FINAŁ Peace Cup: JUVENTUS (3) 0-0 (4) Aston Villa
No i karne
Sędzia chyba miał problemy z zegarkiem bo zakończyl chyba 3min przed czasem ;p
Mogliśmy to rozstrzygnąć wcześniej. Druga połowa lepsza w naszym wykonaniu, zabrakło jednak skutaczności. Treze to już nie ten zawodnik co kiedyś ( dużo osób pisało że on tak gra, że jest niewidoczny a potem ukąsi... coś nie kąsa a miał piłka na chyba 5m od bramki, później miał jeszcze jedną dobrą sytuację ). Jak dla mnie to brakuje nam napastnika potrafiącego grać z piłką, a my mamy praktycznie 3 egzekutorów. Ferrara pokazał że ma jaja ( w przeciwieństwie do siwego ) i że jak sie chce wygrać to trzeba ryzykować. Pierwszy raz idziałem całą naszą 4 napastników razem na boisku. Niestety bez efektów

Mogliśmy to rozstrzygnąć wcześniej. Druga połowa lepsza w naszym wykonaniu, zabrakło jednak skutaczności. Treze to już nie ten zawodnik co kiedyś ( dużo osób pisało że on tak gra, że jest niewidoczny a potem ukąsi... coś nie kąsa a miał piłka na chyba 5m od bramki, później miał jeszcze jedną dobrą sytuację ). Jak dla mnie to brakuje nam napastnika potrafiącego grać z piłką, a my mamy praktycznie 3 egzekutorów. Ferrara pokazał że ma jaja ( w przeciwieństwie do siwego ) i że jak sie chce wygrać to trzeba ryzykować. Pierwszy raz idziałem całą naszą 4 napastników razem na boisku. Niestety bez efektów

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Coldsoul
- Juventino
Podoba mi się atmosfera w drużynie, widać że nastawieni są optymistycznie 
Co do Treze to na razie pokazuje się tylko ze złej strony, wszystkie obawy dotyczące jego osoby się sprawdzają niestety.

Co do Treze to na razie pokazuje się tylko ze złej strony, wszystkie obawy dotyczące jego osoby się sprawdzają niestety.
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2009, 00:28 przez Coldsoul, łącznie zmieniany 1 raz.
- KimiIceman
- Juventino
Dokladnie. Nie rozumiem kompletnie tego blondyna. Konczy mecz po 116 min...Czyli karne? Treze i Grygera to do wymiany, graja fatalnie podobnie Iaquinta. Niestety brakuje Diego. Obysmy wygrali te karne.Radgos pisze:Sedzia to sie chyba troche pospieszyl... ;>
Po 116 minutach i karnych przegrywamy. Jakoś nie dziwi mnie porażka w karnych. Jestem już przyzwyczajony. Kto by pomyślał, że akurat Del Piero nie trafi. Przekombinował z tym strzałem. W sumie szkoda, bo mieliśmy więcej okazji, ale Treze i Iaquinta zmarnowali wszystko co się dało. Powinniśmy strzelić przynajmniej 2 gole w regulaminowym czasie. Momentami gra wyglądał naprawdę ładnie, ale napastnicy grali dziś tragicznie. Dobrze w obronie, to cieszy. Wreszcie Melo zagrał tak jak powinien. Dziś chyba najlepszy na boisku. Dużo odbiorów i dobrych podań. Bez głupich strat, rządził dziś w środku pola. Poza tym na plus Giovinco, Camor, Legro, Chiellini i Buffon. trochę dziwną taktykę zastosował Ferrara po koniec. Czterech napastników i tylko dwóch pomocników. Może gdyby wpuścił Tiago za bezproduktywnego Treze gra w dogrywce wyglądałaby inaczej . I tak wygraliśmy jakąś kasę, więc nie jest źle.
- IronAdi
- Juventino
Del Pierooooooooooooooo ,
jestes zeremmmmmmmmmmmmmmmmmmm ooooooooooooooooo.
Przykro mi, ale to trzba zaspiewac. Ten czlowiek nie nadaje sie do strzelenia nawet karnego bramkarzowi z przecietnego USA.
Po prostu , idz do domu czlowieku i daj spokoj.
Przykro mi, ale to trzba zaspiewac. Ten czlowiek nie nadaje sie do strzelenia nawet karnego bramkarzowi z przecietnego USA.
- bianconeristy
- Juventino
Del Piero chyba zlekceważył trochę...
- Azrael
- Juventino
No cóż, przegraliśmy w karnych letni puchar. Jedyne co można dobrego powiedzieć po tym meczu to to, że na szczęście to tylko mało ważny mecz o "pietruszkę", a nie np. jakiś półfinał Ligi Mistrzów.
Napastnicy do wymiany.
No i tych pieniędzy najbardziej szkoda... :płaczę:
Napastnicy do wymiany.
No i tych pieniędzy najbardziej szkoda... :płaczę:
Pozdrawiam!
- Bosiontko
- Juventino
Del Piero spuścił w kiblu nasze jedyne trofeum w tym sezonie. Chyba, że Milan się nie pozbiera to będzie Trofeo Berlusconi. Przynajmniej mecz nie był taki zły w naszym wykonaniu, tylko nie wiem co oni robili pod bramką. Płakać się chce.
- IronAdi
- Juventino
A czemu nie opisales ze przegralismy przez Del Piero?Reg pisze:Po 116 minutach i karnych przegrywamy. Jakoś nie dziwi mnie porażka w karnych. Jestem już przyzwyczajony. Kto by pomyślał, że . Bez głupich strat, rządził dziś w środku pola. Poza tym na plus Giovinco, Camor, Legro, Chiellini i Buffon. trochę dziwną taktykę zastosował Ferrara po koniec. Czterech napastników i tylko dwóch pomocników. Może gdyby wpuścił Tiago za bezproduktywnego Treze gra w dogrywce wyglądałaby inaczej . I tak wygraliśmy jakąś kasę, więc nie jest źle.
- IronAdi
- Juventino
Właśnie ze w 100% wiem co mówie.bianconeristy pisze:IronAdi pisze:Del Pierooooooooooooooo ,
Chyba nie wiesz co mówisz
Iaquinta-Amauri
Diego
a DP podziekujemy.