wyjazd do Bratysławy
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A co masz na myśli mówiąc atmosfera?
Na mecz się jedzie, żeby dopingować swoją drużynę i ja na ten przykład, wolę mecz w towarzystwie 100kibiców, którzy będą zdzierać gardła przez cały mecz, chociaż i tak będą wiedzieć, że efekt tego będzie mizerny, niż pełny stadion wypełniony po brzegi piknikarzami.
Na mecz się jedzie, żeby dopingować swoją drużynę i ja na ten przykład, wolę mecz w towarzystwie 100kibiców, którzy będą zdzierać gardła przez cały mecz, chociaż i tak będą wiedzieć, że efekt tego będzie mizerny, niż pełny stadion wypełniony po brzegi piknikarzami.
- bolec_juve
- Juventino
No napisałem atmosfera bo wcześniej gosciu_Muranista powiedział że na mecz z MIlanem w tej rundzie raczej JPC nie bedzie robić wyjazdu.Siewier pisze:A co masz na myśli mówiąc atmosfera?
Ja sie z tym osobiście nie zgadzam i podkreślam że chce zobaczyć moje Juve w akcji na żywo awet jak by miało być po 20 kibiców z obu stron.Co do Milanu - to pewnie na domowy mecz nie będzie organizowany (bo atmosfera jest zupełnia inna aniżeli na wyjazdach czyt. gorsza)
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- piter_b
- Juventino
bolec_juve pisze: i powiem ci że ja chce pojechać żeby zobaczyć JUVE na żywo
tu piszesz ze jedziesz obejrzec Juve a dalej piszesz ze nie interesuje Cie mecz Juventus - Sampdoria wiec sam sobie przeczysz. Widocznie bardziej interesuje Cie druzyna z ktora gra Juve a nie nasza druzyna. Uwierz ze zdziwilbys sie jakbys pojechal na wyjazdowy mecz z Smpdoria
- bolec_juve
- Juventino
Pisałem również że chce obejrzeć Juve na w Turynie i że najlepiej by było w listopadzie a z tego co wiem to na mecz z Sampdorią jeszcze nawet zapisy do JPC nie będą zamknięte więc z tego wyjazdu nici.piter_b pisze:bolec_juve pisze: i powiem ci że ja chce pojechać żeby zobaczyć JUVE na żywo
tu piszesz ze jedziesz obejrzec Juve a dalej piszesz ze nie interesuje Cie mecz Juventus - Sampdoria wiec sam sobie przeczysz. Widocznie bardziej interesuje Cie druzyna z ktora gra Juve a nie nasza druzyna. Uwierz ze zdziwilbys sie jakbys pojechal na wyjazdowy mecz z Smpdoria
- Abi
- Juventino
A co w tym dziwnego? Że w Mediolanie będziesz siedział pośród kibiców, a w Turynie, na bocznych sektorach, z piknikami?bolek pisze:No to dla mnie jest to troche dziwne że atmosfera na meczu Juve-Milan bedzie lepsza w Milanie
- MarcinB
- Juventino
O czym wy wogóle mówicie. Nie lepiej spojrzeć w temat i wypowiadać się w temacie
Umówcie się na czat i tam sobie gadajcie o pierdołach. Wydaje mi się że założeniem autora tego posta nie było co innego jak wyjazd do Bratysławy na mecz. Apeluję o usunięcie zbędnych postów :!:

- tabo89
- Juventino
- bolec_juve
- Juventino
Dobra ludzie 8) Jutro przybliży nas a właściwie wyjaśni się jutro 50% naszego wyjazdu.Jeśli tylko Artmedia awansuje zostanie nam pozostałe 40% czyli informacja o biletach (licze na kupienie ich przez neta ale zobaczymy) i 10% czyli zebranie sie w grupe i pojechanie dopingować Juve! Pozostaje czekać ale też można juz zacząć się dogadywać jak to zrobimy jeśli wyjazd się odbędzie, ja proponuje pociąg (praktycznie w Bratyslawie jest tyle stacji na które można dojechać z Polski że nie ma możliwości abyśmy musieli godzinami błądzic i szukaćstadionu).
- LordJuve
- Juventino
To ja od razu proponuje zabrać ze sobą śpiwory i konserwy albo trochę kasy... :roll:bolec_juve pisze: ja proponuje pociąg (praktycznie w Bratyslawie jest tyle stacji na które można dojechać z Polski że nie ma możliwości abyśmy musieli godzinami błądzic i szukaćstadionu).
Ludzie, poczytajcie może posty NA TEMAT wyjazdu, zauważycie, że jak na razie najbardziej obgadaną sprawą jest wyjazd busem z Krakowa/Katowic. :doh:
Nie rozumiem też tego napalenia na pociąg, chcecie czekać całą noc na poranny pociąg do Polski? Może najpierw warto się dowiedzieć ILE i JAKIE połączenia są z Bratysławy do Polski, jeśli mecz będzie późno to raczej nie zdążymy na ostatni pociąg, tym bardziej, że trzeba będzie się dostać spod stadionu na stację a Bratysława nie jest mała...
- bolec_juve
- Juventino
Prosze...prosze :rotfl: Jaki żal.preclix pisze:Niech moderator usunie zbędne posty ze zbędną dyskusją i przeniesie post z listą na pierwszą stronę. Proszę.
Dobra.Na stronie Artmedi wybierają sie na wyjazd do Turynu.Nie znam Słowackiego (czy po kiemu tam mówiu) ale cena jest 3000 SK czyli 324,90 Zł (nawet tanio

PS:Pewni siebie są ci Słowacy bo przeceiż jeszcze nie mają pewnego awansu

Ziomuś przeceiżja nie pisze w ciemno żebyśmy jechali pociągiem.Sprawdzałem kilka razy nie jestem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> który myśli że pociąg jest jak taksówka że poprostu złapie kiedy chce (albo zadzwonie) i pojade gdzie chce. A co do tego "Bratysława nie jest mała..." to proponuje samemu zobaczyć ile stacji kolejowych jest w Bratysławie bo na każdą dzielnice przypada jakaś stacja z któej można wrócić do Polski, już nawet se Zumi włącz i zobaczNie rozumiem też tego napalenia na pociąg, chcecie czekać całą noc na poranny pociąg do Polski? Może najpierw warto się dowiedzieć ILE i JAKIE połączenia są z Bratysławy do Polski, jeśli mecz będzie późno to raczej nie zdążymy na ostatni pociąg, tym bardziej, że trzeba będzie się dostać spod stadionu na stację a Bratysława nie jest mała...

- Tharp
Ja się pod tym nie podpisuje, tylko 'przetlumaczylem' co tamten koles napisal, a drugi koles nie zrozumial. Ot co :-PSiewier pisze:Nie gadaj bzdur. Zawsze jakiś procent biletów jest dostępny w ogólnodostępnej sprzedaży(...).Tharp pisze:Bilety W OGOLE nie sa dostepne, dla 'nieoficjalnych' tzn niezarejestrowanych kibicow (takich jak np JPC - 'oficjalny, zarejestrowany fanklub Juve w Polsce). Przynajmniej tak wynika z tego co mowi dawidpln.
EDIT: zeby uniknac kolejnego nieporozumienia: Nie jestes w JPC to biletu "se" nie kupisz.
Fajnie masz.trzeci koles pisze:Jak niedostane biletu to wezmę lornetkę i wdrapię się na najwyższe drzewo przy stadionie