego razem na boisku...zoff pisze:Być może Ferrara faktycznie chciał zmienić taktykę, tylko dziennikarze uważają, że będzie to 4-2-3-1, a sądząc po personaliach to taktyka wyraźnie zmierza w 4-3-2-1.Alexinhio-10 pisze:
No niestety, niby taktyka po to żeby Diego miał z kim grać ale co z tego skoro do grania dalej będzie miał tylko Camora, a Sissoko na lewym skrzydle to już wogóle dziwactwo, nie wiem moze będzie schodzil do środka zmieniał sie z Diego...
Tak! Dokładnie tak, ale o co chodzi?Swakos_2001 pisze:Seba zagra to tylko gazety Ciro wie że Sissoko w ofensywie jest kiepski.

- pan Zambrotta
- Juventino
zapomnij. http://pl.wikipedia.org/wiki/Amos_3DeeJay pisze:To jedyny kanał "Free to air". Czy ktoś próbował go złapać?tabo89 pisze:Channel 2 (Isr)
nie było tak trudnostahoo pisze:Tak! Dokładnie tak, ale o co chodzi?Swakos_2001 pisze:Seba zagra , to tylko gazety , Ciro wie że Sissoko w ofensywie jest kiepski.

- stahoo
- Juventino
Jak telegrampan Zambrotta pisze:nie było tak trudnostahoo pisze:Tak! Dokładnie tak, ale o co chodzi?Swakos_2001 pisze:Seba zagra , to tylko gazety , Ciro wie że Sissoko w ofensywie jest kiepski.

Seba zagra <stop> To tylko gazety <stop> Ciro wie (...) <stop>
- Mattx
- Juventino
witam.
mam takie pytanie dotyczace n-ki.
czy ta retransmisja meczu ktora ma byc o 00:30, bedzie normalna pelna retransmisja? taka bez zadnych skrotow, albo zeby komemtatorzy wyprzedzali zdarzenia?
bo jak tak to powstrzymam sie przed wlaczaniem neta i tv do godziny 00:30 i tam obejze
dzieki
czy ta retransmisja meczu ktora ma byc o 00:30, bedzie normalna pelna retransmisja? taka bez zadnych skrotow, albo zeby komemtatorzy wyprzedzali zdarzenia?
bo jak tak to powstrzymam sie przed wlaczaniem neta i tv do godziny 00:30 i tam obejze

dzieki

Ostatnio zmieniony 21 października 2009, 19:17 przez Mattx, łącznie zmieniany 1 raz.
- Madara
- Juventino
Będzie to tak jak transmisja na żywo.Mattx pisze:witam.
Także możesz się powstrzymywać.
- eslk
- Juventino
Juventus: Buffon - Zebina, Cannavaro, Chiellini, Grosso - Sissoko, F. Melo - Camoranesi, Giovinco, Diego - Trezguet.
Maccabi: Davidowitch - Meshumar, Teixeira, Keinan, Masilela - Ghadir, Boccoli, Culma, Rafaelov - Dvalishvili, Arbeitman.
wg gazzetta.it
Nie liczac Marchisio, ktory jest kontuzjowany, to chyba najmocniejszy i najfajniejszy sklad jaki Ciro mogl wystawic. Wielkie brawa, za "trudne" zmiany i liczymy na 3 punkty i dobrą grę.
Maccabi: Davidowitch - Meshumar, Teixeira, Keinan, Masilela - Ghadir, Boccoli, Culma, Rafaelov - Dvalishvili, Arbeitman.
wg gazzetta.it
Nie liczac Marchisio, ktory jest kontuzjowany, to chyba najmocniejszy i najfajniejszy sklad jaki Ciro mogl wystawic. Wielkie brawa, za "trudne" zmiany i liczymy na 3 punkty i dobrą grę.
- KamilDeath
- Juventino
:lol: :lol: :lol: jeśli to prawda, to jestem pod dużym wrażeniem naprawdę, aż spokojniej będę czekał do 20 45 

