LM (gr. A) [03]: JUVENTUS 1-0 Maccabi

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2009, 14:20

tabo89 pisze:Channel 2 (Isr)
To jedyny kanał "Free to air". Czy ktoś próbował go złapać?

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2009, 14:20

zoff pisze:
Alexinhio-10 pisze:
No niestety, niby taktyka po to żeby Diego miał z kim grać ale co z tego skoro do grania dalej będzie miał tylko Camora, a Sissoko na lewym skrzydle to już wogóle dziwactwo, nie wiem moze będzie schodzil do środka zmieniał sie z Diego...
Być może Ferrara faktycznie chciał zmienić taktykę, tylko dziennikarze uważają, że będzie to 4-2-3-1, a sądząc po personaliach to taktyka wyraźnie zmierza w 4-3-2-1.
Wpadlem na ten sam pomysł. Szykuje się nam chyba choinka, albo 4-4-1-1? Nie wiem. W każdym bądź razie, chciałbym zobaczyć choć raz Sebe i Diego razem na boisku...
Swakos_2001 pisze:Seba zagra to tylko gazety Ciro wie że Sissoko w ofensywie jest kiepski.
Tak! Dokładnie tak, ale o co chodzi?

Swakos_2001

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2009, 14:25

stahoo pisze:
zoff pisze:
Alexinhio-10 pisze:
No niestety, niby taktyka po to żeby Diego miał z kim grać ale co z tego skoro do grania dalej będzie miał tylko Camora, a Sissoko na lewym skrzydle to już wogóle dziwactwo, nie wiem moze będzie schodzil do środka zmieniał sie z Diego...
Być może Ferrara faktycznie chciał zmienić taktykę, tylko dziennikarze uważają, że będzie to 4-2-3-1, a sądząc po personaliach to taktyka wyraźnie zmierza w 4-3-2-1.
Wpadlem na ten sam pomysł. Szykuje się nam chyba choinka, albo 4-4-1-1? Nie wiem. W każdym bądź razie, chciałbym zobaczyć choć raz Sebe i Diego razem na boisku...
Swakos_2001 pisze:Seba zagra to tylko gazety Ciro wie że Sissoko w ofensywie jest kiepski.
Chodzi o to że kto wybiera skład gazety czy Ciro ?! No własnie w gazetach mogą pisać że Grygera zagra na bramce. Seba zagra bo to jego nominalana pozycja a z Diego mogą się wymieniać i to może się sprawdzić ;) Liczę na jego dobry występ tak jak na wygraną w dobrym stylu !

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2009, 14:34

DeeJay pisze:
tabo89 pisze:Channel 2 (Isr)
To jedyny kanał "Free to air". Czy ktoś próbował go złapać?
zapomnij. http://pl.wikipedia.org/wiki/Amos_3
stahoo pisze:
Swakos_2001 pisze:Seba zagra , to tylko gazety , Ciro wie że Sissoko w ofensywie jest kiepski.
nie było tak trudno :prochno:

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2009, 17:53

pan Zambrotta pisze:
stahoo pisze:
Swakos_2001 pisze:Seba zagra , to tylko gazety , Ciro wie że Sissoko w ofensywie jest kiepski.
nie było tak trudno :prochno:
Jak telegram :)

Seba zagra <stop> To tylko gazety <stop> Ciro wie (...) <stop>

Mattx

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 października 2009, 18:49

witam.

mam takie pytanie dotyczace n-ki.

czy ta retransmisja meczu ktora ma byc o 00:30, bedzie normalna pelna retransmisja? taka bez zadnych skrotow, albo zeby komemtatorzy wyprzedzali zdarzenia?

bo jak tak to powstrzymam sie przed wlaczaniem neta i tv do godziny 00:30 i tam obejze ;)

dzieki ;)
Ostatnio zmieniony 21 października 2009, 19:17 przez Mattx, łącznie zmieniany 1 raz.

Madara

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 października 2009, 19:07

Mattx pisze:witam.

mam takie pytanie dotyczace n-ki.

czy ta retransmisja meczu ktora ma byc o 00:30, bedzie normalna pelna retransmisja? taka bez zadnych skrotow, albo zeby komemtatorzy wyprzedzali zdarzenia?
Będzie to tak jak transmisja na żywo.
Także możesz się powstrzymywać.

eslk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 października 2009, 19:42

Juventus: Buffon - Zebina, Cannavaro, Chiellini, Grosso - Sissoko, F. Melo - Camoranesi, Giovinco, Diego - Trezguet.

