LM (gr. A) [02]: Bayern 0-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 21:08

Szymek140993 pisze:Czy mógł by mi któryś z kolegów informować na żywo o wyniku meczu naszych juventini. Niestety nie mam satelity a prędkość mojego internetu nie nadaje się do niczego .
PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :cry: :cry: :cry:
Przecież facet masz relację live na stronie.

Pinturicchio1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 21:34

Panowie dla mnie to tragedia ;/ Pierwsza połowa identyczna jak w meczu z Bordeaux ;/ Zero pomysłu !!!!!!!!!!!! Zero chęci !!!!!!!!!!!!!!! Trezegeuet i Diego jedynie coś próbóją. Dobrze że nie ma drewna Amauriego. Strzał Trze przypomniał mi jego bramkę z 2000 roku na wagę Mistrzostwa Europy z Włochami ;)

Noi Siamo Come La Nostra Fede... Immortale!!!

Obrazek
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 21:36

Gramy wielką "kupę". Bayern robi z nami co chce, taktycznie nei istniejemy niem a żadnego pomyślu na gre, holowanie piłki po czym wrzutka bo zawodnicy nie wychodzą na pozycje. Ta taktyka wogóle się nie sprawdza a to dlatego że Ciro nie wiem na czym ona polega gramy taką taktyką a nie prezentujemy wogóle nic co jest w takiej taktyce obecne. jedynie co mi się podoba to Treze wszedzie go pełno dobrze podaje i stara sie wychdozic na pozycje.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 21:38

Gramy w sumie piach, ale niewykorzystane okazje się mszczą. Do tego zszedł Robben. W drugiej połowie coś strzelimy i będzie murowanie.
Do zmiany zmęczony Marchisio, za niego Tiago.

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 21:39

Chyba jednak dobrze ze Diego zagrał od 1 min...uratował bramkę kiedy podąrzył za kontrą...i zablokował podanie do Robbena :bravo:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 21:40

Muszę pochwalić się, że oglądanie meczu w chińskiej wersji językowej na CCTV5 to bardzo ciekawa rozrywka, już nigdy nie skorzystam z n :lol:
Robben już się posypał, a Ribery wydymał Zdenia i Chelliniego jak małe dzieci. Typowy mecz na 0:0, całe szczęście, że nic nam nie strzelili.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 21:41

Nie przesadzajcie. Mogliśmy zarówno przegrywać jak i wygrywać. Niby Bayern ma przewage, ale to raczej wynika z taktyki. Jeżeli gramy 4-3-1-2 na zespół z tak dobrymi skrzydłowymi jak Riberry czy Robben to wiadomo, że właśnie bokami będzie im łatwiej.

Juve na wyjazdach zawsze tak grało więc nie dramatyzowałbym. Za Capello kiedy Bayern miał słabszą pake niż teraz, a my lepszą, przegraliśmy 2-1. Zobaczymy jak będzie tym razem.

jsduga

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 21:42

Do przerwy 0:0,ale to Bayern był głównie stroną przeważającą.Non stop atakowali naszą bramkę i tylko się cieszyc,że razili nieskutecznością.Najgroźniejszą sytuację zmarnował Ribery...wjechał ładnie między naszych obrońców :angry: nieszczęście Bayernu próbował lobowac...Szkoda,że strzał Camora obronił Butt...To tak z grubsza z pierwszej połowy...Niewątpliwie słabo wygląda gra Juve...Diego coś próbuje,Camor walczy,sypią się żółte kartki dla naszych...Módlmy się :pray: żeby druga połowa wyglądała lepiej,bo na razie to blado to widac...Trzeba głównie przyciszyc Riberyego,bo to on sieje spustoszenie...
PS: Koniec meczu dla Robbena,ma chłop problemy z kontuzjami...aha i uwaga na karne dla gospodarzy w ostatniej minucie meczu :prochno:

juvtu7/14

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 21:45

To co gra Juventus to poprostu tragedia. Bez zadnego pomyslu na gre, po przejeciu pilki nie umiemy jej utrzymac tylko dluga pilka na napastnikow. To co zrobil Ribery z Grygera i Chiellinim to szkoda nawet gadac, poprostu wstyd jak dzieci. Z taka gra to tylko kwestia czasu zanim Bayern strzeli bramke. Mam nadzieje ze Ciro w szatni pozadnie ryknie i po przerwie zobaczymy zupelnie inny Juventus. Proponowalbym zmienic Zdenka i wpuscic Caceresa a takze wpuscic Del Piero za Iaquinte. Trezeguet nareszcie lapie forme, jak dla rozgrywa nam sie chlopak :)

Mam nadzieje ze cos strzelimy w drugiej polowie i wywieziemy cenne 3 punkty :)

" Juve storia di un grande amore "
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nie spodziewałem się że będziemy prowadzić grę, ale nie wygląda to za ciekawie. Trzeba się ogarnąć w obronie bo wjeżdżają w nas jak w masło.
Remis biorę w ciemno.

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Alexinhio-10 pisze:Gramy wielką "kupę".
hmmm na moje to nic nie gramy :( treze i jego strzal...tez pomyslalem o euro :]

no nic lecimy na 2 polowe

FORZA RAGAZZI!!

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 21:47

wojti-s pisze:Nie przesadzajcie. Mogliśmy zarówno przegrywać jak i wygrywać. Niby Bayern ma przewage, ale to raczej wynika z taktyki. Jeżeli gramy 4-3-1-2 na zespół z tak dobrymi skrzydłowymi jak Riberry czy Robben to wiadomo, że właśnie bokami będzie im łatwiej.

Juve na wyjazdach zawsze tak grało więc nie dramatyzowałbym. Za Capello kiedy Bayern miał słabszą pake niż teraz, a my lepszą, przegraliśmy 2-1. Zobaczymy jak będzie tym razem.
Człowieku no to grajmy cos w środku pola kreaujmy gre a nie gramy nic, albo ejsteś zaślepiony albo niepoprawnym optymista.

olom23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 21:49

Wysłałem SMS za 6 zeta na onecie niestety nie chce mi ruszyc :angry: :angry:

macie moze jakos transmisje na necie?

Obrazek
dejvis

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 21:55

olom23 pisze:Wysłałem SMS za 6 zeta na onecie niestety nie chce mi ruszyc :angry: :angry:

macie moze jakos transmisje na necie?
http://atdhe.net/9606/watch-bayern-munchen-vs-juventus

proszę... pierwszy post!

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 22:36

Zmiany Ciro poprostu szkoda gadać Poulsen za Diego rozumiem że Diego nie jes w formie fizycznej ale niech wpuści Tiago lub Giovinco powinien być na ławce i Amauri zamiast niego powinien wejść Alex który jakimś zagraniem mółby przeważyć o losach meczu i jeszcze za Treze który grał lepiej od Iaquinty. Jeżeli z Palermo zremisujemy to wiem że coś trzeba zmienić bo tak dalej nie może być nie gramy kompletnie nic.

Zablokowany