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Skład taki, jaki chyba wszyscy chcieliby zobaczyć. Także trudno w tym momencie cokolwiek zarzucać Ciro. Wręcz przeciwnie, chyba wyciągnął wnioski z poprzednich spotkań. Teraz najważniejsze, aby znalazło to zastosowanie na boisku (Giovinco i Diego razem na boisku). Mam nadzieję, że się uda.
Forza Juve!
Forza Juve!
- Vincitore
- Juventino
Mówię i mamVincitore pisze:Pragnę zmiany taktyki na 4-2-3-1 z Sissoko i Melo jako defensywnymi, a za napastnikiem tercet Giovinco - Diego - Camoranesi.
Jestem naprawdę ciekaw tego meczu w tym ustawieniu.
Dzisiaj mija dokładnie rok od wygranego meczu z Realem 2:1, który przełamał nasz kryzys na początku poprzedniego sezonu, dlatego liczę że historia dzisiaj się powtórzy.
- kedzior1392
- Juventino
Widać, że wszyscy mają dylemat kto w końcu wystąpi Sissoko, Giovinco czy de Ceglie, a Ferrara powinien zrobić wszystkim psikusa i wystawić Molinaro xDD
A co do meczu, to jeden z najważniejszych, trzeba dogonić Bordo i Bajern, a jakby jeszcze te kluby ze sobą zremisowały to gites by było. Wtedy od 4 kol meczów, praktycznie wszystko od początku, ale już bez Maccabi. Czuję, że dzisiaj się przełamią i ktoś kto niezbyt często gra pokaże klasę. Forza Juve!!!
A co do meczu, to jeden z najważniejszych, trzeba dogonić Bordo i Bajern, a jakby jeszcze te kluby ze sobą zremisowały to gites by było. Wtedy od 4 kol meczów, praktycznie wszystko od początku, ale już bez Maccabi. Czuję, że dzisiaj się przełamią i ktoś kto niezbyt często gra pokaże klasę. Forza Juve!!!
- kedzior1392
- Juventino
Chyba będzie drugi pod rząd. Ale są już składy na livesports.pl i chyba Ferrara wystawi jeden z najsilniejszych zawodników oto oni: Buffon, Zebina, Cannavaro, Chiellini, Grosso, Sissoko, Melo, Camoranesi, Diego, Giovinco i Trezeguet. System 4-2-3-1 oby się wszyscy sprawdzili. :-D
Chyba powinna być kartka... kolego, posta możesz edytować i nastepnym razem tak też uczyń./Dragon
Chyba powinna być kartka... kolego, posta możesz edytować i nastepnym razem tak też uczyń./Dragon
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wtedy jak ruszyliśmy to dluuuugo nikt nas nie mógł zatrzymać, naprawdę fajnie gdyby historia się powtórzyła.Vincitore pisze: Dzisiaj mija dokładnie rok od wygranego meczu z Realem 2:1, który przełamał nasz kryzys na początku poprzedniego sezonu, dlatego liczę że historia dzisiaj się powtórzy.
Po wczorajszych niespodziankach sam nie wiem co myśleć, jednak patrząc na skład jaki mamy, śmiem twierdzić, że jest najlepszy z możliwych. Taki mecz na papierze wygrywa się 4-0, ale wiemy, jak ciężko nam się gra z takimi zespołami.
Czas się wreszcie przełamać i wrócić na wlaściwą drogę, bo jestem bardzo rozczarowany naszą postawą ostatnimi czasy.

- IGI
- Juventino
Jesli faktycznie wyjdziemy takim ustawieniem, jak sugeruje gazzetta.it to wpuszczenie molinaro, w miejsce grosso byloby dla mnie uzasadnione. Pod warunkiem oczywiscie, ze prezentuje sie nie gorzej w defensywie niz w poprzednim sezonie.kedzior1392 pisze:Ferrara powinien zrobić wszystkim psikusa i wystawić Molinaro xDD