Maccabi: Davidowitch - Meshumar, Teixeira, Keinan, Masilela - Ghadir, Boccoli, Culma, Rafaelov - Dvalishvili, Arbeitman.

wg gazzetta.it

Nie liczac Marchisio, ktory jest kontuzjowany, to chyba najmocniejszy i najfajniejszy sklad jaki Ciro mogl wystawic. Wielkie brawa, za "trudne" zmiany i liczymy na 3 punkty i dobrą grę.

KamilDeath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2009, 19:46

:lol: :lol: :lol: jeśli to prawda, to jestem pod dużym wrażeniem naprawdę, aż spokojniej będę czekał do 20 45 :)

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 21 października 2009, 19:47

Skład taki, jaki chyba wszyscy chcieliby zobaczyć. Także trudno w tym momencie cokolwiek zarzucać Ciro. Wręcz przeciwnie, chyba wyciągnął wnioski z poprzednich spotkań. Teraz najważniejsze, aby znalazło to zastosowanie na boisku (Giovinco i Diego razem na boisku). Mam nadzieję, że się uda.

Forza Juve!

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2009, 19:54

Vincitore pisze:Pragnę zmiany taktyki na 4-2-3-1 z Sissoko i Melo jako defensywnymi, a za napastnikiem tercet Giovinco - Diego - Camoranesi.
Mówię i mam :wink:

Jestem naprawdę ciekaw tego meczu w tym ustawieniu.
Dzisiaj mija dokładnie rok od wygranego meczu z Realem 2:1, który przełamał nasz kryzys na początku poprzedniego sezonu, dlatego liczę że historia dzisiaj się powtórzy.

kedzior1392

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2009, 19:59

Widać, że wszyscy mają dylemat kto w końcu wystąpi Sissoko, Giovinco czy de Ceglie, a Ferrara powinien zrobić wszystkim psikusa i wystawić Molinaro xDD
A co do meczu, to jeden z najważniejszych, trzeba dogonić Bordo i Bajern, a jakby jeszcze te kluby ze sobą zremisowały to gites by było. Wtedy od 4 kol meczów, praktycznie wszystko od początku, ale już bez Maccabi. Czuję, że dzisiaj się przełamią i ktoś kto niezbyt często gra pokaże klasę. Forza Juve!!!

kedzior1392

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2009, 20:04

Chyba będzie drugi pod rząd. Ale są już składy na livesports.pl i chyba Ferrara wystawi jeden z najsilniejszych zawodników oto oni: Buffon, Zebina, Cannavaro, Chiellini, Grosso, Sissoko, Melo, Camoranesi, Diego, Giovinco i Trezeguet. System 4-2-3-1 oby się wszyscy sprawdzili. :-D
Chyba powinna być kartka... kolego, posta możesz edytować i nastepnym razem tak też uczyń./Dragon

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 21 października 2009, 20:09

Vincitore pisze: Dzisiaj mija dokładnie rok od wygranego meczu z Realem 2:1, który przełamał nasz kryzys na początku poprzedniego sezonu, dlatego liczę że historia dzisiaj się powtórzy.
Wtedy jak ruszyliśmy to dluuuugo nikt nas nie mógł zatrzymać, naprawdę fajnie gdyby historia się powtórzyła.

Po wczorajszych niespodziankach sam nie wiem co myśleć, jednak patrząc na skład jaki mamy, śmiem twierdzić, że jest najlepszy z możliwych. Taki mecz na papierze wygrywa się 4-0, ale wiemy, jak ciężko nam się gra z takimi zespołami.
Czas się wreszcie przełamać i wrócić na wlaściwą drogę, bo jestem bardzo rozczarowany naszą postawą ostatnimi czasy.

Obrazek
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 października 2009, 20:10

kedzior1392 pisze:Ferrara powinien zrobić wszystkim psikusa i wystawić Molinaro xDD
Jesli faktycznie wyjdziemy takim ustawieniem, jak sugeruje gazzetta.it to wpuszczenie molinaro, w miejsce grosso byloby dla mnie uzasadnione. Pod warunkiem oczywiscie, ze prezentuje sie nie gorzej w defensywie niz w poprzednim sezonie.

Obrazek
Zablokowany